30ο κεφαλαιο

2K 277 18
                                    

Αγγελινα

Καθομαι με τον Τολη στο λεωφορειο σε διπλανες θεσεις και ο Τεο ειναι μπροστα. Δεν με χαιρετησε και δεν μου μιλησε καν. Δεν ξερω,θα προσπαθησω να του στειλω μηνυμα για να δω τι συμβαινει. Φτανουμε σχεδον στο κεντρο και αγωνιω να δω με ποιον ή ποια θα βγει ο Θοδωρης. Κατεβαινουμε κατω και ξαφνικα ο Τολης μου πιανει το χερι. Εγω κοιταζω μια τα πλεγμενα χερια μας και επειτα το προσωπο του. Χαμογελαει και ετσι αποφασιζω να τον αφησω να μου το κρατησει. Ομως,με αυτο που βλεπω μπροστα μου με κανει να μεινω αναυδη. Ο Θοδωρης συναντηθηκε με τον Δημητρη για δευτερη φορα. Παρατηρω απο μακρια τον Δημητρη,μου φαινεται νευρικος και λυπημενος. Σαν κατι να μην πηγαινει καλα. Ο Θοδωρης μου ειχε πει πως ο Δημητρης ειχε πει το μυστικο αργοτερα μεν,και στον Κωνσταντινο. Πιστευω πως θα ηταν μαζι τους,αμα δεν εβγαινε σημερα μρ κατι φιλους του απο το σχολειο. Ναι ειμαι σιγουρη πως θα τον ειχαν καλεσει και εκεινον.
"Μμ,με το αποβρασμα βγηκε." Μου λεει ειρωνικα ο Τολης με ξινισμενη φατσα.
"Ελα μην τον λες ετσι." Του λεω και νιωθωωτα ματια του Δημητρη πανω μου. Ειχα δικιο. Απο μακρια εγω και ο Δημητρης ανταλλαξαμε μια ματια. Μια πολλων δευτερολεπτων ματια. Επειτα ο Τολης με τραβηξε απαλα και κατευθυνθηκαμε σε εναν αντιθετο δρομο αποτι εκεινοι.
Λοιπον,τι θελεις να κανουμε; Να παμε σε κανενα κλαμπ,να φαμε μεχρι σκασμου ή να πιουμε τιποτα;"Με ρωταει ολο κεφια.

"Να σου πω την αληθεια πειναω λιγο,οποτε το δευτερο." Του λεω και γελαμε μαζι. Πηγαινουμε σε ενα μαγαζι με σουβλακια και καθως πηγαινουμε με κανει να ξεχασω για λιγο το οτι η παρεα μου με εχει αποξενωσει. Καταπληκτικη ζωη.
Καθομαστε και ο Τολης παραγγελνει τρια πιτογυρα και εγω τον κοιταζω παραξενα.
"Τι κανεις με την ζωη σου;"Γελαω και εκεινος μου χαμογελαει κοιτωντας προς τα κατω.

"Αμα εισαι αθλητης,χρειαζεσαι πολυ φαι. Κανω στιβο εδω και πολλα χρονια για αυτο εχω και φοβερο κορμι αν και σηκωνω βαρη. Θελεις να το δεις;"Με ρωταει και σηκωνει την μπλουζα του. Οντως ειναι πολυ γυμνασμενος,ειναι αληθεια με τα λεγομενα του.

"Ενταξει ειπαμε μην κανεις και σαν λισσασμενη. Ενα κοριτσι σαν και εσενα θα εχει δει αμετρητα τετοια κορμια." Κατεβαζει την μπλουζα του.

"Κοριτσι σαν και εμενα; Τι εννοεις δηλαδη;"Τον ρωταω σηκωνοντας το φρυδι μου.

"Εε να, ξερεις εισαι τοσο ομορφο κοριτσι,εξυπνο και αστειο και για αυτο.."Μου λεει σιγανα και εγω μου χαμογελαω ελαφρα.

Bad ThingsWhere stories live. Discover now