19ο κεφαλαιο

2.5K 331 92
                                    

Αγγελινα

Εξαντλητικο μεσημερι. Διαβαζα τεσσερις ωρες τα μαθηματα μου χωρις διαλλειμα και ειμαι πτωμα. Και αρχισα να πειναω ξανα,ενω εφαγα ενα πολυ ικανοποιητικο μεσημεριανο. Καθως παω να ξαπλωσω στο κρεβατι μου για να ξεκουραστω λιγακι,ακουω το κινητο μου να χτυπαει. Πφ,ουτε ενα λεπτο δεν μπορω να ηρεμησω; Το σηκωνω και ξαπλωνω στο κρεβατι μου.

"Ελα Τεο τι κανεις;"Τον ρωταω.

"Μια χαρα. Γιατι δεν με βρηκες μετα το σχολασμα; Διοτι δεν προλαβαμε να συζητησουμε τι θα κανουμε σημερα. Ο Κωνσταντινος εχει ελευθερο το απογευμα του." Μου λεει και εγω νιωθω λιγες τυψεις που δεν θα βγω μαζι τους.

"Εμ,μου ζητησε ο Δημητρης να βγουμε." Του λεω νευρικα.

"Αα,δηλαδη θα ερθει και εκεινος μαζι μας; Πως και μας θυμηθηκε;"Καποιες ωρες σκεφτομαι πως εχω το ιδιο μυαλο με εκεινον.

"Οχι..θα βγω μονη μου μαζι του."

"Τι; Ωπα,ωπα δηλαδη σαν ραντεβου, Σου ζητησε δηλαδη ραντεβου; Τοσο απροσμενα;"Με ρωταει με γρηγορες ερωτησεις ο Τεο.

"Βασικα δεν ξερω,δεν μου το διευκρινησε πως θα ειναι ραντεβου αν και δεν το νομιζω. Φιλικα βρε θα μου το ειπε." Του λεω και υποστηριζω την γνωμη μου.

"Μπα,δεν το νομιζω. Αν και δεν εχετε ερθει και πολυ κοντα για να πουμε πως κανει και κινησεις για να σου δειξει πως του αρεσεις. Οι αγκαλιτσες εκεινης της μερας τον εκαναν να αλλαξει γνωμη." Μου λεει γελωντας ο Τεο και ετσι οπως μιλαμε μου φαινεται λες και ειμαστε μικρες κατινες που κουτσομπολευουμε καποιον.

"Τελως παντων,καλα να τα περασεις με τον Κωστα και θα σου πω τις λεπτομεριες το βραδυ. Φιλακια." Του λεω και επειτα τερματιζω την κληση.

Απο:Δημητρης

Μηπως θελεις στις εφτα να περασω να σε παρω;

Βλεπω το μηνυμα που μολις μου εχει σταλθει. Το οτι θελει να ερθει να με παρει μου φαινεται λιγο παραξενο για τα δεδομενα του.

Προς:Δημητρης

Μηπως θελεις εγω να ερθω; Δεν εχω προβλημα.

Απο:Δημητρης

Καλυτερα οχι. Πες μου την οδο και θα ερθω.

Του στελνω μηνυμα την οδο και επειτα καθομαι στο κρεβατι μου σκεφτομενη. Θα φορεσω κατι οχι πολυ εντυπωσιακο,διοτι δεν ξερω πως θελει να παρει αυτο το "ραντεβου" μας ο Δημητρης,διοτι εγω πιστευω πως τον βλεπω τελειςω φιλικα και δεν νομιζω να αλλαξει η σταση μου προς αυτον μεσα στο απογευμα.
Μιας και εχω περιορισμενο χρονο κανω ενα γρηγορο μπανιο, βρισκω ενα αερατο φορεμα και το φοραω. Δεν βαφομαι μια και το θεωρω χασιμο χρονου. Ετσι ειμαι ετοιμη. Η ωρα ειναι παρα πεντε και περιμενω κατω στην κουζινα τον Δημητρη. Ετσι μεχρι να ερθει πιανω κουβεντα με την Ζωη.

Bad ThingsWhere stories live. Discover now