7ο κεφαλαιο

3K 360 80
                                    

Αγγελινα

Εχει ερθει πολυς κοσμος,αλλα οχι ακομα ο Δημητρης,για αυτο ανησυχω μηπως τελικα δεν εμφανιστει στο παρτυ. Ισως να ντρεπεται με τοσο κοσμο ή να μην ειχε κατι να φορεσει μιας και μπορει να μην εχει τοσο καλα ρουχα,επειδη δεν θα τα χρειαζεται. Η πορτα χτυπαει και την ανοιγω. Ερχονται και αλλα ατομα με χαιρετανε και μπαινουν στο κλιμα του παρτυ. Ο Θοδωρης ακουμπαει το χερι του στον ωμο μου.
"Δεν θα ερθει,μην το παλευεις." Μου λεει απογοητευμενα και εγω του γνεφω. Εχει δικιο. Χορευω μαζι του και παρατηρω που ο Τολης μου ριχνει κλεφτιες ματιες. Αχ,δεν επρεπε να του δωσω το δικαιομα να μου το κανει αυτο. Ηλιθια Αγγελινα,σκεψου για μια στιγμη σωστα.
Παιρνω ενα ποτο στο χερι και ανοιγω την πορτα,ενω εχει περασει ηδη μιση ωρα απο το παρτυ. Βλεπω τον Δημητρη να κοιταζει σκυφτος προς τα κατω και να κουνιεται μπρος πισω. Του χαμογελαω και τον αγκαλιαζω.
"Ηρθες τελικα!" Λεω χαρουμενα και εκεινος βεβαια δεν με αγκαλιαζει. Τον αφηνω και εκεινος με κοιταζει καθως το προσωπο του ειναι κατακοκκινο.

"Ηρθα.."Λεει σιωπηλα με τον φερνω μεσα. Φοραει υπεροχα ρουχα. Μια γαλαζια μακρια μπλουζα με λιγο ασπρο και ενα μαυρο τζιν.

"Ωραια μπλουζα,προσφατα την πηρες;"Τον κολακευω και εκεινος κουναει νευρικα τα δαχτυλα του.

"Ναι, η πωλητρια με βοηθησε." Λεει χαμογελωντας νευρικα. Εχει χαριτωμενο χαμογελο. Ο Θοδωρης ερχετε και τον χαιρεταει το ιδιο κανει και εκεινος. Πιανουμε εδω και ωρα την κουβεντα και του προσφερω ενα ποτο. Το παιρνει και το κατεβαζει με μιας. Ο Dj που προσελαβα παιζει φοβερα κομματια και πολυ πιασαρικα.  Ομως με προβληματιζει ο Τολης. Σκεφτομαι να πω στον Τεο τι εγινε για να με βοηθησει. Παω να του μιλησω,αλλα φαινεται πως φιλιεται με την πλεον κοπελα του Αριαδνη. Ας μην τους ενοχλησω καλυτερα για την ωρα. Συζηταω με την Ηρω και την Αρτεμης για διαφορα θεματα και με ρωτανε αμα ηρθε τελικα ο Δημητρης. Μα,που το εμαθαν;

"Ξερατε πως θα ερθει;"Ρωταω παραξενεμενη.

"Εμ,βασικα το υποθεσαμε,γιατι ειναι πλεον κατι σαν φιλος σου πια." Απανταει η Αρτεμης και η Ηρω συμφωνει. Μου φαινεται πολυ παραξενο αυτο αλλα αν ειναι θα το αφησω στην ακρη. Ευτυχως που αυριο δεν εχουμε σχολειο,γιατι πραγματικα η Τριτη ειναι μια απο τις πιο βαρετες μερες οπως η Δευτερα. Πηγαινω και γεμιζω το ποτηρι μου με ποτο για δευτερη φορα και συνανταω τον Τεο στον δρομο.
"Τα περνας καλα;Σε ειδα να φιλιεσαι με την Αριαδνη πριν." Του λεω και εκεινος μου γνεφει.

Bad ThingsHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin