17ο κεφαλαιο

2.4K 332 60
                                    

Αγγελινα

"Ωραια φτανουμε σωστα; Δεν εχω ερθει πολλες φορες εδω περα." Λεω στα παιδια.

"Ουτε εγω αν και ευτυχως εχουμε τον Τεο να μας καθοδηγησει. Κωστα,ρωτα τον Θοδωρη ποτε φτανουμε." Σκουνταει ο Δημητρης τον Κωνσταντινο.

"Ειπαμε οχι Κωστα! Ε,ψηλε,φτανουμε;"Ρωταει και ο Τεο γνεφει. Η ωρα ειναι περιπου εντεκα και μιση. Καναμε απειρες βολτες για να περασει η ωρα.
Σταματαμε ολοι και κοιταζουμε για λιγο αν ειμαστε στο σωστο κλαμπ. Επειτα μπαινουμε μεσα,οπου εχει ξεφερνο κοσμο. Λογικο μου φαινεται μιας και ειναι και Σαββατο.
Μπαινουμε μεσα και ο Τεο με πιανει απο το αριστερο μου χερι και με τραβαει λιγο πιο μακρια απο τους αλλους δυο.
"Τι εγινε;"Ρωταω ξαφνιασμενη.

"Δες." Μου λεει απλα και ο Θοδωρης σηκωνει το χερι του και δειχνει προς μια κατευθυνση. Ακουλουθω με τα ματια μου την διαδρομη του χεριου του μεχρι που βλεπω την Νικη να μιλαει με μια κοπελα. Τι κανει αυτην εδω; Υποτειθεται δεν θα επρεπε να ερθει μαζι μας για να χαρει τα γενεθλια του αγοριου της;

"Μα παμε καλα, τι κανει εδω με αλλη παρεα; Πρεπει να δρασουμε αμεσως και φυσικα και να μην την δει ο Δημητρης. Το τελευταιο ειδικα ειναι το πιο σημαντικο. Με ακουσες;"Του φωναζω μιας και δεν ξερω κατα ποσο θα με ακουσε εδω μεσα.

"Ενταξει,λοιπον εγω θα παω να απασχολησω τους αλλους και εσυ θα πας να μιλησεις στην Νικη. Ωραια;"Με ρωταει και του γνεφω. Εκεινος φευγρι με γρηγορα βηματα και εγω πηγαινω στην Νικη. Καθως πλησιαζω ολο και πιο πολυ,βλεπω πως η παρεα της ειναι γνωστη.

Πολυ γνωστη,για την ακριβεια.

Πλησιαζω σε αποσταση αναπνοης και η Ηρω με την Αρτεμης με κλεινουν σφιχτα στην αγκαλια τους. Πω,και τι τωρα πρεπει να το παιξω χαρουμενη;

"Γεια σας κοριτσια." Λεω επιφυλαχτηκα.

"Γεια σου Αγγελινα. Υπεροχο φορεμα!" Μου λεει η Ηρω και η Νικη με κοιταζει εντρομη.

"Ευχαριστω,λατρευω και απο τις δυο σας τις φουστες σας. Θελω να μιλησω λιγο προσωπικα στην Νικη και μετα να μου πειτε απο που τις πηρατε." Λεε δηθεν ευγενικα και επειτα κοιταζω την Νικη.

"Ερχομαι." Μου λεει και με ακολουθει. Απομακρυνομαστε λιγακι και μετα σταματαω.

"Γιατι δεν ηρθες τελικα μαζι μας σημερα; Ο Δημητρης στεναχωρηθηκε και εσυ εισαι εδω και διασκεδασεις με αυτους!" Της φωναζω με νευρα και εκεινη γελαει.

Bad ThingsWhere stories live. Discover now