68o κεφαλαιο

1.2K 170 64
                                    

Λοιπόν, η νικήτρια του διαγωνισμού είναι η Marianta_K .Το μόνο που ήθελα ήταν ένα σχόλιο που να λέει πάνω από 1.000 όχι πολλά σχόλια😂 Όχι εντάξει πλάκα κάνω κέρδισε η sofialovesKB  που έκανε περίπου 700 σχόλια, πρέπει να πονεςαν τα χέρια σου. Επίσης άλλαξα κινητό και τώρα πρέπει να γράφω με τόνους γιατί δεν βγαίνουν.

Αγγελίνα

Συνεχίζω το φιλί και εκείνος ζουλάπια ελαφρά τον κωλο μου και με κάνει να αιςθανομαι ωραία. Ενώ δεν θα έπρεπε. Εκείνος με φιλάει στον λαιμό μου και ελπίζω να μην αφηςει κανενα σημάδι. Του τραβάω τα μαλλιά συνεχίζοντας το φιλι μας. Έπειτα  αποφαςιζω να το σταματηςω. Αυτό το φιλί ήταν τελείως παράξενο. Ήταν απροετοίμαστο και εντελώς παράξενο. Αλλά και πάλι είναι κακό που το λέω αλλά..... Μου άρεσε. Κοιτάζω τον Τολη που μου χαμογελάει με ένα πλατύ χαμόγελο. Αλλά εγώ μπορεί να νιώθω καλά,αλλά δεν νιώθω την ίδια ευχαρίστηση με αυτόν. Μα γιατί το έκανα τώρα αυτό; Ο Τολης με πλησιάζει και έρχεται δίπλα μου.
"Έλα τώρα, δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι για τον Δημήτρη, αφού και οι δυο μας ξέρουμε πως το ήθελες και σου άρεσε Αγγελίνα." Μου λέει και εγώ τον κοιτάζω παράξενα. Παρόλο που έν μέρη έχει κάποιο δίκιο.

"Τι να μην στεναχωριέμαι; Μόλις σε φίλησα. Και εγώ με τον Δημήτρη τα έχουμε και είναι κάτι παραπάνω από μια απλή σχέση και μου λες να μην στεναχωριέμαι; ΕΣΥ δεν είχες ποτέ μια σταθερή σχέση;" Τον ρωτάω υψώνοντας την φωνή μου. Εκείνος με κοιτάζει ελαφρώς αναστατομενα.

"Εμ," Ξύνει νευρικά τον αυχένα του," Ποτέ δεν είχα κάτι σοβαρό. Μήπως θέλεις να γίνεις εσύ το σοβαρό μου;" Μου ρωτάει προσπαθώντας να με φιλήσει πάλι.
"Όχι! Έχεις τρελαθεί;" Τον ρωτάω και τον σπρώχνω μακριά μου.

"Έχεις κάνει ήδη την Αμαρτία τι σε πειράζει να κάνεις ακόμα μια;" Με ρωτάει γελοντας. Έχει δίκιο σε αυτό αλλά δεν πρόκειται να το αφήσω να ξανασυμβει. Σηκώνομαι όρθια.

"Άμα λογικευτεις,πάρε με τηλέφωνο,εντάξει;" Τον ρωτάω και φεύγω βιαστικά. Έχω μείνει άναυδη. Δεν περίμενα να νιώθει έτσι. Δεν λέω, σε ένα μπαρ όταν είχε μεθύσει μου είπε πως είμαι όμορφη και του αρέσω και εγώ το θεώρησα απλά πως βλέπεις ένα άτομο και λες αα,ωραίος αυτός. Κάτι τέτοιο, όχι με τον άλλον τροπο πως όντως του αρέσω και για κάτι παραπάνω. Δεν ξέρω όμως και εγώ νιώθω λίγο μπερδεμένη. Αγαπάω τον Δημήτρη τόσο πολύ, αλλά νομίζω πως μου αρέσει και ο Τολης. Το ότι περάσαμε χρόνο μαζί μόνοι μας σχεδόν θα με έκανε να τον δω με άλλο μάτι. Φτάνω σπίτι μου και άφησα στο σπίτι του τα γλυκά και αυτά όποτε τσάμπα τα πήρα. Και θέλω να πνίξω τον πόνο μου κάπου. Ανοίγω με τα κλειδιά του σπιτιού μου. Δεν είναι απολύτως κανένας μέσα στο σπίτι. Κοιτάζω το σταθερό και βλέπω πως έχω μια κλήση από τον Δημήτρη. Νιώθω τύψεις άμα του μιλήσω όποτε ανεβαίνω πάνω και μπαίνω στην μπανιέρα για να κάνω ένα πολύωρο μπάνιο, ίσως με κάνει να σκεφτώ και να ηρεμήσω λιγάκι από τα πολλαπλά προβλήματα μου.

Bad ThingsWhere stories live. Discover now