14o κεφαλαιο

2.7K 341 53
                                    

Αγγελινα

"Τι λετε ωραιος δεν ειμαι;"Ρωταει ο Κωνσταντινος μολις βγαινει απο το κομμωτηριο. Οντως,του παει αυτο το κουρεμα.

"Απαισιος." Απανταει ο Τεο.

"Μπα,εμενα μου αρεσει." Του απανταω και εκεινος χαμογελαει. Περπαταμε ολοι μαζι πια στο κεντρο,μιας και το κομμωτηριο εκει βρισκονταν. Ο Κωνσταντινος μας μιλουσε ακαταπαυστα για το ποσο ωραιο και ακριβο ηταν το κουρεμα του. Επειτα μας εσυρε σε αντρικα μαγαζια,για να δοκιμασει παπουτσια. Συνεχεια γκρινιαζε και δεν του αρεσε τιποτα. Μεχρι που μπηκαμε σε ενα πεμπτο μαγαζι και βρηκε δυο ωραια ζευγαρια παπουτσια. Τα ποδια μου πονανε και ειναι μονο η αρχη. Χρειαζεται ακομα μπλουζακια,παντελονια και εγω ταυτοχρονα πρεπει να κοιταζω δωρο για τον Δημητρη,το ιδιο και ο Τεο που φαινεται πως εχει τα νευρα του και καθολου υπομονη για τον προβληματικο χαρακτηρα του Κωνσταντινου.
"Λοιπον,μου παει αυτο; Το βρισκω πολυ γαματο και με κανει απιστευτα σεξυ. Οχι βεβαια πως δεν ειμαι,αλλα τελως παντων. Ας πουμε πως τονιζει την τελιοτητα μου." Μουρμουριζει μονος του μιας και εχουμε σταματησει εδω και ωρα να του απανταμε.

"Εχεις πει ποτε κακο πραγμα για τον εαυτο σου;"Ρωταω και ο Τεο αγανακτισμενος κουναει γρηγορα πανω κατω το δεξι του ποδι καθως βρισκομαστε στο τεταρτο παντελονι που δοκιμαζει.

"Μπα. Τελως παντων,σου αρεσει το τζιν ναι ή οχι;"Συμπληρωνει.

"Ναι,ειναι πολυ ωραιο. Τονιζει τα ψηλα σου ποδια." Τον καλακευω ειρωνικα.

"Ετσι σε θελω να μιλας." Μου κλεινει το ματι και εγω αναστεναζω. Γυρναω προς το μερος του Τεο.

"Μετραω τις ωρες και τα λεπτα οπου θα ξεμπερδεψω απο αυτον τον μπασταρδο. Νομιζα πως δεν θα ηταν τοσο σπαστικος οσο την προηγουμενη φορα. Τεραστιο λαθος!" Τονιζει την τελευταια του προταση και συμφωνω απολυτα. Ο Κωνσταντινος βγαινει απο τα δοκιμαστηρια και κραταει τρια τζιν στα χερια του. Το αλλο μας ελεγε πως και καλα τον παχαινει. Κατευθυνομαστε στο ταμειο και εγω ταυτοχρονα με τον Τεο ψαχνουμε δωρο. Σταθηκαμε τυχεροι μιας και εγω του βρηκα ενα ωραιο μπλε τζιν και ο Θοδωρης μια ταιριαστη μπλουζα. Πληρωνουμε και εμεις και βγαινουμε ολοι μαζι απο το μαγαζι.

"Εχουμε ακομα και τα μπλουζακια θα-" Παει να πει αλλα τον διακοπτει ο Θοδωρης.

"Εχουμε γυρισει ολο το κεντρο. Δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναμπω σε μαγαζι με εσενα κακομαθημενο!" Του λεει αγρια και εκεινος χαμογελαει.

Bad ThingsWhere stories live. Discover now