38ο κεφαλαιο

1.8K 277 53
                                    

Αγγελινα

"Μα υποτειθεται οτι-" Παει να πει ο Δημητρης αλλα εγω βαζω το χερι μου στο στερνο του και τον διακοπτω. Εκεινος με κοιταζει με τα εκφραστικα του ματια και επειτα γυρναω προς τον Τεο.

"Ενταξει,ελα να βγουμε εξω και να παμε μια βολτα." Του λεω και εκεινος χωρις να με κοιταξει βγαινει εξω απο το μαγαζι με γρηγορα βηματα. Ο Κωνσταντινος με πλησιαζει και με πιανει απο τους ωμους.

"Αμα συμβει κατι,παρε μας τηλεφωνο." Μου λεει και ο Δημητρης ερχεται διπλα του.

"Επαυξανω. Αντιο." Μου λεει και τους χαιρεταω. Αλλα εγω ειμαι ακομα προβληματισμενη. Γιατι θελει να δει μονο εμενα ο Θοδωρης,ενω υποτειθεται οτι θς τα βρουμε ολοι μαζι; Βγαινω εξω ανησυχη και εκεινος  στεκεται με την πλατη του να ακουμπαει εναν τοιχο. Ενα συναισθημα κυριαρχει στα ματια του.
Μισος.
Μια λεξη χιλιαδες εννοες πισω απο αυτην. Ενα συναισθημα που ποτε δεν περιμενα να δω στα ματια του. Βεβαια,το να μισεις καποιον σημαινει πως σου εκανε κατι πολυ κακο. Εγω τι του εχω κανει τοσο πολυ για να με μισει; Δεν εχω αλλαξει απο την πρωτη μερα που τον γνωρισα. Οποτε...σιγουρα εγω ειμαι το λαθος;

"Τι θελεις να πουμε;"Τον ρωταω κοφτα και εκεινος ερχεται πιο κοντα μου και αρχιζει να βηματιζει μπροστα. Ετσι και εγω τον ακολουθω. Εκεινος ομως δεν λεει τιποτ ακαι συνεχιζει αν περπαταει αργα. Εγω εξοργισμενη του φωναζω"Θα μου πεις επιτελους τι με ηθελες;" Εκεινος με κοιταζει και σηκωνει το ενα φρυδι του.

"Εγω; Εσυ θελω να μου πεις γιατι δεν μου ειπες πως τα εχεις με τον Δημητρη;"Υψωνει την φωνη του και εγω γελαω ειρωνικα. Εκεινος φαινεται να θυμωνει ακομα περισσοτερο.

"Δεν μου μιλουσες και οσες φορες προσπαθησα,με αποφευγες." Του λεω και σταυρωνω τα χερια μου κατω απο το στηθος μου. Δεν νομιζω να εχει απαντηση. Μα αφου δεν μου μιλουσε τι να τον κανω εγω;

"Δικαιολογιες." Απανταει και εχω πιανω τα μαλλια μου απελπισμενη.

"Σε παρακαλω,μιλα λογικα και πες μου τι συμβαινει χωρις να λες αλλα πραγματα που ειναι ψεματα. "Γλυφει τα χειλια του και κοιταζει προς τα δεξια και επειτα στρεφεται ξανα σε εμενα.

"Αυτο συμβαινει." Πιανει στιγμιαια τα μαγουλα μου και με πλησιαζει γρηγορα για να με φιλησει. Εγω ισα που αγγιζουν τα χειλια του στα δικα μου,εγω αποτραβιεμαι αν και εκεινος δεν εχει βγαλει τα μεγαλα χερια του απο τα μαγουλα μου. Εγω τον κοιταζω παραξενεμενη και λογο αγχωμενη για την απαντηση του.

Bad ThingsWhere stories live. Discover now