23ο κεφαλαιο

2.2K 301 21
                                    

Αγγελινα

"Εισαι σιγουρη; Γιατι δεν νιωθω και πολυ καλα..." Μου απανταει διστακτικα.
Μα γιατι απλα δεν μπορει να το ξεχασει;

"Ναι ειμαι σιγουρη μην το σκεφτεσαι καν. Ελα παμε να βρουμε τον Τεο τωρα." Του λεω και εκεινος με ακολουθει σιγα σιγα. Κοιταζω τριγυρω,αλλα δεν τον βλεπω πουθενα. Τελικα το ματι μου τον πιανει να ειναι με την Αριαδνη σε ενα παγκακι μαζι και γελανε. Κοιταζω τον Δημητρη που τους κοιταζει και εκεινος εντρομος.

"Ας μην τον ενοχλησουμε καλυτερα." Γελαω και συμφωνει και εκεινος χαμογελωντας μου με τα αστραφτερα του δοντια.

"Τι θελεις να κανουμε;"Με ρωταει και εγω ανασηκωνω τους ωμους μου.

"Ει! Εχω μια ιδεα για το απογευμα. Μιας και ειναι καθημερινη σημερα,θελετε να ερθουμε στο σχολειο να παιξουμε βολει; Εχω εγω μπαλα. Και θα παιζουμε δυο-δυο!" Λεει και εκεινος φαινεται να με κοιταζει παραξενα. Το κουδουνι χτυπαει αλλα εμεις συνεχιζουμε την κουβεντα μας.

"Μα ε-εγω δεν ξερω να παιζω βολει. Ειμαι τελειως αχρηστος." Κομπλαρει και λεει σιγανα.

"Ελα τωρα λες και εμεις ειμαστε επαγγελματιες. Στις εξι λοιπον;" Μου χαμογελαει σαν να δειχνει πως κερδισα. Μπαινουμε στην ταξη και καθομαι στην θεση μου βγαζοντας τα βιβλια μου απο την τσαντα μου. Τα αφηνω πανω στο θρανιο και περιμενω ποτε θα αρχισει το μαθημα. Ολη η ταξη μιλαει μιας και ο καθηγητης δεν εχει ερθει ακομα και εκεινη την στιγμη με σκουνταει καποιος.

"Ελα Δημητρη τι θελεις;" Τον ρωταω μιας και εχει ερθει διπλα μου.

"Θ-Θελεις μηπως να καθισουμε μαζι;"Με ρωταει κοιταζωντας τα ποδια του που αγγιζουν το πατωμα.

"Ενταξει,δεν εχω προβλημα. Απο αυριο καλυτερα." Του απανταω και εκεινος φευγει,για να καθισει στην θεση του.

Εχω εδω και δυο τρεις μηνες να εχω διπλανο,οποτε θα ειναι μια χαρα να ξαναεχω καποιον να μιλαω.

Το μαθημα αρχιζει,βαρετα οπως παντα και περιμενω την στιγμη που θα χτυπησει το κουδουνι,γιατι ειναι η τελευταια ωρα και ανυπομονω να ξαπλωσω στο απαλο κρεβατακι μου. Ακομα πεντε λεπτα εμειναν ευτυχως. Ετσι ο καθηγητης μας λεει να μαζεψουμε τα πραγματα μας. Αυτο και και περναω την τσαντα μου στους ωμους μου. Παω να φυγω αλλα καποιος απλωνει το ποδι του και πεφτω κατω,με αποτελεσμα να ανοιξει και η τσαντα μου.

"Αυτα παθαινει καποιος οταν πιανεις παρεες με το αποβρασμα." Ακουω της Ηρως και την κοιταζω εκπληκτη. Η Ηρω τα ειπε αυτα; Σιγουρα η Αρτεμης θα την αναγκασε. Δεν εχω τετοιο ατομο την Ηρω.

Bad ThingsWhere stories live. Discover now