26ο κεφαλαιο

2K 283 50
                                    

Αγγελινα

Ουαου,ειχα καιρο να μην βρεθω χωρις παρεα μια ολοκληρη μερα. Η τελευταια ωρα εφτασε επιτελους και κοιταζω ανα ενα λεπτο το ρολοι μου γιατι ετσι νομιζω πως περναει πιο γρηγορα η ωρα. Αλλο ενα λεπτο.

"Παιδια μαζεψτε τα πραγματα σας." Μαζευω τα βιβλια μου και τα τοποθετω στην τσαντα. Παιρνω και την ζακετα μου και ξεκιναω να φυγω. Καποιου ποδι απλωθηκε και ετσι εγω πεφτω θεαματικα κατω. Η τσαντα μου εχει ανοιξει και ακουω καποια γελακια των συμμαθητων μου και ιδιιατερα της Ηρως και της Αρτεμης. Παω να μαζεψω την τσαντα μου,αλλα εκεινη κλοτσαει τα βιβλια μου. Σηκωνομαι ορθια και την κοιταζω με νευρα.

"Παιδια παιδια ηρεμηστε! Αρτεμης γιατι το εκανες αυτο; Θα πας να μιλησεις με τον διεθυντη!" Ουρλιαζει η καθηγητρια και την κοιταζω και αυτην και την φιλη της με ικανοποιηση.

"Καλα κυρια." Λεει ναζιαρικα και η καθηγητρια την οδηγει προς το γραφειο του διεθυντη. Ολα τα παιδια φευγουν και επειτα και ο Νικος που με βοηθησε να μαζεψω τα πραγματα μου που ειχαν πεσει. Ετσι φευγω και εγω τελευταια απο την ταξη. Ομως με σταματαει η καθηγητρια Παπαδοπουλου.

"Ναι κυρια τι θελετε;"Τον ρωταω ευγενικα.

"Εισαι σιγουρα καλα; Γιατι δεν βλεπω τα παιδια να σου φερονται καλα." Μου λεει θλιμμενη.

"Κυρια μεσα σε αυτην την ταξη εχουμε ατομο που αυτο που επαθα σημερα θα του ηταν ενα τιποτα μπροστα σε αυτα που του κανουν." Φευγω νευριασμενη. Τι δηλαδη του Δημητρη του κανουν τοσα πραγματα και εμενα που απλα ετυχε να μου βαλουν μια απλη τρικλοποδια τωρα ενδιαφερθηκε εκεινη;
Το αυτοκινητο ειναι απο εξω και με περιμενει αλλα με σταματαει ο Τολης,αγγιζοντας μου τον ωμο μου.
"Ει εισαι καλα; Μην παιρνεις στα σοβαρα αυτα που σου κανουν τα κοριτσια και ο Αρης,βλακειες ειναι." Μου λεει χαλαρα σαν να μην συμβαινει τιποτα,αλλα εγω ειμαι πολυ νευριασμενη αυτην την στιγμη. Σπρωχνω το χερι του και περπαταω μπροστα με γρηγιρα βηματα.

"Παρατα με!" Του φωναζω και μπαινω στο αυτοκινητο με νευρα. Εκεινος στεκεται στο παραθυρο και ο οδηγος με κοιταζει.

"Θελεις να ξεκινησω;"Με ρωταει και εγω του γνεφω θετικα. Απο εξω ο Τολης φωναζει το ονομα μου. Το αυτοκινητο ξεκιναει και παιρνω μια βαθια ανασα και κλεινω τα ματια μου. Μονο που το κινητο μου εκεινη την στιγμη κουδουνιζει.

Απο:Τολης

Μην με αγνοεις. Σου δειχνω εδω και τοσο καιρο πως μου αρεσεις,δωσε μου μια ευκαιρια δεν ειμαι σαν τους αλλους.

Bad ThingsWhere stories live. Discover now