12ο κεφαλαιο

2.6K 327 53
                                    

Αγγελινα

"Δικιο εχει η Μαριαννα,ειστε ανωριμα εντελως!" Φωναζει η μητερα του και μας κοιταζει υποτιμητικα. Ειδικα εμενα. Εγω σηκωνομαι απο την καρεκλα μου και πηγαινω να καθισω μονη μου στο δωματιο του. Δεν ξερω και καλα το μερος,οποτε που αλλου θα μπορουσα να παω; Απλα καθομαι και παρατηρω το ευρυχωρο δωματιο του. Γκρι τοιχοι,μαζι με λευκο και ενα τεραστιο κρεβατι οποιο καθομαι. Εχει και δικο του μπανιο αποτι βλεπω. Ανοιγω το κινητο μου και χαζευω στα μεση κοινωνικης δικτυωσης. Ο Θοδωρης μου εχει στελει ενα μηνυμα.

Απο: Τεο

Πως τα περνας; Χαλια να φανταστω.

Προς:Τεο

Εχεις τοσο δικιο. Τον μισω αυτον τον ανθρωπο.

Απο:Τεο

Μεγαλα λογια απο ενα μικρο στομα.

Προς:Τεο

Εισαι κακος.

"Ωπ,εχεις πιασει και γκομενο; Δεν μπορω να φανταστω ποιος θα ηθελε εσενα για κοπελα." Σηκωνω το βλεμμα μου και εκεινος καθετε στην καρεκλα του γραφειου του. Βαζω το κινητο μου στην τσεπη μου και δεν ασχολουμαι.

"Ωστε ηρθες στο δωματιο μου επειδη ηξερες πως θα ερθω εδω. Σοφη κινηση." Γελαει και εγω τον κοιταζω ειρωνικα.

"Ασε ρε πολυποθητε αντρα!" Του αντιλεγω.

"Ω,και ομως ειμαι! Δεν μπορεις να φανταστεις ποσες πεφτουν στα ποδια μου για εμενα." Καμαρωτος καμαρωτος μου απανταει.

"Δεν προκειται να γινω μια απο αυτες!" Εκεινος με πλησιαζει και καθετε διπλα μου χαιδευοντας τα μαλλια μου.

"Μολις εφυγαν με ρωτησαν τι γνωμη εχω για εσενα. Και οταν εφευγα,επαινουσαν ολοι εμας για το ποσο καταπληκτικο ζευγαρι θα γινομασταν. Θα περασουμε μια ωραια ζωη μαζι." Μου λερι σατανικα και εγω του χτυπαω το χερι που μου χαιδευει τα μαλλια.

"Δεν υπαρχει περιπτωση να τους αφησω να με παντρεψουν με εσενα. Και ειμαστε ακομα δεκαεφτα. Εχουμε χρονο μεχρι τοτε. Το πολυ πολυ να το εχουν ξαχασει." Του λεω και εκεινος γελαει γερνοντας προς τα πισω το κεφαλι του.

"Δες ξερει ποσα λεφτα θα εχουμε αμα ενωθουν οι οικογενειες μας. Λες να χασουν τετοια ευκαιρια οι γονεις μου ή οι δικοι σου; Δεν νομιζω. Και επισης,αυτο που ελεγες πως θα το ξεχασουν,δεν υπαρχει περιπτωση. Δεν θυμασαι απο μικρα που μας ελεγαν ποσο ταιριαστοι ειμαστε; Και κατι που πρεπει να το θυμασαι,ο ανθρωπος δεν ξεχναει ποτε και τιποτα με ο,τι εχει σχεση με τα χρηματα." Μου απανταει με σταθερη φωνη και εγω συνειδητοποιω πως εχει απολυτο δικιο. Και οι δυο οικογενειες εχουνε παρα πολλα χρηματα,και ενωμενες ειναι ακομα πιο ισχυρες και πλουσιες.

Bad ThingsWhere stories live. Discover now