4ο κεφαλαιο

3.6K 406 107
                                    

Δημητρης

Ευτυχως,δεν μου ειπαν κατι,απλα το ειδαν αλλα ειμαι σιγουρος πως περιμενω μεγαλο δουλεμα και απο τους τεσσερις. Ειδικα της Αρτεμης. Ειναι πρωι πια και με αδειο στομαχι πηγαινω μια βολτα για να καθισω καπου μονος μου και να φαω το πρωινο μου. Πηγαινω στο κοντινοτερο μαγαζι και καθομαι σε ενα τραπεζι που ειναι στο βαθος. Η σερβιτορα μου φερνει τον καταλογο και παραγγελνω εκεινη την στιγμη. Καθομαι και κοιταζω εξω απο το παραθυρο μη εχωντας να κανω κατι. Σηκωνομαι για λιγο και πηγαινω τουαλετα. Πω,οι μαυροι μου κυκλοι ειναι οντως πολυ εντονοι. Οταν γυρναω βλεπω μια κοπελα να καθετε στην απεναντι θεση  του μικροσκοπικου καναπε  στο τραπεζι μου.  Ηταν η Αρτεμης με ενα ποτηρι νε καφε στο χερι της και διπλα ο δικος μου καφες και κρουασαν.

Ωχ οχι.

Τι δουλεια κανει αυτην εδω; Δεν εχω ορεξη να τα ακουσω πρωινιατικα. Καθομαι στην θεση μου απεναντι της ακι εκεινη μου χαμογελαει. Αισθανομαι παραξενα. Κοιταζω τριγυρω για να δω αμα ειναι εδω περα και οι αλλοι τρεις της παρεας. Ευτυχως οχι.
"Γιατι καθισες με εμενα; Τι θελεις;"Βρισκω το θαρρος και ρωταω μιας και δεν εχω και πολυ αυτοπεπειθηση.

"Εμαθα απο τον Τολη πως κουβαλουσες φωτογραφιες με εμενα και σκεφτηκα πως ειναι πολυ ευγενικο." Μου λεει νιαζιαρικα και χαιδευει το χερι μου. Εχω ντραπει τοσο πολυ. Τι κανει τωρα; Τραβαω το χερι μου μακρια.

"Ελα τωρα,μην απομακρυνεσαι. Σε γουσταρω τρελα,γιατι νομιζεις πως σε ενοχλω; Γιατι θελω να ειμαι συνεχεια διπλα σου." Μου χαιδευει μια ξανθη τουφα απο τα μαλλια μου και εγω μενω στο αγγιγμα της. Απαλο χερι.
Τωρα δεν μπορω να καταλαβω αμα με κοροιδευει ή οχι.

"Ε-Ενταξει." Απανταω και εκεινη ερχετε πιο κοντα στον καναπε σε εμενα και καθετε πανω μου,ερεθιζοντας το σημειο. Την νιωθω κοντα μου και νιωθω κοκκινος.

"Αρε Δημητρη,τι μονο ενταξει..Ξερω πως με θελεις και σε θελω και εγω." Μου λεει και πλησιαζει τα χειλια της κοντα μου. Ενταξει,εχω πειστει πως ειναι ονειρο. Με φιλαει και νιωθω παραξενα,δεν μου ειναι κατι ευχαριστο,αλλα κατι που το ειχα αναγκη. Ουαου εχει ζουμερα χειλια. Καποιος με τραβαει και με σηκωνει ορθιο. Ηταν ο Αρης,το αγορι της. Ηρεμησε Δημητρη,ολα καλα.

"Τι στι διαολο κανεις στην κοπελα μου  αποβρασμα;" Μου λεει θυμωμενος και εκεινη σηκωνεται και του πιανει την  μεση.

"Αχ,Αρη με φιλησε το ζωο. Ιου,ετσι στα ξαφνικα ασε που φιλαει απαισια." Ελεγε η ηλιθια μυζοκλαιγοντας. Ε,οχι. Η ψευτρα η υποκριτρια. Ηταν πολυ καλο για να ειναι αληθινο.

Bad ThingsWhere stories live. Discover now