15ο κεφαλαιο

2.7K 332 55
                                    

Αγγελινα

Επιτελους Σαββατο!

Λατρεμενη μερα φυσικα.

Σηκωνομαι απο το κρεβατι μου πηγαινω στο μπανιο,πλενομαι και χτενιζω τα μαλλια μου που ειναι αρκετα μπερδεμενα. Επεοτα κατεβαινω κατω και τρωω πολυ απο το πρωινο μου. Απορω πως μενω ακομα αδυνατη.
"Καλημερα Ζωη,καλημερα Σοφια." Της χαιρεταω αν και εκεινες με αγνοουν,δεν ειναι και οι μονοι ανθρωποι σε αυτο το σπιτι που το κανουν αυτο,διοτι μαλωνουν. Δεν εχω ορεξη να ακουω αυτην την βαβουρα και ανεβαινω αγανακτισμενη στο δωματιο μου.
Βρισκω μια αναπαντητη απο τον Τεο.
Ετσι,τον παιρνω πισω καθως βγαζω τα βιβλια μου για να διαβασω τα λιγοστα μαθηματα που μου εμειναν,διοτι τα περισσοτερα τα ειχα διαβασει απο εχτες.
"Καλημερα Θοδωρη,τι κανεις;"Τον ρωταω καθως καθομαι στην καρεκλα του θρανιου μου.

"Μια χαρα. Ακου,σε πηρα τηλεφωνο για να σου πω πως θα ερθουν τα διδυμα,η αδερφη τους και η γκομενα του Αρη στο παρτυ! Τρομερο ετσι; Θα γινει μεγαλος σαματας πιστευω!" Λεει ενθουσιασμενος λες και θα δει καποιον αγωνα ποδοσφαιρου. Εγω τον ακουω παραξενεμενη.

"Κατσε,κατσε. Δεν υπαρχει περιπτωση. Γιατι να καλεσει καποιους τους αιωνιους του εχθρους; Ρε,Τεο δεν βγαζει νοημα. Ποιος σου ειναι τελως παντων αυτην την συκοφαντια;"Του λεω με βεβαιοτητα. Δεν θα μπορουσαν να ειναι καλεσμενοι σωστα;

"Ο Δημητρης! Πηγα να παρω στον φουρνο κατι να φαω και τον βρηκα εκει να φευγει κρατωντας ενα κουλουρι στο χερι. Μα,αφου υπαρχουν τοσες πεντανοστιμες λιχουδιες,γιατι καποιος να διαλεξει να φαει ενα ξεροκουλουρο;" Ρωταει ρητορικα.

"Στο θεμα μας!" Του φωναζω μεσα απο το τηλεφωνο.

"Ναι,σωστα σωστα. Και τον ρωτησα ποιοι ειναι οι καλεσμενοι και μου τους ειπε και αυτους μεσα. Εγω τον κοιτουσα παραξενα και τον ρωτησα γιατι τους καλεσα. Και ακου,μου ειπε πως και καλα η Νικη του ειπε πως αν θελει να συμφιλιωθει μαζι τους θα πρεπει να τους καλεσει. Να κανουν μια νεα αρχη." Ολοκληρωνει ο Θοδωρης.

"Πλακα κανεις; Εγω ειμαι σιγουρη πως κατι παραξενο παιζεται με εκεινη." Του λεω και εκεινος μου απανταει καταφατικα.

"Σκεψου το αλλο ομως. Γιατι να δεχτουν θα πανε στο παρτυ ενος αποτυχημενου;"Ρωταει γελωντας.

"Εισαι κακος! Περνα στις πεντε απο εδω. Θα ερθει και ο Κωνσταντινος ομως να ξερεις. Αχ,και μονο που το σκεφτομαι με τρελαινει πως αυτον τον μηνα μονο εχω περασει τρεις μερες μαζι του! Η μητερα του θα νομιζει πως θα περναμε καταπληκτικα εμεις οι δυο μαζι." Του λεω νευριασμενη και αφου πουμε και αλλες διαφορες βλακειες κλεινω το τηλεφωνο μιας και πρεπει να τελειωσω τα μαθηματα μου.

Bad ThingsWhere stories live. Discover now