56o κεφαλαιο

1.5K 213 118
                                    

Αμα μπορειται αφηστε μου κανενα σχολιο :)

Αγγελινα

Ελπιζω να μην ειναι κατι το φοβερο,σκεφτομαι καθως ο Τολης παει να μιλησει.
"Πρεπει να κανεις πως εισαι το κοριτσι μου. Ξερω πως ζηταω πολλα,αλλα την θελω πισω και δεν βρισκω καμια διαθεσιμη να με βοηθησει. Σε παρακαλω!" Μου λεει πεφτοντας κατω.

Οχι,οχι,οχι σκεφτομαι. Δεν θελω τωρα που τα βρηκα κιολας και με την αδερφη του Δημητρη να τα ξαναχαλασουμε τωρα. Ασε που εχω τα εχω με τον Δημητρη. Αυτο δεν σχεδιο δεν βγαζει καν νοημα!

"Σηκω πανω. Δεν υπαρχει περιπτωση. Εγω με τον Δημητρη τα εχουμε." Του λεω και εκεινος σηκωνεται ορθιος λυπημενος.

"Ε και; Ο Δημητρης θα πει στην Αριαδνη πως τα εχεις με εμενα πια και τατα να πως κολλαει το σχεδιο. "Μου εξηγει αλλα εγω παλι του γνεφω αρνητικα. Ο Δημητρης δεν προκειται να συμφωνησει σε αυτο. Ουτε εγω θα συμφωνουσα στην θεση του.

"Τολη σταματα,δεν προκειται να συμφωνησω." Του ξαναλεω αλλα με αγνοει. Παντα αυτο κανει.

"Σου εχω καλυτερη ιδεα. Οι γονεις να φανταστω,αμα ειναι σαν τους δικους μου και επειδη κατι μου ειχε πει και ο Τεο,δεν θελουν να τα εχεις με τον Δημητρη. Οποτε αμα τα εχουμε θα τους εχεις να νομιζουν πως τα εχουμε ενω εσυ θα εισαι ξεγνοιαστη με τον Δημητρη. Καλο ε;"Χαμογελαει πονηρα. Τι, ο Τεο πρεπει παντα να μπλεκεται καπου; Αυτο ειναι ενα πολυ καλο επιχειρημα τωρα που το σκεφτομαι. Δεν θα ξαναχρειαστει να με τιμωρησουν και θα λεω πως πηγαινω στον Τολη ενω θα ειμαι στον Δημητρη. Χμμ,μου αρεσει αυτο το σχεδιο.

"Ενταξει,θα συμφωνησω. Αλλα θα το συζητησω και με τον Δημητρη. Αμα εχει θεμα αυτος παει τελειωσε. Ενταξει; Επισης,κανεις παρεα με τον Θοδωρη;"Του λεω και εκεινος με σφιγγει στην αγκαλια του,υπερβολικα δυνατα. Μου την σπαει που ημουν κολλητη με τον Τεο και τωρα παει και λεει τα μυστικα μου σε αλλους.

"Ε,κατι ψιλα. Μιλαμε λιγο." Μου αποκαλυπτει ενω με εχει ακομα στην σφιγγμενη αγκαλια του.

"Θα με σκασεις βρε Τολη! Αντε γεια σου τωρα." Τον χαιρεταω και εκεινος φευγει ευχαριστημενος. Μπαινω μεσα στο σπιτι μου και αφηνω μια μεγαλη ανασα που κρατουσα εδω και ωρα. Εχω περιπλεξει πολυ τα πραγματα. Ανοιγω το κινητο μου και βλεπω πως εχω ενα μηνυμα.

Απο:Μαναρακι;)

Ελατε σπιτι μου σημερα στις εφτα. Σι για.

Bad ThingsWhere stories live. Discover now