63ο κεφαλαιο

1.2K 174 116
                                    

Αφηστε κανενα σχολιο και κανενα αστειο για να ξεκινησει καλα η μερα μου :)

Αγγελινα

Ο Τολης ακομα μου κολλαει και οταν με πλησιαζει επικινδυνα τον σπρωχνω μακρια με οση δυναμη εχω στα χερια μου,τα οποια δεν τα λες και ιδιατερα δυνατα.  Αυτην την στιγμη βρισκεται τοσο κοντα μου που μπορω να μυρισω το αρωμα του,το οποιο βεβαια μυριζει υπεροχα.
"Τολη μηπως θελεις να πας στην τουαλετα;"Τον εχω ρωτησει τοσες φορες αυτην την ερωτηση αλλα παντα μου απανταει οχι,δεν χρειαζεται ομορφη,θα πιω αλλο ενα για χαρη σου. Εχω παρει πολλες φορες τηλεφωνο τα παιδια,αλλα δεν απανταει κανενας απο αυτους. Καποιες φορες σκεφτομαι πως θα χρειαζομουν μια φιλη. Και σε αυτην την σκεψη,οχι μονο φιλη δεν εμφανιζεται,αλλα ο Τεο! Που τετοια τυχη να γινει κατι σωστο και χαρουμενο στην ζωη μου. Εχω να τον δω πανω απο ενα μιση μηνα σιγουρα. Οχι πως αλλαξε και πολυ. Ιδιος εμεινε. Λογικα δεν θα με παρατηρησει μιας και ηρθε με μια κοπελα μαζι του. Ο Τολης γυρναει προς το μερος του και τους καρφωνει αγρια.
"Ει,Νεφελη; Εσυ εισαι;" Ρωταει μπερδεμενος αρκετα φωναχτα για να γυρισουν και να μας δουν. Ε,οχι. Η Νεφελη; Βγαινει με αυτην την ψωναρα; Οχι πως μου πεφτει λογος για τα προσωπικα των αλλων,αλλα ειναι απλα ελεος. Δεν περιμενα να πεσει τοσο χαμηλα ο Θοδωρης. Ερχονται σε εμας και η Νεφελη και αυτος τουλαχιστον χαιρετανε μονο τον Τολη,αγνοωντας με εμενα που στεκομαι ακριβως μπροστα στα ματια τους. Ναι,εγω δεν ειμαι ανθρωπος για να αξιζω λιγη προσοχη.  Επειδη δεν ειμαι ομως ανθρωπος που προκαλω,δεν λεω κανενα σαρκαστικο σχολιο γιατι δεν θελω να καταληξουμε πιασμενοι στα χερια λεγοντας ασχημες κουβεντες. Απλα ασχολησου με τον κωλο σου,Αγγελινα. Μην κοιτας τους αλλους.
"Χρονια και ζαμανια Αγγελινα. Σαν πολυ καιρο δεν εχουμε να ειδωθουμε;"Γελαει ο Τεο και εγω απλα χαμογελαω για να μην χαλασω την θετικη μου αυρα.

"Ναι,παει καιρος." Χαμογελαω τοσο ψευτικα που ακομα και ο οποιοσδηποτε το καταλαβαινε.

"Εισαι ακομα παρεα με τον Δημητρη και τον Κωνσταντινο;"Με ρωταει και εγω του γνεφω.

"Η ιδια και παλια καλη παρεα απο την οποια εκδιωχτηκα. Μου ειπε ο Τολης για τις απορρητες κλησεις που παιρνεις. Πολυ κριμα. Ποιος διεστραμμενος ανθρωπος να το εκανε αυτο;"Σχολιαζει και εγω τον κοιταζω παραξενα. Θυμαστε αμα ειχα πει εγω για τις κλησεις στον Τολη; Ισως και να του εχω πει για αυτες και να μην το θυμαμαι,δεν ξερω. Ευτυχως αυτην την αβολη κατασταση την διακοπτει ο Δημητρης ο οποιος ερχεται διπλα μου και μου σφιγγει το χερι.

Bad ThingsWhere stories live. Discover now