21ο κεφαλαιο

2.5K 324 65
                                    

Αγγελινα

Εχουμε φαει εδω και πολυ ωρα και τωρα απλα καθομαστε και συζηταμε διαφορα θεματα.
"Με την Αριαδνη πως τα παμε;"Ρωταω τον Τεο βαριεστημενα και ο Δημητρης τον κοιταζει με ερωτηματικα αν και δεν μπορω να διαβαζω και πολυ την εκφραση του προσωπου του.
''Η Αριαδνη ειναι η κοπελα του,παει στην Τριτη λυκειου και ειναι και στο τμημα του. Λογικα θα την εχεις δει." Του λεω και εκεινος μου γνεφει γρηγορα.

"Ναι την ξερω." Απανταει και επειτα στρεφομαστε ολοι στον Θοδωρη.

"Πολυ καλα,βλεπομαστε καθε μερ ςκαι μετα το σχολειο. Επισης πηγαινουμε και γυρναμε μαζι μιας και τα σπιτια μας ειναι κοντα. Σε εχω δει να τριγυρνας εκει κοντα Δημητρη,εσυ που μενεις;"Μας λεει και κοιταζει τον Δημητρη που φαινεται να ειναι νευρικος. Οντως ακομα δεν μας εχει πει που μενει. Παντως,δεν περιμενα να ειναι τοσο αγαπημενοι πια,διοτι ειχε καιρο να μας πει κατι σχετικα με εκεινη.

"Εμ,ναι οντως μενω εκει κοντα. Δυο τρεις οδους παρακατω." Μας απανταει.

"Ωραια μπορεις να ερθεις και εσυ μαζι μας. Ελπιζω να μην ντρεπεσαι την Αριαδνη." Του χαμογελαει ο Τεο αλλα ο Δημητρης γνεφει αρνητικα.

"Οχι καλυτερα μην σας ενοχλω. Μπορει να μην με θελει η κοπελα σου." Του απανταει και ο Τεο ανασηκωνει τους ωμους του. Το τηλεφωνο του Δημητρη χτυπαει και το κοιταζει εντρομος. Επειτα το κλεινει και σηκωνεται με μιας ορθιος.

"Ει,που πας; Ουτε δεκα δεν ειναι η ωρα!" Λεει παραξενεμενος ο Κωνσταντινος.

"Με πηραν τηλεφωνο να γυρισω σπιτι." Λεει και σηκωνομαι και εγω επισης για να τον ξεπροβοδισω μεχρι την πορτα. Κατεβαινουμε κατω και βρισκουμε τους γονεις μου. Καθονται και οι δυο τρωνε το βραδινο τους.

"Καλησπερα παιδια. Αγγελινα θα μας συστησεις αυτο το αγορι;"Αποκρινεται η μητερα μου και σκουνταω ελαφρα τον Δημητρη.

"Παιξ'το ευγενικος." Του ψιθυριζω.

"Απο εδω ο Δημητρης ειναι συμμαθητης μου στο σχολειο." Λεω και πλησιαζουμε κοντα τους.

"Τι ομορφο αγορι! Πως σε λενε στο επιθετο;"Ρωταει ο πατερας μου.

"Νικολαου κυριε." Μολις τελειωνει την φραση του ο πατερας μου πεταγεται ορθιος πανω.

"Νικολαου ειπες; Ο πατερας σου μου χρωσταει χιλιαδες χρηματα διοτι τα ηθελε για τις βρωμοδουλειες του και δεν μου εχει επιστρεψει πισω ουτε ενα ευρω! Θα πρεπει να ντρεπεσαι!" Φωναζει εξαλλος και κοιταζω τον Δημητρη ο οποιος εχεο κομπλαρει. Εχω παγωσει και δεν κουνιεται.

Bad ThingsWhere stories live. Discover now