46ο κεφαλαιο

1.8K 235 81
                                    

Δημητρης

Αφου εχουμε αγορασει τα ποτα,τα οποια ταα πληρωσε ο Τολης,αν και θα τα πληρωνα εγω,βεβαια πηρε τοσα πολλα που ο αριθμος ξεπερασε τα τρια ψηφια. Ο Τολης ανοιγει ενα ποτο απο τωρα και το πινει μονορουφι σχεδον ολο και αφηνει την μια σταγονα για να την πιει η Αριαδνη. Επειτα με κοιταζει χαμογελωντας.
"Θελεις να σου ανοιξω ενα να πιεις;"Με ρωταει. Να πιω; Δεν ειμαι σιγουρος,την τελευταια φορα που δοκιμασα μια γουλια ηταν απαισιο και δεν προσπαθησα να ξαναδοκιμασω. Αν και λες; Αντε,ενταξει μια ακομα φορα.
"Ανοιξε μου ενα." Του λεω και μου ανοιγει ενα μπουκαλι και πινω μια μεγααλη γουλια. Επειτα βηχω εντονα και το φτυνω κατω.

"Τι αηδια ειναι αυτην;!" Τον ρωταω και εκεινος με την Αριαδνη γελανε.

"Αχου το μωρε,δεν εχει πιει ποτε τιποτα! "Συνεχιζουν να γελανε αυτοι οι δυο και εγω πινω ακομα μια γουλια. Εντομεταξυ,η ωρα ειναι σχεδον εξι το απογευμα.

"Τελικα τι ειναι αυτην η αηδια;"Τους ξαναρωταω.

"Αναμεικτο πραγμα. Ειναι οτι πιο νοστιμο. Ακουστε,παω να ντυθω και πηγαιντε και καντε και εσεις το ιδιο. Και θα ερθω να σας παρω με το αμαξι μου. Πηρα διπλωμα! Αν και με την ψευτικη ταυτοτητα. Και επειτα θα παμε στου Κωνσταντινου." Γελαει και εμεις τον χαιρεταμε. Πηγαινω στο δωματιο μου και βαζω κατι ρουχα που μου ειχε κανει προσφατα δωρο η Αγγελινα. Εκεινη την ημερα θυμαμαι εγω δεν της ειχα παρει κατι και ντρεπομουν τοσο πολυ. Βεβαια την επομενη κιολας μερα επανορθωσα και της πηρα με κατι χρηματα του "πατερα" μου και κατι λιγα απο τα δικα μου. Εγω τις πηρα ενα κολιε. Φοραω αυτα τα ρουχα χτενιζω τα μαλλια μου,εχω πολυ καιρο να τα χτενισω. Βουρτσιζω τα δοντια μου και επειτα καθομαι στον καναπε περιμενοντας την Αριαδνη.
"Τελειωνεις;!"Της φωναζω και εκεινη με βριζει και δεν απανταει στην ερωτηση μου. Σηκωνομαι απο τον καναπε και πηγαινω στο δωματιο της ανοιγοντας της την πορτα. Ναι....αυτο δεν επρεπε να το δω. Δεν χρειαζεται να σας περιγραψω πως την ειδα γυμνη.

"Συγνωμμη!" Κλεινω ελαφρα την πορτα περιμενοντας την εκρηξη της.

"Εχε χαρη που θελω να ετοιμαστω,θα δεις τι θα γινει αργοτερα." Μου φωναζει. Ενταξει,την γλιτωσα για λιγοες ωρες ακομα. Χτυπαω την πορτα της ξανα.

"Να μπω τωρα;"Την ρωταω μιας και βαριεμαι να περιμενω μονος μου στο καθιστικο. Εκεινη μου απανταει καταφατικα και εγω καθομαι στο κρεβατι της. Εχω να μπω στο δωματιο της τεσσερα χρονια,ισως και παραπανω. Δεν με αφηνει να μπω μεσα οπως και εγω,δεν την αφηνω να μπει στο δικο μου. Αν και την εχω βρει κανα δυο φορες. Και φυσικα εκεινη εχει καλυτερο δωματιο απο το δικο μου. Μιας και ειναι η μεγαλυτερη και πηρε το καλυτερο. Φοραει ενα φορεμα...πιυ αμα σκυψει θα της φανει ολος της ο κωλος.

Bad ThingsWhere stories live. Discover now