8ο κεφαλαιο

2.9K 363 60
                                    

Δημητρης

Εχω τελειωσει το μπανιο μου και φοραω τις πιτζαμες μου. Βρισκομαι ξαπλωμενος στο κρεβατι μου και ευτυχως για εμενα η αδερφη μου δεν εχει γυρισει ακομα. Λογικα θα σαχλιαμαριζει ακομα με εκεινον. Απορω τι της βρηκε.
Ειναι μια ηλιθια ξινισμενη και νομιζει οτι ειναι καποια και εχει τα παντα δικα της. Μονο αυτην την απειλη να μην μου εκανε καθε φορα και θα την ειχα ξεθεωσει στο ξυλο.
Ακουω την εξωτερικη πορτα να ανοιγει,οποτε μπαινω μεσα απο τα σκεπασματα και κανω πως κοιμαμαι. Αμα εχει νευρα και εγω ειμαι ξυπνος,δεν θα καταληξω σε ευχαριστη θεση. Πλησιαζει ολο και πιο κοντα και ανοιγει την πορτα του δωματιου μου. Κραταω την ανασα μου και εκεινος στεκεται ενα λεπτο στην πορτα. Επειτα φευγει και παιρνω μια βαθια ανασα. Σταθηκα τυχερος σημερα σε αυτο το θεμα,γενικως οχι.

Δεν πετυχε μονο εμενα το χρωμα,αλλα κυριως εμενα πιο πολυ και ολοι εκαναν βηματα πισω και εκθεθηκα πιο πολυ εγω. Ειδικα οταν με κοροιδεψε η πιο δημοφιλης και καλα του σχολειου. Θα την ειχα διαλυσει αμα δεν ειμασταν τοσα πολλα ατομα τριγυρω. Αλλα η μεγαλυτερη απογοητευση ηταν ο Αγγελινα με τον Θοδωρη. Δεν το περιμενα απο αυτους μιας και μου ελεγαν πως θελουν να με βοηθησουν. Αυτο ειναι.

Δεν προκειται να τους ξαναμιλησω ποτε. Απο τοτε που τους αφησα να μπουν ελαχιστα στην ζωη μου εφεραν και αλλους μπελαδες,οπως ο σημερινος,οποτε ειναι καλυτερα να τους αφησω πισω.

__________________________

Ξυπναω το πρωι,ελεγχω αμα ειναι κανεις σπιτι, που ευτυχως δεν ειναι και πηγαινω στην κουζινα και τρωω ενα γρηγορο και απλο πρωινο. Επιστρεφω στο δωματιο μου,ντυνομαι και πηγαινω για τον πρωινο μου περιπατο. Θα ελεγε κανεις,πως με τοσες βολτες που κανω καθε μερα θα ειχα βαρεθει,αλλα το αντιθετο. Το απολαβανω.
Καθε φορα πηγαινω ολο και πιο μακρια και ανακαλυπτω νεα μερη που δεν ηξερα στην πολη. Αλλη μια μερα της βαρετης ζωης μου εχει ξεκινησει. Πρεπει να βρω κατι το ενδιαφερον,αλλιως την εχω βαψει. Ξαφνικα,το παμπαλαιο κινητο μου χτυπα.

Αγγελινα

Εχω μολις ξυπνησει και τεντωνομαι στο κρεβατι μου. Κοιταζω την ωρα και βλεπω πως ειναι εντεκα. Ευτυχως δεν αργησα να ξυπνησω οπως το περιμενα,μιας και χτες εκατσα πολυ ωρα ξυπνια. Οι αναμνησεις της προηγουμενης νυχτας επανερχονται στο μυαλο μου. Προσπαθω να τις διωξω και ανοιγω το κινητο μου. Βλεπω πολλα μηνυματα απο τον Θοδωρη. Ετσι,τον παιρνω κατευθειαν τηλεφωνο.
Χτυπαει πολλες φορες και λιγο πριν προλαβω να το κλεισω,το απανταει.
"Ναι;"Λεει σαν να τον ξυπνησα.

Bad ThingsWhere stories live. Discover now