24ο κεφαλαιο

2.1K 300 25
                                    

Αγγελινα

Φτανουμε στο σχολειο. Πηδαμε απο τα καγκελα,ευτυχως που ειναι χαμηλα αλλιως δεν θα μπαιναμε καθολου, και μπαινουμε μεσα. Ηδη εκει περα βρισκουμε καθισμενο τον Δημητρη. Μολις μας αντιλαμβανετε,σηκωνεται και με χαιρεταει.
"Γεια σας παιδια." Λεει και τον χαιρεταμε και εμεις.

Μιλαμε μεταξυ για διαφιρα θεματα του σχολειου,κουτσομπολια συνηθως και επειτα βγαζουμε τις ομαδες. Ο Δημητρης γυρναει και η Αριαδνη βγαζει τα νουμερα. Κανονικα θα μπαιναμε οπως να 'ναι,αλλα ο Κωνσταντινος ετσι το θεωρησε ποιο δικαιο να το παιξουμε.

"Το 1,4 και το 3." Λεει και αυτο σημαινει πως ειμαι με τον Θοδωρη και τον Κωνσταντινο.

"Ελα παμε ομαδαρα!" Λεει ο Κωνσταντινος και κολλαμε πεντε ολοι μας. Ο Δημητρης κοιταζει με εναν τροπο παραξενο την Αριαδνη και εκεινοι το ιδιο. Ισως να νιωθουν αβολα επειδη δεν γνωριζονται καλα...

Αρχιζουμε και παιζουμε. Βεβαια εμεις εχουμε πλεονεκτημα γιατι ειμαστε τρεις,αλλα τελως παντων. Το πρωτο σετ το πηραμε εμεις. Και το δευτερο επισης,αν και ειχαμε εναν μικροτραυματισμο του Δημητρη που επεσε κατω για να σωσει την μπαλα,και το εκανε, και γδαρθηκε στα ποδια του οχι τιποτα σημαντικο. Ειχαμε πει πως θα παιξουμε μεχρι τα τρια και αυτος ειναι ο τελικος ποντος για εμας. Τον βαζει ο Θοδωρης και κερδιζουμε. Καθως πανηγυριζουμε ακουμε δυο φωνες να τσακωνονται απο πισω μας.

"Μα καλα ποσο αχρηστος εισαι! Ουτε μια μπαλα δεν μπορεις να χτυπησεις!" Του φωναζει η Αριαδνη και τον σπρωχνει.

"Εγω ειμαι ο αχρηστος εδω περα ή εσυ που βαριοσουν να κουνηθεις; Ολη την δουλεια εγω την εκανα!" Της φωναζει ο Δημητρης.

"Παιδια δεν χρειαζεται-" Παει να παει ο Θοδωρης για να τους συμφιλιωσει.

"Σκασε!" Φωναζουν και οι δυο προς το μερος του. Εγω εχω μεινει απο την οικιοτητα που εχουν μεταξυ τους.

"Επρεπε να το ειχα καταλαβει απο την αρχη πως θα ερχοσουν και εσυ σημερα. Αμα το ηξερα δεν θα ειχα καν εμφανιστει!" Του φωναζει και ερχονται ολο και πιο κοντα.

"Και εγω που να ηξερα πως θα σε κουβαλουσε μαζι σου! Απορω πως σε αντεχει!" Την κοιταζει στα ματια με τοσο μισος που μου φαινεται πως ειναι ετοιμος να εκραγει. Ο Κωνσταντινος διπλα μου τρανταζεται απο τα γελια. Εγω τον σκουνταω θυμωμενη και σταματαει να γελαει μετανιωμενος.

"Σταυρωσε καμοια γκομενα πρωτα και μετα ελα να μου την πεις!" Του απανταει ειρωνικα η Αριαδνη.

Bad ThingsWhere stories live. Discover now