53ο κεφαλαιο

1.5K 264 210
                                    

Λοιπον,

Πριν αρχισει το κεφαλαιο.

Ξερω πως καποιους ισως να τους εχω κουρασει κανωντας τοσα πολλα σχολια. Οποτε,επειδη ειμαι καλος ανθρωπος θελω να μου κανετε εκατο αστερακια. Δηλαδη να μου ψηφισετε την ιστορια αμα γινεται. Δεν λεω ομως,αμα μπορεται κανενα τρια τεσσερα σχολια ο καθενας😇

Παμε στο κεφαλαιο τωρα.

Μετα απο εναν μηνα

Αγγελινα

Ειναι Αυγουστος πια. Αυτος ο μηνας μου φαινεται θα ξεκινησει καλα.
Ο προηγουμενος μηνας περασε πολυ γρηγορα. Πηγαιναμε με τα παιδια στην θαλασσα πολυ συχνα και καναμε πολυ ωραια πραγματα μαζι. Με τον Δημητρη οι πρωτες δυο εβδομαδες ηταν πολυ αβολες,αλλα μετα το συνηθισα και εγω και εκεινος. Δεν εχουμε κανενα προβλημα αν και μου λειπει λιγο το πως ειμασταν παλια. Αλλα ενταξει,προσπαθω να μην το σκεφτομαι πια. Και εκεινος δεν μου πεταει αυτες τις σποντες που  Ο Τεο δεν μας μιλαει πια,ουτε αμα τυχει να τον δουμε μπροστα μας. Απλα μας προσπερναει και αγριοκοιταζει τον Δημητρη.
Αυτην την στιγμη καθομαστε σε ενα παγκακι της πλατειας εμεις οι τρεις και εγω βρισκομαι στην μεση αναμεσα τους.
"Ξεχασα να σας πω. Η Αριαδνη με τον Τολη χωρισαν." Μας λεει ο Δημητρης.

"Αιντε! Γιατι να χαλασουν την σχεση τους; Ουτως ή αλλως ηταν ελευθερη." Τον ρωταω και γελαμε και οι τρεις μας.

"Το εμαθε το παρεακι του και δεν ηθελαν ο Τολης να στρεφεται με την αδερφη μου και ξεκοψαν. Και τωρα την εχω να κλαιει και να προσπαθει να καταστρωσει σχεδιο εξοντωσης. Ευχαριστω Αγγελινα που δεν εκανες και εσυ το ιδιο." Γελαει και εγω του χαμογελο αν και ηταν λιγο αβολο αυτο. Ο Δημητρης τωρα που το παραυηρω φοραει ακομα μακρια μπλουζακια και ελπιζω να μην χαρακωνεται ακομα. Θα το ψαξω σε λιγο διακριτικα για να μην με πει περιεργη.
"Κοιταξτε! Ο Τολης ερχεται τρεχοντας σε εμας." Λεει ο Κωνσταντινος και τον δειχνει. Καθως κοιταζω λιγο βλεπω τον Τολη να σταματαει μπροστα μας λαχανιασμενος.

"Τι θελεις και ετρεχες ετσι;"Τον ρωταει ο Δημητρης. Θα ειναι κατι σημαντικο για να ετρεχε τοσο γρηγορα. Βγαζει κατι απο την τσεπη του γρηγορα.

"Θελω να το δωσεις στην Αριαδνη. Ειπα στην παρεα μου πως πηγα ταχα τουαλετα και ηρθα σε εσας. Θα φυγω τωρα αντιο. Να της το δωσεις ενταξει;"Του λεει κοιταζοντας τον πανικοβλιμενος. Επειτα τρεχει και εξαφανιζεται. Ο Δημητρης επεξεργαζεται το γραμμα.

Bad ThingsWhere stories live. Discover now