50ο κεφαλαιο

1.7K 222 411
                                    

Τωρα θα σας ζητουσα αμα μπορουμε 200 σχολια,αλλα τα κανατε στο προηγουμενο κεφαλαιο επειδη εισαστε υπεροχεςς.

Παμε 250;😏😏

Αγγελινα

"Δεν το νομιζω Τεο." Του λεω μονοτονα και κοιταζω τον Κωνσταντινο κανοντας του νοημα οτι πρεπει να μιλησουμε σημερα. Εκεινος μου κανει ενα μικρο νευμα. Κοιταζω τον Τεο που με κοιταζει καπως περιεργα. Λογικα περιμενει καμια εκρηξη μου ή κατι τετοιο; Δεν μπορω να διακρινω απο το υφος του.

"Θελουμε να σου μιλησουμε εγω με τον Κωνσταντινο. Και καλυτερα ειναι να φυγουμε απο το μαγαζι." Του ανακοινωνω και εκεινος γελαει.

"Γιατι,θα νευριασω και θα τα σπασω ολα;"Μου χαμογελαει,αλλα εγω μενω σοβαρη.

"Κατι τετοιο. Παμε τωρα." Του απανταει ο Κωνσταντινος και περιμενουμε να πληρωσουμε. Μεχρι να ερθει η σερβιτορος βυθιζομαστε μεσα στην σιωπη. Ντρεπομαι λιγο που θα το παραδεχτω,αλλα ο Τεο ηταν η πρωτη μου παρεα και δεν ξερω κατα ποσο θα μπορεσω να τον αποχωριστω. Παντως αμα μου ανακοινωνε εκεινος οτι θελει να φυγω απο την παρεα,θα το ελεγα πως εκεινους τους ξερεις μονο μερικους μηνες,ενω εμενα τοσα χρονια. Ωχ,οποτε να περιμενω καμια εκρηξη σαν αυτην.

Σιγουρα κανω το σωστο;

Βεβαια,και ο Κωνσταντινος συμφωνησε μολις εμαθε αυτα που εκανε στον Δημητρη. Βγαινουμε απο το μαγαζι και μολις απομακρυνομαστε λιγο και φτανουμε σε ενα παγκακι,ο Τεο καθεται και εγω με τον Κωνσταντινο ειμαστε ορθιοι. Ο Τεο κανει μια γκριματσα και επειτα γελαει.
"Παιδια,μοιαζετε σαν ψυχροι εκτελεστες. Τωρα μπορειτε να μου πειτε τι εγινε." Μας λεει και εγω παιρνω μια ανασα και κοιταζω τον Κωνσταντινο για να του πω πως θα αρχισω πρωτη.

"Λοιπον,μαθαμε πως παρενοχλουσες τον Δημητρη και του ελεγες να με αφησει γιατι εσυ με ειδες πρωτη και πως σε λιγο καιρο θα με ειχες στα χερια. Ε,αυτα ειναι μαλακιες." Λεω και εκλησσομαι που χρησιμοποιησα αυτην την λεξη. Ακομα και ο Κωνσταντινος εχει μεινει εκπληκτος και ο Τεο εχει σηκωθει ορθιος απο τα νευρα. Αλλα αυτο που κανει με εκπλησσει. Χαιδευει το δεξι μου μαγουλο και εγω γερνω λιγακι το προσωπο μου.

"Ελα ρε Λινακι μου,πες την αληθεια. Λιγο ακομα και δεν θα σου αρεσα; Αφου περναγαμε τοσο χρονο μαζι,ακομα και εγω σε ερωτευτηκα παραφορα εδω και εναν χρονο. Εσυ πως δεν το εκανες; Για αυτο δεν ηθελα απο την αρχη να βοηθησουμε τον Δημητρη να ξεθαρεψει,γιατι τωρα εχει ξεθαρεψει πολυ." Μου λεει και το χερι του σκληραινει και με ποναει. Μα καλα,εδω και ενα χρονο ο Τεο με γουσταρει και εγω δεν το εχω παρει καν χαμπαρι;

Bad ThingsWhere stories live. Discover now