27ο κεφαλαιο

1.9K 297 20
                                    

Αγγελινα

Ειμαστε ακριβως εξω απο το σπιτι του Κωνσταντινου. Βγαινω πρωτη και χτυπαω ανυπομονα το κουδουνι. Η πορτα ανοιγει,αλλα δεν ειναι ο Κωνσταντινος οπως περιμενα.
"Γεια σας κυρια!" Λεω ευγενικα στην μητερα του και με φιλαει σταυρωτα.

"Ποσο πολυ ομορφυνες απο την τελευταια φορα που σε ειδα κοπελα μου!" Μου λεει η μητερα του και εγω την ρωταω που ειναι ο Κωστας.

"Μεσα χρυσο μου,στο δωματιο του ηταν μεχρι πριν λιγο." Μου ανακοινωνει και εγω μπαινω μεσα στο σπιτι τους. Χαιρεταω σιγανα την αδερφη του και πηγαινω να βρω το δωματιο του,μιας και μεσα σε αυτο το μεγαλο σπιτι παντα χανομαι. Κοιταζω τις πορτες,σε περιπτωση που θυμηθω ποια ειναι του δωματιου μου.

"Αγγελινα;"Ακουγεται η φωνη του απο πισω μου,αλλα ταυτοχρονα απο μακρια. Δεν εχω πολλες μερες να τον δω,αν και μου λειπει ορισμενες φορες οταν ειμαι στο σχολειο. Πλησιαζω κοντα του και τον αγκαλιαζω. Επισης,σηκωνω τις μυτες των ποδιων μου για να τον φτασω,μιας και ειναι πολυ ψηλος.
"Ω,τα πιτσουνακια μου!" Γυρναμε και οι δυο στο σχολιο της μητερας του.

"Μαμα,σταματα με αυτο παλι!" Της φωναζει και πηγαινουμε στο δωματιο του. Καθομαι στο μεγαλο του κρεβατι και εκεινος διπλα μου.

"Δεν ξερω γιατι τους εχει μπει αυτην η εμμονη ιδεα. Μου το ανεφερε προσφατα η μαμα μου και εγω της εκοψα την φορα,γιατι με νευριαζει." Του λεω εκνευρισμενος και εγω κουναει το κεφαλι του συμφωνοντας.

"Εγινε τιποτα ενδιαφερον σημερα; Γιατι ειδα τον Δημητρη,τον Θοδωρη και την αδερφη του Δημητρη να περιπλανιουντε στο κεντρο."Με ρωταει αλλαζοντας το θεμα. Εγω τον κοιταζω με γουρλωμενα ματια.

"Ποτε τους ειδες;"Τον ρωταω περιεργοι για το τι εκαναν σημερα,διοτι δεν ηρθαν σχολειο.

"Τι; Δεν ησουν μαζι τους; Εκεινοι την στιγμη μας γυρνουμε σπιτια μας το σχολικο και ετσι τους ειδα φευγαλεα. Ετσι θεωρησα πως θα ησουν και εσυ μαζι τους." Μου απανταει και φαινεται πως σκεφτεται τι μπορει να εγινε.
Αμα εκαναν ομαδικη κοπανα,δεν θα ελεγαν και εμενα; Και επισης,γιατι να συναντηθουν και οι τρεις τους,ενω και οι δυο αντιπαθουν την Αριαδνη; Κατι δεν μου κολλαει σε αυτην την κατασταση.

"Παραξενο,αν ειναι να τους παρουμε τηλεφωνο για εξηγησεις. Γιατι δεν μου ειπαν τιποτα απολυτως. Μηπως ηθελαν να μην ερθω μαζι τους;"Του λεω και εκεινος βαζει το χερι του στον ωμο μου.

Bad ThingsWhere stories live. Discover now