Date met Jason

2.2K 52 0
                                    

TUUUTUUUTUUUT!!!!!!! . Ik word wakker van mijn wekker en ga recht op zitten en druk mijn wekker uit. Dit is de laatste keer dat ik vroeg op moet staan want vandaag is de laatste schooldag. Snel stap ik mijn bed uit en loop naar de badkamer. Ik neem een snelle douche en poets mijn tanden. Dan loop ik naar mijn kamer en kleed me rustig aan. Ik doe een klein beetje make-up op en loop naar beneden. Op het aanrecht ligt een brood en ik neem een snee en eet die op. Als ik met mijn fiets het tuinhek uitrijdt, zie ik Emma al op me afkomen. "Morning!" zegt ze vrolijk en dan fietsen we samen naar school.

Een half uur later lopen we door de school. "Hey babe" hoor ik ineens achter me en ik voel twee armen rond mijn middel. Ik draai me om en zie Jason achter me staan. Blij geef ik hem een kus en een knuffel. "Zullen we vanavond naar de bios?" vraagt hij en hij glimlacht. "Ja leuk, dat hebben we lang niet meer gedaan" zeg ik blij en ik kus hem nog eens."Mooi, ik wacht na school op je en dan heb ik eerst een verassing voor je"zegt hij en ik kijk hem met een puppyface aan. "Aaaah schatje, je weet dat ik niet van verassingen hou!" zeg ik en hij grijnst . "Dan heb je pech, want ik ga je niks vertellen" zegt hij grinnikend en ik knik. "Oké, maar ik ben wel nieuwsgierig hoor!".

De schooldag gaat snel voorbij en na school loop ik snel naar buiten voor de verassing van Jason. Ik loop het plein op en zie hem al staan bij zijn auto ( ja hij heeft een auto) Blij ren ik naar hem toe en zoen hem op zijn mond. We stappen in de auto maar ik weet niet waar we heen gaan want dat is de verassing. Na een kwartier stoppen we en lopen we het bos in naar een prachtige plek. "Wauw een picknick! Wat romantisch!" zeg ik en ik sla mijn handen voor mijn mond. In het gras ligt een groot kleed met een grote mand erop. We gaan zitten en Jason doet de mand open en al mijn lievelingshapjes zitten erin. Ik geniet van de picknick en van de warme zomerzon in mijn gezicht. "Dankjewel lieverd, dit is echt geweldig" zeg ik en ik geef Jason een kus.

Na de picknick wandelen we nog een stukje en daarna gaan we naar de bioscoop om op tijd voor de film te zijn. Het is een horror film en ik kruip dicht tegen Jason aan. Na de film brengt hij me naar huis.

Moe maar voldaan kruip ik s'avonds in mijn bed. In bed lig ik nog na te genieten van de geweldige avond met Jason. Hij is ook zo lief en romantisch! Ik lig nog lang na te dromen maar langzaam worden mijn ogen steeds zwaarder en val ik in een diepe slaap.

Only you... (Ft Justin Bieber, One Direction en Austin Mahone)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz