Politie

1.4K 39 0
                                    

Dan gaat de deur open en David stormt gelijk op mij af en grijpt mij beet aan mijn been. "Hee hier blijven jij!". Hij trekt me op de grond en geeft me een paar harde trappen in mijn buik. Ik hap naar adem. Maar hij geeft me nog een trap tegen mijn neus. Verstijft van de pijn lig ik op de grond. "Auw auw hou op asjeblieft!". Ik moet huilen van de pijn . David trekt me weer recht op en geeft me nog een paar harde klappen in mijn gezicht. Dan sleurt me aan mijn haren mee naar de kamer met het vieze oude matras. Hij gooit me op het matras en bind me weer vast. Dan plakt hij mijn mond weer dicht. Hij komt nu heel dicht met zijn gezicht bij die van mij en kijkt mij dreigend aan. "Dit was nog maar het begin" zegt hij en hij geeft me nog een klap in mijn gezicht. Dan loopt hij weg en doet de deur op slot.

Daar lig ik dan. Alles doet pijn en ik kan me niet bewegen. Wanneer komen ze me nou weghalen hier? Ik denk aan Justin. Ik mis hem nu zo erg.

Een dag later:

POV Justin:

Ik moet een nieuw liedje schrijven van Scooter maar ik kan me niet concentreren. En van slapen komt ook al weinig. Ik mis Melissa en kan nergens anders aan denken. Het liefst ga ik nu naar buiten om haar te zoeken maar dat mag niet van Scooter. En om te zorgen dat ik er niet tussenuit glip, heeft hij nog meer beveiliging ingehuurd. Ik kan geen kant op. Ik zucht en plof op het bed met mijn laptop. Nog geen nieuws. Ik klap mijn laptop dicht en besluit wat te gaan trainen.

Een uur later

Na een uur te hebben getraind, stap ik bezweet onder een warme douche. Dit had ik even nodig. Ik blijf een hele tijd onder de douche tot er op de deur word geklopt. "Justin, ze gaan Melissa proberen te bevrijden!" roept Scooter en ik vlieg de douche uit. Ik weet niet hoe snel ik me moet aankleden en binnen een minuut sta ik voor Scooter zijn neus. "Euhm Justin ben jij niet iets vergeten?" vraagt Scooter en hij kijkt naar mijn onderlichaam. Ik kijk naar beneden en schrik als ik zie dat ik geen broek aan heb. "Oeps" zeg ik en ik ren de badkamer weer in. Snel trek ik er een aan en loop dan weer naar Scooter. "Gaan we er heen?"vraag ik dan aan Scooter. "Nee Justin, we moeten hier wachten en ik word gebeld als ze vrij is". Ik knik en samen met Scooter loop ik naar de bar. Daar zitten mijn moeder en Fredo al op ons te wachten. Ik ga bij ze zitten en Scooter ook. Samen wachten we op goed nieuws.

Melissa POV:

Voor de zoveelste keer ben ik weer in elkaar geslagen. Mijn lip is dik en ik zit onder de blauwe plekken. Ik heb al een dag niets gegeten of gedronken en heb echt honger en dorst. Dan komt David weer binnen. Hij maak mijn armen los en geeft me een kom met soep en een glas water. Het ziet er raar uit en ik vertrouw het niet. Ik wil het wegschuiven maar hij kijkt mij dreigend aan. "Je eet het op, anders krijg je klappen"zegt David dreigend. Ik heb overal pijn en besluit maar te doen wat hij zegt. Ik eet de soep op en dan zie ik dat David iets in het water heeft gedaan. "Ik heb geen dorst" zeg ik zacht. David grijpt me bij mijn keel. "Drink op!" roept hij en hij pakt het glas en houd mijn mond open. Langzaam giet hij het erin. Het smaakt raar en ik verslik me bijna. Als het glas leeg is bind hij mijn armen weer vast. "Jij gaat lekker slapen"zegt hij met een grijns op zijn gezicht en dan gaat hij weg. Ineens begin ik me heel slaperig te voelen. "Shit!"hoor ik David schreeuwen. Ik probeer uit alle macht om niet in slaap te vallen. Maar helaas hou ik het niet lang vol. Mijn ogen vallen dicht en alles word zwart.

POV David

Ik loop net weg van Melissa en dan hoor ik sirenes. "Kom nu naar buiten met je handen omhoog!" wordt er geroepen. Zo snel krijgen ze me niet! Denk ik bij mezelf en ik pak mijn pistool en ik maak Melissa los en trek haar bewusteloze lichaam mee. Dan loop ik naar buiten. "Achteruit of ik schiet haar neer!" roep ik dreigend. Ik gooi Melissa op de grond en richt het pistol op haar. Ze komen toch naar me toe. "Ik waarschuw nog een keer! Ga achteruit of ik schiet haar neer!" Ik richt het pistool nog steeds op Melissa. Ze komen nog steeds dichterbij. Ik had jullie gewaarschuwd! Zeg maar dag dag Melissa!". PANGPANGPANG!......

Only you... (Ft Justin Bieber, One Direction en Austin Mahone)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu