Our Special Place

1.1K 23 1
                                    

Pov Emma

We zijn inmiddels al een dag in Fiji voor het volgende concert en Harry heeft een verassing voor me. Nieuwsgierig loop ik de grote hal van het hotel binnen en daar zie ik Harry al staan. Hij is blij als hij me ziet en geeft me een knuffel "kom, ik wil je wat laten zien" zegt hij en hij pakt mijn hand. We lopen buiten langs alle directioners en lopen het strand op. Als we daar al even lopen trekt hij me mee de bosjes in. "Waar neem je me in vredesnaam mee naartoe Harry?" vraag ik en hij grijnst maar zegt niets. Na een tijdje door het bos te hebben gelopen komen we uit bij een prachtige plek. Er is een prachtige waterval en een klein meertje, meer een grote vijver vind ik zelf. Het water is helder blauw en de zon schijnt door de hoge bomen heen. "Wauw, het is hier prachtig Harry" zucht ik. "Weet ik, daarom neem ik je ook hier mee naartoe. Ik vond deze plek toen ik gister avond nog even een ommetje ging maken en ik wist meteen dat het een speciale plek is die ik nooit meer zal vergeten. Kom, de verassing is nog niet compleet!" zegt Harry en hij neemt me mee naar het strandje vlak naarst het meertje. Daar ligt al een picknickkleed met een mand erop klaar en we kunnen gelijk gaan zitten. Ik kijk mijn ogen uit op deze plek want dit is de mooiste plek die ik ooit heb gezien. Het lijkt hier heel erg op die prachtige plek uit de film "Blue lagoon". "Dit is echt zo romantisch!" roep ik blij en Harry geeft me een broodje. Als we alles op hebben, heb ik ineens heel erg zin om te gaan zwemmen, alleen heb ik geen zwemkleding bij me. Dan maar gewoon met mijn kleren aan en ik trek Harry mee het water in. Eenmaal in het water tilt Harry me op en draait een rondje met me "je haar glinstert prachtig door het zonlicht" zegt hij en ik begin heel erg te blozen. "Zullen we een douche nemen onder de waterval? Dat wil ik al zo lang een keer doen!" zeg ik en ik klim al op een rots. Even later staan we samen onder de waterval, Harry strijkt zachtjes met zijn hand door mijn haar en kijkt diep in mijn ogen. Hij pakt mijn hand vast en ik kijk verlegen naar de grond terwijl ik begin te blozen. "Lieve Emma, ik kan gewoon echt niet langer wachten met het stellen van deze belangrijke vraag" zegt hij dan ineens. Hij begint zenuwachtig met zijn handen te spelen "zeg het maar Harry" zeg ik zachtjes en ik kijk diep in zijn mooie groene ogen. "Wil je mijn meisje zijn?" vraag hij verlegen en ik geef hem gelijk een knuffel. "Ja Harry, dat wil ik heel graag. Ik weet nu zeker dat jij de ware voor me bent en niet Niall, ik hoop dat hij het accepteert". "Vast wel" zegt Harry en hij geeft me een kus.

Na een tijdje lopen we weer naar het kleedje om wat op te drogen. "Ik ben echt zo blij dat je nu echt mijn vriendin bent!"zegt Harry en hij geeft me een kus. "Jij bent echt perfect voor mij Harry, dat voel ik gewoon als je bij me bent en dat gevoel wil ik niet meer kwijtraken. Ik wil je altijd bij me houden" zeg ik en ik ga dicht tegen hem aanzitten. "Ik hou van je"zegt hij en hij knuffelt me " ik ook van jou" zeg ik en dan zie ik dat Harry iets uit zijn zak haalt. "Dit is voor jou" zegt hij en hij laat me een prachtige schelp zien. Ik pak hem aan en bekijk het. "Nou, waar wacht je nou op, maak open die schelp!" zegt Harry ongeduldig. Ik open de schelp en er zit een prachtige ketting in met een hartje eraan. Op het hartje staat: I wil always love you,HS. "Wauw, het is echt prachtig" zeg ik en ik til mijn haar op zodat Harry de ketting bij me om kan doen. We blijven hier nog even zitten en dan besluiten we weer terug te gaan naar het hotel. We lopen hand in hand en er kijken veel mensen naar ons. Als we het hotel binnenlopen ziet Niall ons en hij komt gelijk op ons aflopen. "Emma wat is dit, waarom lopen jullie hand in hand?" vraagt hij met tranen in zijn ogen. Ik slik even, oke nu moet ik het dus al gaan vertellen. "Sorry Niall, ik heb voor Harry gekozen. Hij heeft me net verkering gevraagd en ik heb ja gezegd. "Jou ware liefde loopt nog ergens rond en ik ben dat niet. Het spijt me Niall". "Het spijt mij ook!" zegt Niall en hij rent huilend weg. Ik wil achter hem aangaan maar Harry is me voor "ik ga wel met hem praten" zegt hij en dan is hij weg.

Pov Harry

Ik ren Niall achterna, maar als hij zijn kamer binnengaat , draait hij de deur op slot. "Niall doe open alsjeblieft! We moeten praten!". "Ik wil niet praten en al helemaal niet met jou! Rot op Harry!" hoor ik hem roepen. "Niall luister naar me" zeg ik terwijl ik tegen de deur aansta. "Nee, donder op!"roept Niall en ik besluit maar even weg te gaan hier want je kan nu niet normaal met hem praten.

Als ik even later weer de hal binnen wandel komt Emma gelijk op me afgerend. "En, heb je met hem kunnen praten?"vraagt ze maar ik schud nee "er valt niet met hem te praten, hij moet eerst even afkoelen. We proberen het vanavond of anders morgen wel". Emma knikt "ik begrijp wel waarom hij zo reageert, dat zou ik ook doen als het mij was gebeurt". "Het komt wel goed babe, hij heeft gewoon wat tijd nodig" zeg ik en ik geef haar een knuffel en een kus. "Slaap je vannacht bij mij?" vraag ik en ze knikt meteen. "Gelukkig is jullie concert hier pas morgen want als het vanavond was dan werd het een drama". "Daar had ik nog geen eens aan gedacht, nu kunnen we het hopelijk voor het concert nog uitpraten" zeg ik en dan lopen we naar mijn kamer. "Wanneer vertellen we het de rest?"vraagt Emma als we op mijn bed zitten "vanavond?'" stel ik voor en ze vind het een goed idee. "Ik moet zo ook Melissa even bellen, ze moet alles weten!" zegt ze blij. "Oke, we vertellen het dus alleen nog maar tegen de jongens en Melissa en Justin, de fans komen later. Ik heb al een idee, morgen bij het concert vertellen we de fans over onze relatie!". Ze knikt blij "Klinkt helemaal perfect, ik hoop wel dat we nog voor het concert goed met Niall kunnen praten. Hopelijk kan hij het accepteren dat wij een relatie hebben en verpest het niet onze vriendschap want hij is nog steeds een van mijn beste maatjes" zegt Emma "dat is hij ook van mij en ik wil mijn maatje ook niet kwijt" zeg ik. Maar nu gaan we het eerst gezellig hebben samen!" zeg ik en ik zet de tv aan . Emma komt tegen me aanliggen en ik sla een arm om haar heen. Hier heb ik gewoon zo lang op gewacht,en nu is het dus eindelijk zo ver!

Only you... (Ft Justin Bieber, One Direction en Austin Mahone)Where stories live. Discover now