"Dit gaat te snel voor mij"

1K 25 7
                                    

Pov Melissa

Met open mond staart Austin me aan. "Wat? Ben je serieus?" vraagt hij en ik knik. "Wow, dit is erg, niet alleen omdat je nog zo jong bent, maar ook omdat het van je ex is". Tranen rollen over mijn wangen "wat moet ik nou doen?" vraag ik en Austin knuffelt me. "Je kan een abortus overwegen?" zegt hij en ik slik "ik weet juist niet of ik dat wel kan, ik weet dat als ik het houd, ik nooit van Justin afkom, maar-". Verder ga ik niet en ik ben stil "wat is er?" vraagt Austin en ik denk aan Justin. Eigenlijk wil ik niet van hem af, ik hou nog steeds van hem, ondanks alles wat hij mij heeft aangedaan. Dan zucht ik voor de zoveelste keer " het klinkt misschien raar maar ik geef nog steeds om Justin" zeg ik "daarom was ik vannacht aan het huilen, ik mis hem gewoon heel erg!". Austin zegt niets en kijkt me alleen maar meelevend aan "bedankt trouwens dat je me getroost hebt, je bent echt lief en ik voelde me echt veilig in jouw armen". Hij glimlacht en kijkt me diep in mijn ogen aan "graag gedaan, maar over die zwangerschap, ik denk dat je nog maar even goed moet gaan nadenken en je moet gewoon je hart volgen. Dan kom je er wel, je hart wijst je altijd de juiste weg". "Goed idee, bedankt Austin" zeg ik en dan valt er een stilte. Geen genante maar een fijne stilte. We staren in elkaars ogen en Austin streelt mijn wang met zijn hand. We leggen onze voorhoofden tegen elkaar aan en ik kijk nog steeds recht in zijn prachtige ogen. Dan legt Austin ineens zijn hand onder mijn kin en een tel later voel ik zijn lippen op de mijne. Al snel trek ik me weer terug en ik kijk hem verward aan "sorry dit gaat een beetje te snel voor mij" zeg ik en ik wil opstaan maar hij pakt mijn hand. "Please blijf, het spijt me". Even twijfel ik maar dan ga ik toch weer zitten en hij slaat een arm om me een en ik leg mijn hoofd weer op zijn schouder. "Ik zal op je wachten, als het moet wel een miljoen jaar want ik vind je echt heel leuk Melissa" zeg hij en hij geeft me een kusje op mijn hoofd. "Ik moet eerst helemaal over Justin heen zijn" zeg ik en Austin knikt "dat begrijp ik en tot die tijd zal ik op je wachten en ik wil dat je weet dat ik er altijd voor je zal zijn". Ik geef hem een knuffel "bedankt, je bent echt lief voor me". Austin glimlacht "altijd lieverd". We blijven hier nog ongeveer een half uur zitten en dan gaan we weer terug naar de rest.

Pov Emma

Melissa is een half uur geleden ineens te tent uitgerend en ik vraag me af wat er aan de hand was, gelukkig is Austin nu bij haar. "Waar blijven ze?" zegt Rebecca geïrriteerd "ik ga ze zo zoeken hoor!". Ik schud mijn hoofd "doe maar niet Becca, laat ze maar even" zeg ik en ik geef haar een knipoog. "Laten wij maar vast gaan ontbijten, ik heb trek!" zeg ik en iedereen knikt instemmend en we lopen de tent uit. Als we binnen zijn dekken we met zijn alle de tafel "vergeet de borden voor Austin en Melissa niet" zeg ik en ik kijk uit het raam. Dan zie ik ze in de verte tegen een boom aanzitten. Ik grinnik een beetje en ga dan weer verder met het dekken van de tafel. Even later zitten we aan tafel en ik strooi wat hagelslag op mijn broodje, wat ben ik toch gek op hagelslag! Denk ik bij mezelf en ik neem een hap van mijn broodje. Zo'n tien minuten later gaat de deur open en Austin en Melissa komen binnenwandelen. Ze gaan naast elkaar aan tafel zitten en iedereen kijkt ze nieuwsgierig aan, inclusief ik. "Wat was er aan de hand Melis?" vraag ik. "Ze was gewoon even niet zo lekker en ze had wat frisse lucht nodig, dat is alles" zegt Austin en hij kijkt naar Melissa en ze knikt. "Oké?" zeg ik en dan eet ik maar de rest van mijn broodje op. Ik weet niet waarom maar volgens mij is er meer aan de hand.

Na het ontbijt ruimen we alles weer op en maken ons klaar. Als ik langs de badkamer loop zie ik Melissa voor de spiegel staan en volgens mij is ze alleen. Ik loop naar binnen en sluit de deur "oké Melis, vertel me nu maar wat er echt aan de hand was vanochtend want ik zie het aan je als je iets achterhoud en als je beste vriendin heb ik het recht om het te weten!". "Er is niets, geloof me nou!" zegt ze geïrriteerd en ze borstelt ondertussen haar haren. "Je liegt! Ik zie het aan je ogen" zeg ik en dan zucht ze en gaat ze op de grond zitten. "Alleen Austin weet het nog maar en jij hebt het recht om het ook te weten". "Vertel op dan!" dring ik aan "beloof je niet boos te worden?" vraagt ze en nu word ik wel heel nieuwsgierig. " Ik beloof het!" zeg ik. "Ik ben zwanger" zegt ze en mijn mond valt open "van Justin" voegt ze er aan toe. Een tijdje blijft het stil en staren we voor ons uit. Na een tijdje verbreek ik de stilte "je laat het toch wel weghalen hé?" zeg ik dan en ze haalt haar schouders op. "Ik weet het niet, ik moet nadenken en Austin zegt dat ik mijn hart moet volgen. Ook moet ik het wel aan Justin vertellen, hij moet weten dat hij vader wordt". "Nu ben je nog niet van die lul af! Wanneer ga je het hem vertellen?". Ze zucht "ik weet het niet en het liefst wacht ik zo lang mogelijk". "Dat begrijp ik". "Em?" Melissa kijkt me smekend aan "ja" antwoord ik "wil je dit alsjeblieft geheim houden? Ik wil niet dat iedereen het gelijk weet". Ik knik "het blijft tussen ons en Austin, dat beloof ik". "Mag ik me nu weer verder klaarmaken?" vraagt ze en ik knik "ik zie je zo beneden wel" zeg ik en ik loop de deur uit.

Eenmaal beneden loop ik gelijk naar Austin toe "geen zorgen, Melissa heeft me net alles verteld" zeg ik en hij knikt. "Ik heb belooft niets te zeggen" zegt hij "ik ook en het blijft tussen ons" zeg ik en dan komen Rebecca, Romy en Demi binnenlopen. Niet veel later volgt Melissa. "Zo wat gaan we doen vandaag?" vraagt ze en ik haal mijn schouders op "geen idee, Austin heb jij een idee?" en we kijken allemaal naar hem. Hij kijkt weer naar Melissa en ze begint te blozen en kijkt verlegen naar beneden. "Wij hebben geen idee" zegt Austin. "Dan gaan we ons wel vermaken met wat eten!" roep ik en ik ren naar de keuken en even later kom ik terug. Dan ligt de tafel bezaait met allemaal eten en ploffen we op de bank.

De hele middag hebben we ons wel vermaakt en het was erg gezellig. Aan het eind van de middag gaat iedereen naar huis en ruim ik de boel op. Mijn plan werkt! Volgens mij vinden Austin en Melissa elkaar wel leuk!

Only you... (Ft Justin Bieber, One Direction en Austin Mahone)Where stories live. Discover now