Emma en Niall?

1.4K 39 0
                                    

Pov Melissa:

"Justin Ontbijt!". Ik loop de slaapkamer in en ga bovenop hem zitten. Kreunend opent hij zijn ogen. "Pfff hoe laat is het?" vraagt hij slaperig. "Het is al twaalf uur geweest! Hup opstaan!" zeg ik en in een keer trek ik de dekens van hem af. "brr koud!"roept Justin van schik. Ik zit nog steeds boven op Justin en begin hem te kietelen. "Hahahaha aaahahaha baby please stop! Hahahah". Snel stop ik met kietelen en geef hem een kus. Dan duwt Justin me van hem af en stapt uit bed. Dan lopen we naar de keuken en gaan aan tafel zitten. "Mmm het is heerlijk sweetie!" zegt Justin met zijn mond vol en ik begin te blozen. Na het eten ruimen we samen af en wil ik gaan douchen. "Mag ik mee?"vraagt Justin en hij zet zijn liefste puppy face op. "Aaaw oké vooruit!" zeg ik en ik glimlach naar hem. "Yes!" roept Justin en hij tilt me op en loopt met me naar de badkamer. "Ik heb een beter idee!" zegt Justin "laten we gezellig in bad gaan". Ik vind het een goed idee en Justin laat het bad vollopen. Ondertussen zoek ik een lekkere zeep uit en doe het in het bad. Snel kleed ik me uit en ga alvast in bad zitten. "Baby waar blijf je nou?" roep ik naar Justin. "Ik kom er aan prinses!". Even later komt Justin binnenlopen met twee glazen champagne en lekkere hapjes. "Aaaw wat ben je toch een schat!" zeg ik en hij glimlacht. Justin zet alles op een tafeltje naast het bad en kleed zich uit. Dan stapt hij ook in bad en ik ga dicht tegen hem aan zitten. Hij geeft me de champagne en neemt zelf ook een glas. "Op ons!" zegt hij en we proosten. Justin pakt een hapje en stopt het in mijn mond. "En?" vraagt hij. Ik knik blij "lekker zeg!"en ik geef hem een kus. "Ik hou van je baby " zeg ik en Justin geeft me nog een kus. "Ik ook van jou"en hij knuffelt me heel stevig. Na een uur gaan we uit bad en kleden we ons aan.

"Baby, is het goed als ik even naar Harry ga?, hij voelde zich gisteren ineens niet zo lekker en ik wil even weten hoe het nu met hem is". "Natuurlijk prinses maar handjes thuis hé?" en hij steekt zijn tong uit. "Hahah altijd schat! " zeg ik en ik geef hem een kus en loop de deur uit.

POV Emma:

Met een ruk vlieg ik uit bed en ren ik naar de wc. Ik hang erboven en gooi alles eruit. Pfff ik heb me toch een kater! Nog half dronken strompel ik weer naar de slaapkamer. Als ik de kamer inloop schik ik me rot. Wie ligt daar nou weer? Luid gesnurk komt onder de dekens vandaan. Dan zie ik een blonde pluk. Wtf is dat Niall? Ach boeiend denk ik en ik plof neer en slaap weer verder.

Pov Melissa:

Ik sta voor Harry zijn deur en ik klop aan. "Wie is daar" hoor ik Harry roepen. "Ik ben het, Melissa" roep ik terug. Ik hoor wat gerommel en dan gaat de deur open. "Kom binnen" zegt hij en hij gebaart dat ik naar binnen moet lopen. Ik ga op de bank zitten en Harry loop naar de keuken. "Wil je wat drinken?" vraagt hij. "Ja lekker" antwoord ik en ik kijk een beetje om mij heen. Even later komt hij terug met twee glazen cola. Hij zet het neer en komt naast me op de bank zitten. "Hoe voel je je?" vraag ik". "Goed hoezo" zegt hij en hij kijkt me vragend aan. "Euhm je was gisteren toch niet zo lekker?" zeg ik en ik kijk hem vragend aan. "O ja het gaat al een stuk beter hoor!" zegt hij. "Gelukkig" zeg ik en ik geef hem een knuffel.

Nadat ik een tijdje bij Harry ben geweest, ga ik nog even naar Emma in het hotel om de hoek. Als ik bijna bij haar kamer ben, kom ik Niall tegen en ik kijk hem verbaast aan. "Wat doe jij hier?" vraag ik en hij kijkt mij verward aan. "Ik heb geen idee!" zegt hij met een verward gezicht en strompelt verder. Hij loopt nog een keer tegen de muur en strompelt de hoek om. Dan klop ik aan "hij is open!" hoor ik en dan open ik de deur. Ik loop de kamer in en daar zie ik Emma onderuit gezakt op de bank liggen. "He, hoe is het nu, en wat deed Niall hier trouwens?" vraag ik en ik ga op een stoel zitten. Ze kijkt me verward aan. "geen flauw idee! Ik werd wakker, moest kotsen en toen lag hij in een keer in mijn bed". Lachend schud ik mijn hoofd"Jullie zijn wel leuk samen, vind je hem leuk?". Ze kijkt me raar aan en schud nee. We kletsen nog een tijdje en dan ga ik weer naar Justin . "En? Hoe ging het met hem?" vraagt Justin als ik binnenkom. Hij ligt op de bank en de tv staat aan. "Het gaat al beter, maar ik begin te twijfelen of hij wel echt ziek was. Hij doet de laatste dagen zo vreemd tegen mij". Ik ga bij hem op de bank liggen en zucht. Justin geeft me een knuffel. "Er is vast niets aan de hand baby, het zal allemaal wel meevallen". Ik besluit het maar naast me neer te leggen en geef Justin een kus. In de avond kijken Justin en ik nog een film en gaan dan slapen.

Only you... (Ft Justin Bieber, One Direction en Austin Mahone)Where stories live. Discover now