Emma's geniale plan

947 24 0
                                    

Pov Emma

"Melis, ik heb de nieuwste Just dance gekocht!" roep ik vrolijk maar als ik de woonkamer binnen loop, lijkt het haar weinig te schelen. "Melis, kom op nou. Ik ben hier nu al een week en je bent nog niet echt vrolijk geweest". Melissa zucht en kijkt weer naar de tv. "Oké, nu ga je luisteren!" roep ik en ik druk de tv uit. "Hey!" roept ze en ze gaat rechtop zitten "hehe ik krijg aandacht!" roep ik en ze kijkt me boos aan. "Jezus Em doe effe rustig!" roept ze en dan ga ik naast haar zitten op de bank. "Luister nou gewoon even naar me alsjeblieft" vraag ik nu rustig en ze zucht alweer. "Dit gaat echt niet werken zo, ik weet dat je verdrietig bent door Justin maar je kan niet de rest van je leven binnen blijven zitten". "Moet jij eens opletten, je zag toch zelf hoeveel haat ik krijg!" roept ze met tranen in haar ogen. "Vroeg of laat wordt dat echt wel minder, vertouw me maar". Dan gaat Melissa haar iphone "Justin" zegt ze en ze kijkt me vragend aan maar ik schud nee. Ze pakt haar iphone en drukt hem weg "goed zo!" zeg ik en ik zie haar slikken. Ze ademt diep in en uit en ik zie dat ze haar tranen inhoud "gaat het wel?" vraag ik en dan begint ze te huilen "ik mis hem gewoon zo erg!" roept ze dan en ze verstopt haar hoofd in een kussen. "Aaw niet huilen, je komt echt wel over hem heen hoor, er lopen zat leuke jongens rond". "Ja maar er is niemand zoals Justin". Ik begin te lachten "nee dat mag ik hopen, je wil toch niet weer een agressieve drugsverslaafde crimineel als vriendje?". "Oké hij is aan de drugs maar hij is niet agressief en al helemaal geen crimineel! Ik ken hem al zo lang en zo is hij gewoon niet!". "Wordt eens wakker Melis! Oké vroeger wat hij echt een schatje maar hij is veranderd nu!". "Ik snap mezelf gewoon echt niet" zegt Melissa en ze bijt op haar lip "ik ben nog steeds boos op Justin maar tegelijkertijd mis ik hem verschrikkelijk" . "Melis, ik beloof dat ik er voor je zal zijn en ik ga je helpen om over hem heen te komen".

Paar uur later

Ik zit me wat te vervelen met mijn laptop . Facebook is een beetje dood dus ik refresh de pagina en dan zie ik wat van Austin Mahone. Hij is dus volgende week in Nederland en dan heb ik ineens een plannetje. Meteen bel ik Harry om te vragen of hij het nummer van Austin heeft. "Hey fuzzyhead" zeg ik als hij opneemt en ik begin gelijk een beetje te blozen. "Hey Em, ik mis je" zegt Harry en ik zucht "Ik jou ook maar ik heb even een vraagje". "Vraag maar" zegt hij. "Heb jij het nummer van Austin Mahone?" vraag ik en ik wacht hoopvol af. "Ik zal even kijken, ik bel je zo terug" zegt hij en ik glimlach. "Oke , tot zo" zeg ik en dan hangt hij op.

Ik zucht en wacht tot hij terug belt en gelukkig duurt dat niet lang. Als mijn iphone na een paar minuten weer over gaat neem ik meteen op. "Heeey, en heb je zijn nummer?" vraag ik meteen, maar dan hoor ik niet Harry zijn stem. "Welk nummer? Waar heb je het over?" hoor ik Justin dan zeggen. "Justin? Wat moet je?" vraag ik lichtelijk geïrriteerd. "Alsjeblieft luister even naar me en druk niet meteen weg! Ik wil met je praten over Melissa" zegt Justin wanhopig en ik rol met mijn ogen. Ik zucht, waarom belt die lul me nou en ik zou inderdaad gelijk weg willen drukken. "Oké ik luister" zucht ik. "Waarschijnlijk heeft Melissa je alles al verteld-" zegt hij en ik onderbreek hem gelijk. "Als je bedoeld dat je haar half in elkaar hebt geslagen en dat je een arrogante agressieve drugsverslaafde lul bent, dan ja". "Oké, je overdrijft nu wel heel erg Emma" zegt hij en ik zucht alweer. "Laat maar, ik verdien het eigenlijk wel maar ik heb echt zo'n spijt van wat ik heb gedaan en ik wil gewoon mijn prinses terug en ik hoopte dat je me zou willen helpen" zegt Justin dan en ik begin te lachen. "Jij liegt tegen mijn beste vriendin en slaat haar half in elkaar en nog durf je mij te vragen of ik je wil helpen? Je bent nog stommer dan ik dacht!". "Maar-" zegt Justin en ik onderbreek hem weer. "Nee niet maar! Jij weet niet hoeveel pijn jij Melissa hebt gedaan arrogante klootzak dat je er bent!. En als je denkt dat ik je nu ga helpen dan heb je het goed mis. Ik sta volledig achter Melissa en als het aan mij ligt, kom jij niet eens meer bij haar in de buurt. Vroeger was ik jouw grootste fan maar dat was de grootste fout van mijn helen leven. Je hebt me flink teleur gesteld en dat doe je straks bij iedereen". "Emma alsjeblieft luister nou even naar me-" probeert Justin. "Ik eet nog liever stront dan nog een seconde naar jou te moeten luisteren! Rot gewoon een heel eind op, dag Justin!"

Met die zin verbreek ik de verbinding. "Zo dat zal hem leren!" zeg ik en op dat moment komt Melissa de kamer binnen lopen. "Over wie heb je het?" vraagt ze en ze gaat zitten "oh niets" zeg ik en Melissa haalt haar schouders op en pakt een tijdschrift. Even later gaat mijn telefoon weer, eindelijk Harry! " Hehe eindelijk heb ik je te pakken" zegt Harry. "Haha ja sorry schat, ik werd even opgehouden". Ik loop snel de kamer uit zodat Melissa niets hoort. "Heb je het nummer van Austin nou gevonden?" vraag ik. "Ik heb even moeten zoeken maar het is me gelukt" zegt Harry en glimlach van oor tot oor. "AAA je bent echt de beste!" zeg ik blij en hij grinnikt. " Dat weet ik toch!, nou pak wat papier, dan geef ik je zijn nummer" zegt hij en ik doe wat hij zegt. Harry leest het nummer op en ik noteer het op een stuk papier. "Echt heel erg bedankt schatje, kon ik je nu maar knuffelen" zeg ik als ik het nummer heb. "Ik beloof je dat je dat snel weer kunt doen" zegt hij en ik zucht. "Dan ga ik nu maar ophangen en Austin bellen". "Oké, i love you zegt Harry en ik glimlach. "I love you too!". Ik geef nog een kusje door de telefoon en dan hang ik op. Zo eerst Austin maar eens bellen, mijn plan is gewoon geniaal!

Only you... (Ft Justin Bieber, One Direction en Austin Mahone)Where stories live. Discover now