Austin

980 25 1
                                    

Pov Emma:

Vandaag heb ik met Austin afgesproken in zijn hotel. Ik rijd door de straten van Amsterdam tot ik een groep meisjes keihard hoor gillen. Jup, het is die kant op denk ik bij mezelf en ik ga op het gegil af en ja hoor, Austin staat voor het hotel handtekeningen uit te delen. Snel parkeer ik mijn auto en loop naar Austin toe. "Jij moet Emma zijn!" zegt hij vrolijk en hij geeft me een hand. Door een paar meisjes wordt ik jaloers aangekeken als ik met Austin naar binnen loop en sommige meisjes staan wat te smoezen. Ik trek me er niets van aan en praat vrolijk verder tegen Austin.

Samen met Austin ga ik gezellig in het restaurant van het hotel zitten. We bestellen wat te drinken. We kletsen gezellig over het een en ander en dan begin ik ineens over Melissa. "Je kent Melissa, de ex van Justin Bieber toch?". Austin knikt, "ik heb haar nooit ontmoet maat ze lijkt me een hele leuke meid en ze ziet er ook wel goed uit moet ik zeggen". Ik begin te lachen " mooi, ik had een leuk idee om haar op de vrolijken en jij moet me daarbij helpen" begin ik. "Vertel!" zegt hij en ik begin te praten. " Melissa is al jaren mijn beste vriendin en sinds ze het heeft uitgemaakt met Justin, is ze echt heel erg down en heb ik haar niet echt vrolijk gezien. Ik vind dat ze wel een goede beslissing heeft genomen door het uit te maken want Justin is echt niet goed voor haar". Austin kijkt me vragend aan "wat is er eigenlijk tussen die twee gebeurt? Een paar weken terug leken ze nog zo gelukkig samen". Ik zucht "lang verhaal, dat vertel ik je nog wel. Maar nu ter zaken, we houden zaterdag een sleep over met wat vriendinnen, zou jij als verassing ook willen komen?". Hij denkt even na " Ik zal kijken of het lukt want ik heb zaterdag een hoop interviews enzo. Het lijkt me echt leuk om te komen en ik wil Melissa graag een keer ontmoeten". Blij geef ik hem een knuffel en ik merk niet dat er foto's worden gemaakt door paparazzi. We spreken nog het een en ander af en dan ga ik weer naar Melissa.

"Heey Em, was het gezellig bij je oma?" vraagt Melissa als ik binnen kom lopen. Oja ik had tegen haar gezegd dat ik naar mijn oma ging zodat ze niet wist dat ik bij Austin was. "Ja hoor, veel gepraat over vroeger, oude koeien uit de sloot halen enzo". Ze begint te grinniken " ik ken het wel, zo zijn oma's". Dan voel ik ineens mijn iphone trillen. Ik pak hem uit mijn zak en zie dat Harry belt. Dan loop ik de kamer uit en neem op. "Hey schat" zeg ik vrolijk en ik hoor hem gelijk zuchten. "Hey, was het leuk vanmiddag?" vraagt hij en ik slik "Wat bedoel je?". "Doe alsjeblieft niet zo stom Emma, ik weet heus wel dat je bij Austin Mahone bent geweest!" zegt hij boos. "Hoe weet jij dat?" vraag ik en het valt even stil. "Nou er staan overal foto's op internet van hoe jij lekker met Austin aan het knuffelen bent, ik kan je nu dus al niet meer vertrouwen" zegt hij en ik schrik. "Wacht, schatje het is echt niet wat het lijkt! Ik kan het uitleggen!" zeg ik en ik hoop echt dat hij luisterd. "Ik luister" zegt hij dan en ik begin te vertellen. "Oké, ik had met Austin afgesproken want ik had een leuk idee om Melissa te verassen. We houden aanstaande zaterdag een sleep over met de meiden en ik heb hem gevraagd of hij ook wil komen. Austin is ook single en ik hoop eigenlijk dat Melissa hem leuk gaat vinden en daardoor Justin vergeet. Ik heb dus alleen gezellig wat met Austin gedronken en er is verder niets gebeurt, echt niet!" zeg ik. "Oké ik geloof je, sorry dat ik je niet vertrouwde" zegt Harry zachtjes en ik glimlach. "Wil je alsjeblieft je mond hierover houden, het is nog geheim en Melissa mag hier echt niet achter komen" vraag ik. "Natuurlijk babe, ik beloof het. Wanneer zie ik je eigenlijk weer? Ik mis je" vraagt hij en ik slik.

"Hopelijk snel, ik mis jou ook heel erg hoor maar ik wil er ook zijn voor Melissa. Dat snap je toch wel?". "Natuurlijk maar ik wil ook mijn meisje kunnen zien hoor!" zegt hij met een zielig stemmetje. "Ik weet het, sorry schat, ik beloof je dat ik snel weer terug kom".

Dan hoor ik ineens een hoop gerommel op de achtergrond . "Hey Emma, Louis hier!!! Heb je me gemist?" roept Louis vrolijk en ik begin te lachen. "Hahaha Jaaaaaaa!!!! Jou mis ik altijd Lou!" roep ik vrolijk. "Het is veel leuker als jij er ook bent, wanneer kom je weer?" vraagr hij. "Snel ik beloof het, maar mag ik Harry nu weer?" vraag ik. Weer hoor ik wat gerommel en dan krijg ik Harry weer aan de telefoon. "Sorry, Louis pakte weer eens mijn iphone af" zegt Harry en ik moet grinniken. "Maakt niet uit maar ik kom snel weer naar je toe oké?" zeg ik. "Oké. Maar ik ga nu maar hangen want Louis heeft volgens mij wat aandacht te kort hahaha" lacht Harry. "Hahaha oké veel plezier samen!" zeg ik en dan hang ik op en loop weer terug naar Melissa, nu maar hopen dat er niet achter komt dat ik bij Austin was in plaats van mijn oma....

Only you... (Ft Justin Bieber, One Direction en Austin Mahone)Where stories live. Discover now