Ontsnappen?

1.4K 40 0
                                    

Melissa POV

Ik word wakker en er gaat gelijk een hevige pijnsteek door mijn hoofd. Ik probeer recht op te gaan zitten maar het lukt mij niet. Alles doet me pijn en ik open mijn ogen. Alles is nog wazig en ik probeer te zien waar ik ben maar het is heel donker in deze ruimte. Waarschijnlijk lig ik op een vies oud matras ik kan me niet bewegen. Mijn handen en voeten zitten vastgebonden met iets dat op kettingen lijkt. Alleen onder de deur komt een lichtstraaltje de ruimte binnen. Maar ondanks dat, is het hier nog pik donker.

Mijn hoofd bonkt helemaal en ik wil gillen maar dan pas merk ik dat mijn mond zit dicht getapet. Shit waar ben ik nu beland! Denk ik bij mezelf en ik raak weer in paniek. Ik begin te huilen en denk aan Justin. Waarom ben ik weg gegaan? En waarom heb ik Justin niet de tijd gegeven om het uit te leggen? Veel vragen spoken door mijn hoofd.

Ineens hoor ik voetstappen en ik probeer te roepen, maar helaas lukt dat niet. Ik hoor de deur open gaan en ik word meteen verblind door het felle licht. Een man staat in de deuropening en begint gemeen te grinniken. "Ah het Prinsesje is wakker" zegt hij op een gemene toon. Hij komt naar me toe gelopen en mijn hart gaat als een bezetene tekeer. Ik kan niet beschrijven hoe bang ik nu wel niet ben. Hij maakt mijn armen en benen los en rukt dan het tape van mijn gezicht. "Auw"roep ik en ik grijp naar mijn mond. "Meekomen" schreeuwt hij en hij trekt me omhoog en sleurt me mee naar een andere kamer. Hij gooit mij op een tweepersoons bed en begint mij aan het bed vast te binden. Als ik vast zit, begint hij zich uit te kleden. Hij gaat mij verkrachten, ik weet het zeker! Ik raak helemaal in paniek en begin te huilen van angst. "Heeelphelpheeeeelllp!!!!" Schreeuw ik en ik trap wild om mij heen want mijn benen heeft hij niet vast gebonden. Boos komt hij op me af en pakt mijn hoofd vast en slaat het keihard tegen het hoofdeinde van het bed. Alles draait en het word alweer zwart.

Een paar uur later

Justin POV:

Ongeduldig loop ik op en neer door mijn kamer. Scooter werd net gebeld door de politie en staat nog steeds op de gang te bellen. Ik hoop zo op goed nieuws want ik word gewoon gek nu ik niet weet waar Melissa is. En dat ze nu doodsbang is, en ik haar niet kan beschermen. Na een tijdje gaat eindelijk de deur open en mijn moeder komt binnen. "Acht jochie toch" zegt ze en ze geeft me een knuffel. "Dank je mam, dat had ik net even nodig" zeg ik en ik hou haar stevig vast. We staan nog steeds te knuffelen als Scooter weer binnen komt. Hoopvol kijk ik hem aan. "Goed nieuws"begint hij. "Ze hebben Melissa haar mobiel kunnen vinden en een paar agenten zijn er nu heen om te kijken of ze zich daar ook echt bevind". Blij geef ik Scooter een knuffel. "Waar is ze dan?". "Sorry Justin maar dat weet ik niet. Ze moeten eerst kijken of ze daar kunnen binnenvallen en of ze gewapend zijn. Ze doen echt hun best en zodra er nieuws is krijgen we het te horen". Ik ga zitten met mijn handen in mijn haar. "Ik wil haar zo graag in mijn armen kunnen sluiten". Er rolt een traan over mijn wang en mijn moeder komt naast me zitten. "Het komt allemaal goed Justin". Ze slaat een arm om me heen en wrijft over mijn rug.

Melissa POV

Langzaam gaan mijn ogen open. David is weg maar ik lig nog steeds vastgebonden aan het bed. Dan merk ik dat ik geen broek meer aan heb. Ik voel me echt vies nu, hij heeft mij gewoon verkracht!

De deur gaat weer open. David komt binnen en maakt me los en trekt me van het bed. Nog steeds ben ik halfnaakt en dan word ik weer meegetrokken. Ik word een kamer ingeduwd. "Je moet je douchen"zegt hij. De rest van je kleren liggen daar". En hij wijst naar mijn koffer die in de hoek van de badkamer staat. Dan loopt hij weg en doet de deur op slot. Ik besluit te doen wat hij zegt. Ik kleed me verder uit en stap de douche in en zet hem aan. Ik was mijn haar en zeep me in . Dan spoel ik alles weer uit en droog me af. Ik kleed me snel aan. Dan zie ik een raampje. Misschien kan ik daar door ontsnappen. Ik kijk door het raampje en zie dat het niet hoog is. Ik besluit dat het groot genoeg is en stap op het kastje dat onder het raam staat. Dan hoor ik voetstappen op de gang en ik weet dat ik nu nog weinig tijd heb. "Melissa je hebt genoeg tijd gehad nu!" roept hij. Ik hoor hem prutsen met de sleutel en ik probeer door het raapje te komen, maar dat is nog best lastig.......

Only you... (Ft Justin Bieber, One Direction en Austin Mahone)Where stories live. Discover now