Suprise

935 24 1
                                    

Pov Emma

Met een zwaai trek ik de deur open en Romy, Demi en Rebecca komen binnenstormen. "Laat het feest maar beginnen! Roept Romy en we lopen de kamer in . Ze geven Melissa allemaal een knuffel en ik ga wat drinken inschenken. "Wie wil er Blue Curaçao met wikkey?" roep ik en iedereen steekt een hand op. Ik zet vijf glazen neer en mix de drankjes. Dan zet ik het op een dienblad en loop de woonkamer in en gelijk pakt iedereen een glas. "Op de beste sleep over ever!" roep ik en we proosten. We kletsen gezellig bij en ondertussen vraag ik me af waar Austin blijft . Op dat moment trilt mijn iphone en krijg ik een berichtje:

Heey, ik bent ietsje later

-Austin

Ik zucht en stuur een berichtje terug:

Oke, maar niet heel laat komen he!

X

"Zullen we truth or dare doen?" vraagt Demi "jaaaaaaa roept de rest gelijk. "zullen we dan in de tent gaan zitten?" vraag ik en dat vind iedereen een goed idee. Terwijl iedereen naar de tent gaat pak ik wat zakken chips en wat drank en neem het mee naar de tent. Ik zet alles neer en dan gaan we allemaal in een grote kring zitten. "Oké, wie gaat eerst?" vraag ik en ze kijken allemaal naar mij. "Oké, ik ga wel" zeg ik "truth or dare Em?" vraagt Melissa en ik denk even na "dare!" zeg ik uiteindelijk en ik zie haar al grinniken. Melissa fluistert wat in Rebecca haar oor en dan lopen ze de tent uit "o god wat zijn die van plan?" zeg ik en Romy en Demi halen hun schouders op. Even later komen ze terug en Melissa heeft een bord in haar handen met iets erop waarvan ik niet weet wat het is. "Omg wat is dat?" vraag ik en ze zet het bord voor me neer "een boterham met jam, chocoladepasta, eiersalade, kipfilet, pindakaas en wat mostert" zegt ze. "Eet smakelijk" en iedereen zit te grinniken terwijl ik met een vies gezicht een paar happen neem "zo is het wel genoeg hoor!" zegt Romy als ik een halve boterham op heb. "Bah, oké nu ben jij aan de beurt Melis!" roep ik en iedereen kijkt gelijk naar haar "truth or dare?". Ze denkt even na "truth!" zegt ze uiteindelijk. " Wat was het 'spannendste' moment dat je met Justin hebt gehad?" vraagt Romy en Melissa kijkt gelijk naar beneden en zucht. "Melis, je hoeft het niet over hem te hebben hé" zeg ik terwijl ik boos naar Romy kijk. "Waarom begin je nu weer over Justin?" vraag ik aan Romy en ik zie dat ze rood wordt "sorry" is het enige wat ze zegt. "Het geeft niet" zegt Melissa en dan stoppen we met truth or dare en gooi ik een kussen naar Demi. "Oh jij wil een kussengevecht!" roept ze en ze gooit het terug en even later vliegen de kussens ons om de oren. We komen echt niet meer bij van het lachen en ploffen op uitgeput op de luchtbedden. Dan gaat Melissa haar iphone en ik zie haar naar het scherm staren. "Justin" zegt ze zacht en ik zucht. "Druk hem gewoon weg" zeg ik en dan negeert ze hem. Dan krijg ik ineens een berichtje

Hey ik ben er, waar moet ik heen?

-Austin

Kom maar naar de tent in de achtertuin!

-Emma

Snel leg ik mijn iphone weer weg en als ik op kijk zie ik dat Melissa weer naar haar iphone kijkt. "Hij belt toch niet weer he?" roep ik geïrriteerd en ze knikt. Dan zie ik dat ze hem weer wegdrukt. "Als hij nog één keer belt zet je die iphone uit!" zeg ik en ze knikt twijfelachtig. Dan gaat de rits open en we kijken allemaal naar de ingang van de tent. "Hey meiden!" zegt Austin en hij komt de tent binnen en gaat bij ons zitten. "Er is bezoek voor je Melis!" zeg ik en ik geef haar een knipoog. Ze kijkt me boos aan "meen je dit Emma?" "ja!" zeg ik en ze zucht. Dan gaat haar iphone weer "is het weer Justin?" vraag ik "ja". "Hij belt nu al voor de derde keer" zeg ik tegen Austin. "Laat mij maar even!" zegt hij en hij neemt op. "Laat Melissa nou eens met rust! Ze verdient veel beter, iemand die haar normaal behandeld, dus bel haar niet steeds. Ze heeft geen interesse meer in jou!"

Hij hangt op en geeft Melissa haar iphone terug. "Verdomme! Wat heb je gedaan!" roept ze kwaad en ze rent huilend de tent uit. "Goed zo!" zeg ik tegen Austin en dan ren ik achter Melissa aan. "Melis, wacht nou!" roep ik en ik houd haar tegen. We gaan samen in het gras zitten en beginnen te praten. "Waarom doe je dit?" vraagt ze en ik zucht "ik dacht dat je dit leuk zou vinden en niet meer aan Justin zou denken. Austin is echt een leuke jongen en je moet hem gewoon een kans geven. Leer hem gewoon wat beter kennen". "Ik was ook wel erg grof tegen hem he" zegt ze en er rolt een traan over haar wang. "Melis, wat is er toch met je aan de hand. Sinds vanmiddag doe je ineens zo raar". Ik kijk haar bezorgt aan maar ze zegt niets. "Kom op, je kan mij alles vertellen, weet je nog!". "Laat me nou maar gewoon" zegt ze. "Mag ik erbij komen?" we kijken om en Austin staat achter ons. Ik klop op de grond en hij gaat naast Melissa zitten. "Sorry, dit is allemaal heel onverwacht en zo en je schrok natuurlijk heel erg toen ik in een keer de tent binnen kwam stormen. Het spijt me ook dat ik jouw telefoon op nam en zo tegen Justin tekeer ging maar ik dacht dat je gek van hem werd en ik wilde je gewoon helpen". Austin legt een hand op haar schouder en Melissa glimlacht "het is al goed" zegt ze "nou leert Justin tenminste wat!" we beginnen allemaal te lachten. "Vrienden?" vraagt Austin "vrienden!" zegt Melissa en ze geven elkaar een knuffel. "Kom, we gaan weer naar de tent en gaan een feestje bouwen!" roep ik.

Only you... (Ft Justin Bieber, One Direction en Austin Mahone)Место, где живут истории. Откройте их для себя