You And I Forever

1K 25 0
                                    

Pov Emma

Harry heeft goed met Niall kunnen praten en gelukkig kan hij het al een beetje accepteren dat ik Harry heb gekozen. Hij is er nog niet helemaal overheen en dat duurt nog wel even. Gelukkig kunnen ze vanavond wel gewoon optreden zonder ruzie en hoeven ze de fans niet teleur te stellen.

Harry is zich even aan het douchen en ik zit me te vervelen op zijn kamer. Ik begin een beetje te spelen op mijn telefoon. Een paar minuten later komt Harry de kamer binnenwandelen. Zoals gewoonlijk is hij naakt en ik begin te grinniken "wat is er zo leuk?" vraagt hij en ik begin te lachen "hij is zo klein!". "Hahahah heel grappig" zegt Harry sarcastisch en ik stop met lachen "sorry babe, jij kan er ook niets aan doen!". Harry kleed zich snel aan en doet zijn haar. "Kan ik zo het podium op?" vraagt hij en ik knik "je bent een lekkerding" zeg ik en hij geeft me een kusje op mijn mond. Dan lopen we de suite uit en gaan we naar de hal. De rest staat er al te wachten en ik zie dat Niall naar ons staart als we aan komen lopen. Ik zie in zijn ogen dat het hem pijn doet om mij zo met Harry te zien. "Zijn de tortelduifjes klaar?" vraagt Louis en als we knikken lopen we allemaal richting de bus. Harry neemt me bij zich op schoot en dan rijden we weg. Zo'n tien minuten later komen we aan bij de concertzaal en moeten we uitstappen. De jongens delen handtekeningen uit aan de fans en gaan met ze op de foto. Ondertussen ren ik snel naar binnen en ga naar de kleedkamer van de jongens. Vol bewondering kijk ik rond in de gigantische kleedkamer, ze moeten hem ook met zijn vijven delen dus ze hebben ruimte nodig. Ik plof op een stoel en even later komen de jongens binnen en gooien hun spullen neer."Hier" zegt Harry en hij gooit een flesje water naar me en ik vang het op "thanks" zeg ik en ik neem een slokje. "We gaan zo soundchecken, ga je mee?" "oke" zeg ik en ik pak zijn hand en samen lopen we naar het podium. "Misschien kan jij in het publiek gaan zitten" zegt Harry en ik doe wat hij zegt. Ze repeteren een paar nummers en daarna loop ik alvast naar de kleedkamer. Als ik binnen kom, zie ik Niall zijn gitaar liggen en ik kan de verleiding niet weerstaan. Ik begin wat te pingelen en op gegeven moment speel ik 'Little things'. Al snel begin ik te zingen en ik merk niet dat Harry binnen komt.

Pov Harry

Als ik over de gang loop hoor ik iemand 'little things' spelen op een gitaar. Ik luister nog eens goed, dat is Emma!. Voorzichtig sluip ik de kleedkamer binnen en begin haar te filmen. Ze merkt niet dat ik binnen ben gekomen en zingt gewoon door. Als ze ophoud met zingen stop ik snel met filmen en doe mijn mobiel in mijn zak. Dan klap ik in mijn handen waardoor ze schikt "wauw, dat was goed zeg!" roep ik en Emma kijkt me ongelovig aan " dat valt wel mee hoor" zegt ze. "Het valt helemaal niet mee, het was geweldig" roep ik blij en ik geef haar een knuffel. Dan komt de rest binnenstormen en ik laat haar snel los want we willen Niall geen pijn doen. Niall kijkt Emma vragend aan als hij zijn gitaar bij haar op schoot ziet liggen "wat doe jij met mijn gitaar?" vraagt hij. "Ik verveelde me dus ik zat wat te spelen" zegt ze en ze geeft Niall zijn gitaar terug. Ondertussen zet ik het filmpje waarop Emma aan het zingen is op youtube. Ik zet ook een link op twitter "this is amazing, what do you think?" zet ik erbij. Als ik klaar ben stop ik mijn mobiel weer weg en chillen we nog wat met zijn allen voor het concert begint.

Een uur later

"Harry je moet op!" wordt er naar me geroepen en ik geef Emma nog snel een kus. Dan ren ik het podium op en begint de show. We beginnen weer met Midnight Memories en daarna volgen nog vele liedjes. Als we bijna aan het einde zijn begin ik te praten. "Er wordt me de laatste tijd veel gevraagd of ik nou wat met Emma heb of niet" begin ik en de zaal is gelijk doodstil. "Vanavond krijgen Julie een antwoord op die vraag" ik haal diep adem "Emma en ik zijn inderdaad samen en we zijn heel gelukkig. Ik hou heel veel van haar en ik hoop dat ze voor altijd bij me blijft. Emma, deze is voor jou!" en dan start de muziek van 'You and i'. Bij het refrein begin ik te zingen en ik kijk dan naar Emma die in het publiek staat.

You and I
We don't wanna be like them
We can make it till the end
Nothing can come between
You and I
Not even the Gods above
Can separate the two of us
Nothing can come between
You and I
Oooooh you and I

Als het liedje is afgelopen zingen we nog drie liedjes en dan is het concert afgelopen.

Backstage komt Emma gelijk naar me toe rennen en vliegt me om mijn nek "het was echt geweldig schatje, bedankt voor je serenade!". Ik glimlach en kus haar dan "graag gedaan, ik hoop echt dat je altijd bij me blijft" zucht ik en dan lopen we naar de kleedkamer en pakken we de spullen. Daarna lopen we snel naar de bus en rijden we terug naar het hotel.

Morgen gaan we naar onze volgende bestemming: Australië!. We gaan daar naar een paar steden om op te treden. Als we weer in het hotel zijn gaat Emma mee naar mijn kamer en blijft bij me slapen. Als we samen in bed liggen kijk ik op mijn mobiel en mijn mond gaat open van verbazing als ik zie hoeveel mensen het filmpje van Emma hebben gezien, en er zijn bijna alleen maar goede reacties. "Ik zei toch dat je goed kan zingen" zeg ik ineens en ze kijkt me vragend aan. Dan laat ik het filmpje zien en de reacties "Wat, waarom heb je me gefilmd en op internet gezet?". "Je was gewoon geweldig en je wilde het zelf steeds niet geloven dus ik wilde bewijs en hier heb je het". Ik scroll wat door de reacties en lees er een paar voor. " Wow, thats amazing! She's going to be famous!" lees ik voor en Emma glimlacht "Hier nog zo'n reactie" zeg ik en ik lees het voor " She has a beatiful voice, omg i'm jealous of it!". Ik lees er nog een paar voor en haar mond valt open van verbazing. "Je kan echt goed zingen, geloof nou eens iets meer in jezelf!" zeg ik en ze geeft me een knuffel. "Wat zou ik toch zonder jou moeten!" zegt Emma "niets!" zeg ik en ik geef haar een kus. "Ik hou van je" zeg ik "ik ook van jou!"

W^IYxUO

Only you... (Ft Justin Bieber, One Direction en Austin Mahone)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu