Los Angeles

906 20 2
                                    

Pov Emma

Niall ligt rustig naast me te slapen en ik doe mijn oortjes in en zet wat muziek op. Ik weet niet waarom maar met muziek kan ik altijd beter slapen. Dan druk ik het licht uit en ga met mijn gezicht naar Niall liggen en sluit mijn ogen. Op gegeven moment luister ik 'Change my mind' en begin ik na te denken over Niall. Zouden we nog gewoon vrienden zijn? Of zijn we inmiddels meer dan dat? Een tijdje lig ik te denken en dan kijk ik weer naar Niall. Hij is echt leuk, denk ik en dan kan ik het niet laten en geef hem snel een zacht kusje op zijn wang. Niall krijgt in een keer een glimlach op zijn gezicht terwijl zijn ogen nog steeds gesloten zijn. Meteen heb ik het gevoel dat ik helemaal rood word. Shit, hij is nog wakker! Denk ik bij mezelf en ik ga snel weer liggen en probeer te slapen. Dan komt 'Little things' voorbij. Zachtjes begin ik mee te zingen tot Niall zijn solo. Ik hoor iemand meezingen. Ik kijk naast me en zie Niall meezingen en hij lacht naar me als hij ziet dat ik mijn ogen open. Ik ruk mijn oortjes uit en luister naar zijn prachtige stem. Ik kijk in zijn mooie ogen en voel dat Niall mijn hand zachtjes vast pakt. Meteen voel ik mezelf weer rood worden en hij schuift een stukje dichter bij. "And i'm in love with you, and you're little things" zingt hij en dan is het liedje afgelopen en drukt hij snel een kusje op mijn wang. Hij legt zijn hand op mijn wang en kijkt me grijnzend aan. "Ik voelde het wel hoor" zegt hij zachtjes en dan sluit hij zijn ogen en valt weer in slaap. Wauw, denk ik bij mezelf en dan sluit ik ook mijn ogen en vertrek naar dromenland.

De volgende dag

"Eindelijk thuis" zucht Niall als we zijn huis in Mullinger binnen wandelen. Hij loopt de trap op en gebaart dat ik achter hem aan moet lopen. Eenmaal boven lopen we naar de logeerkamer "hier slaap jij" zegt hij en ik zet mijn spullen neer terwijl Niall naar beneden loopt. Meteen hoor ik geritsel en ik ga dan ook maar naar beneden. Als ik de keuken binnenkom schiet ik in de lach, Niall kijkt in panniek in alle kastjes. "Oke, we gaan nu naar de supermarkt want er is geen eten meer!" roept hij en hij trekt me mee naar zijn auto. Een paar minuten later arriveren we bij de supermarkt en stappen we uit. Niall pakt een winkelwagentje en ik spring erin. "I'm in heaven!" zegt Niall en hij loopt gelijk naar de chips en gooit een aantal zakken in de kar "ik ga even de macaroni zoeken!" zeg ik tegen Niall en ik spring de kar uit. Ik loop door de paden en zoek naar macaroni.

Eenmaal thuis maak ik mijn speciale macaroni en Niall loopt ongeduldig om me heen. "Is het nou klaar? Ik heb honger!" roept hij en dan zet ik de pan op tafel. "Food!" roept hij blij en hij wrijft in zijn handen. We gaan aan tafel zitten en scheppen allebei ons bord vol. "Wow, dit is geweldig!" roept Niall met volle mond en ik begin te blozen en kijk naar mijn bord. Dan voel ik dat Niall mijn hand pakt "bedankt voor het lekkere eten en dat je bent meegegaan, ik vind het echt gezellig". Ik kijk op en kijk gelijk in twee blauwen ogen die mij aanstaren. "Graag gedaan" zeg ik en ik krijg het heel warm van binnen, zo heb ik me nog nooit gevoeld. Dan eten we weer door en na het eten hangen we nog een beetje op de bank. "Ga je morgen mee naar mijn familie? Ik wil je graag aan ze voorstellen" zegt Niall en ik knik "natuurlijk, het lijkt me superleuk om jou familie te ontmoeten" zeg ik en hij knikt tevreden.

Pov Melissa

Austin en ik liggen samen in bed een film te kijken en ondertussen lig ik wat met Emma te whatsappen . Ze is nu dus in Ierland met Niall maar ze komt over een paar dagen misschien even naar Nederland. Al een tijdje loop ik met het idee in mijn hoofd om te verhuizen, niet naar een andere stad maar naar Amerika. Ik denk dan aan Los Angeles, ik wil emigreren dus. Dan kan ik daar bij Austin intrekken en woon ik ook bij Justin in de buurt en dan kan hij ons kind straks ook gewoon zien. Austin stelde het zelf voor om bij hem in te trekken, het is natuurlijk niet zo handig om steeds heen en weer te moeten vliegen. "Ik denk dat ik met je mee ga naar Los Angeles" zeg ik . Hij kijkt me gelijk blij aan "meen je dat echt?" vraagt hij en ik knik. "Het wordt echt geweldig, dat beloof ik babe!" zegt hij en hij geeft me een knuffel. "Ik hoop het, ik doe het voor mijn kindje want ik wil gewoon doen wat het beste is". "Dat begrijp ik en ik ga je helpen en weet dat ik er altijd voor je ben". "Dat weet ik en daarom hou ik ook van jou, ik kan je helemaal vertrouwen en dat vind ik een van de belangrijkste dingen in een relatie, daarom liep het mis met Justin". Diep in mijn hart mis ik Justin nog steeds verschrikkelijk maar mijn hart zegt ook dat ik voor Austin moet gaan en ik heb besloten daar naar te luisteren. Justin en ik zijn gewoon vrienden en daar ben ik heel blij mee. Alleen wordt het nooit meer zoals vroeger en daar baal ik wel van. Alleen kan je ook niet alles hebben dus ik moet er maar mee leren leven. "Melissa?" ik schik op uit mijn gedachten en zie Austin naar me kijken "ja?" vraag ik. "Ik hou heel veel van je" zegt hij en hij geeft me een kus. "Het is nu dus zeker, ik ga naar Los Angeles" zeg ik en ik besluit maar gelijk een tweet te plaatsen.

@realmelissa: I'm going to move to LA!

Ik ga weer tegen Austin aanliggen maar nog geen tien minuten later gaat mijn iphone. Ik zucht en kijk wie het. Het is Justin en ik neem op........

Only you... (Ft Justin Bieber, One Direction en Austin Mahone)Where stories live. Discover now