Doe maar snel iets aan jezelf want anders is het te laat!

808 26 1
                                    

Pov Melissa

Wat moet ik vandaag nou weer aan? Denk ik bij mezelf en ik sta voor de spiegel. Dat mijn buik nog niet ontploft!. Ik leg mijn handen op mijn buik en sluit mijn ogen. De baby shopt en ik geniet van dit bijzondere moment. Ineens voel ik twee armen om me heen en een hoofd op mijn schouder. "Hey beautie" zegt Austin en hij geeft me een kus. "Zullen we vandaag wat leuks gaan doen, gewoon met zijn tweetjes?" vraagt hij en ik schud mijn hoofd. "Ik moet nog een kinderwagen kopen, dat is het enige wat ik nog nodig heb voor de baby en ik wilde aan Justin vragen of hij mee ging. Dan heeft hij tenminste nog met iets geholpen want hij bleef maar aandringen". Austin knikt twijfelachtig "doe je wel voorzichtig?" vraagt hij en hij pakt mijn hand en kijkt recht in mijn ogen. "Ja natuurlijk, dat doe ik toch altijd!" zeg ik en hij glimlacht "mooi, ik wil gewoon dat jou en de baby niets overkomt". "Dat snap ik lieverd en ik beloof echt dat ik voorzichtig zal doen" en ik geef hem een knuffel "ik hou van je" zegt hij, ik zeg niets en knuffel hem nog steeds. Even later laat ik hem weer los "mag ik nu weer verder?" vraag ik en Austin knikt en loopt de kamer uit. Dan maak ik me verder klaar en na een half uur loop ik naar beneden. Ik pak mijn tas en loop nog even naar de woonkamer. "Ik ga, tot straks" zeg ik en Austin knikt.

Justin woont vlakbij dus ik besluit lopend te gaan. Ik loop door de straten en als ik de straat van Justin in loop hoor ik ineens keiharde muziek. "Het zal toch niet he!" mompel ik in mezelf en ik loop verder en als ik bij zijn huis kom ruik ik een hele sterke wietlucht. Bij de voordeur ligt allemaal afval en binnen wordt flink gefeest. Ik twijfel even, maar bel dan toch aan. Ik wacht een tijdje maar er wordt niet open gedaan. Dan loop ik achterom en als ik de tuin in kom, schrik ik me kapot. "Hey Melissa! Moet je ook wat?" roept Lil Za en hij komt op me aflopen met een biertje in zijn hand. "Nee dank je, waar is Justin?" vraag ik terwijl ik zoekend om me heen kijk. "Binnen, op zijn slaapkamer" roept hij en ik knik. Ik duw me door de mensenmassa heen naar binnen en als ik daar ben loop ik naar boven. "JUSTIN! JUSTIN!" roep ik en als ik zijn kamer binnen kom schik ik me al weer kapot. "WAAR BEN JIJ IN GODSNAAM MEE BEZIG JUSTIN?" roep ik als hem met een blond meisje zie neuken. "Hey babe! Kom erbij, ik heb wel trek in een triotje!" roep Justin lachend en ik schud boos mijn hoofd en ren de kamer uit. Hoe kan hij! Een beetje knetter stoned met een hoer lopen neuken. De stank hier is niet te harden en met Justin valt niet te praten. Ik besluit een briefje te schrijven:

Er valt nu niet met je te praten dus daarom zeg ik het maar zo. Zolang jij je zo blijft gedragen leer jij je kind niet kennen en is Austin de vader. Doe dus maar snel iets aan jezelf voor het te laat is.

Melissa

Met een zucht plak ik het briefje op de koelkast en dan wil ik hier zo snel mogelijk weer weg. Ik duw me naar buiten maar dan word ik ineens vast gepakt door een dronken gast die met me wil dansen. "O nee dat dacht ik niet!" roep ik en ik sla hem recht in zijn gezicht en trek mezelf los. Dan loop ik zo snel ik kan naar buiten. Ik loop een stukje weg van het huis en plof op de stoeprand. Dan begin ik te huilen. Na een tijdje te hebben gezeten besluit ik Austin te bellen om te vragen of hij me komt halen. Ik wacht nog even en dan komt hij er al aan en hij stopt zijn auto precies voor mijn neus. Hij stapt uit en kijkt me geschrokken aan. "Wat is er gebeurt lieverd?" vraag hij en hij helpt me overeind. Ik zeg niets en knuffel hem alleen maar. "Kom, ga eerst maar eens in de auto zitten" zegt hij en ik doe wat hij zegt. Als we thuis zijn gaan we op de bank zitten en vertel ik hem wat er net is gebeurt. Alweer begin ik te huilen en Austin knuffelt me en wrijft geruststellend over mijn rug. Op dat moment komen Emma en Niall binnen.

POV Emma:

Niall en ik lopen het huis binnen en meteen hoor ik Melissa huilen. Ik sprint de kamer in "wat is er Melis?" vraag ik en Austin kijkt me aan "Justin" zegt hij. "O god, wat heeft die lul nu weer gedaan?" vraag ik en Melissa trekt zich uit Austin zijn armen en veegt haar tranen weg. "Ik wilde een kinderwagen met hem gaan kopen dus ik ging naar hem toe. Maar toen ik bij zijn huis kwam bleek hij een flinke party te geven. Het stonk er verschrikkelijk naar wiet en alcohol. Toen ging ik Justin zoeken en ik vond hem op zijn slaapkamer". Ze blijft stil en er rolt een traan over haar wang "rustig lieverd, neem je tijd" zegt Austin en hij geeft haar een glaasje water. Ze neemt een paar slokjes en verteld weer verder. "Ik trof hem neukend aan met een of ander hoer. Hij was enorm dronken en knetter stoned en ik schok me kapot. Meteen rende ik weer weg en toen heb ik maar een briefje voor hem achtergelaten want er viel niet met hem te praten". "Die vuile klootzak!" roep ik uit "ik zal hem eens even opzoeken!"roep ik kwaad en ik wil al naar de deur lopen maar Niall houdt me tegen en gooit me over zijn schouder. "Verdomme Niall! Laat me los!" roep ik maar hij luistert niet en neemt me weer mee naar de woonkamer. Daar zet hij me op de bank en komt naast me zitten. "Jij gaat helemaal nergens heen, jij maakt het dan alleen maar erger!" zegt Niall en hij heeft eigenlijk wel gelijk. Het liefst sla ik die lul nu het ziekenhuis in. Ik zucht en kijk voor me uit "je hebt gelijk Niall". Ondertussen is Melissa ook weer wat rustiger geworden. "Je moet even niet aan hem denken Melis! Stress is niet goed voor de baby!" roep ik en ze knikt. "Ga jij dan mee een kinderwagen kopen?" vraag ze en ik knik. "Ik ga ook mee!" roept Niall en ik knik "gezellig, maar dan gaan we wel morgen want ik ben kapot" zegt Melissa. "Ga je ook mee lieverd?" vraagt ze aan Austin en hij schud zijn hoofd "ik moet morgen naar de studio". Ze knikt en geeft hem een knuffel.  

Only you... (Ft Justin Bieber, One Direction en Austin Mahone)Where stories live. Discover now