Naar Justin

2K 56 1
                                    

De volgende ochtend word ik al vroeg wakker. Ik draai me om en kijk op mijn wekker . Pfff 7 uur en dat op een zaterdag. Ik wil weer in slaap vallen maar dan ineens bedenk ik mij dat ik vandaag Justin weer ga zien. Bij die gedachten zit ik meteen rechtop in bed. Ik ben meteen klaarwakker. Ik heb Justin ook zo gemist, al vraag ik me nog wel af waarom hij al die tijd niets van zich heeft laten horen. Ik stap uit bed en loop naar de badkamer. Ik kleed me uit en ga onder de douche staan. De warme stralen stromen over mijn rug. Ik geniet er echt van. Na zo'n twintig minuten stap ik uit de douche en sla een handdoek om me heen. Zo poets ik mijn tanden en dan loop ik naar mijn kamer om me aan te kleden. Ik besluit een skinny jeans met een paars topje aan te doen. Snel stop ik nog een vest in mijn handbagage want in het vliegtuig is het koud. Ik bekijk nog even een foto van mij en Justin. Ik bedenk me ineens dat mijn haar behoorlijk is gegroeid na die vakantie. Dat zal Justin wel leuk vinden want hij vond dat lang haar mooier is voor een meisje. Bij die gedachten moet ik grinniken. Wat zou Justin blij zijn! Ik pak mijn koffer en probeer ermee van de trap te lopen. Het kost wat moeite maar uiteindelijk zet ik het met een plof beneden. Ik loop naar de keuken waar mijn moeder ontbijt staat te maken. "Mmm croissantjes!" zeg ik blij. "Omdat vandaag een speciale dag is". Ze geeft me een knipoog en legt een versgebakken croissant op mijn bord. Ook legt ze er nog een gekookt ei bij. "Mmm" zucht ik en ik eet het meteen op.

Een half uur later zitten we in de auto naar het vliegveld. Mijn moeder brengt me namelijk. Als we er zijn geeft ze me nog een dikke knuffel en dan rijdt ze weg. Een uur later zit ik in het vliegtuig en stijgen we op. Ik doe mijn oortjes in en probeer nog wat te slapen.

Acht uur later sta ik in New York op mijn koffer te wachten. Als ik mijn koffer heb krijg ik een smsje van Scooter.

Scooter: Ik sta op je te wachten bij het restaurant met de rode letters

Ik loop met mijn koffer de grote hal in en zoek het restaurant. Ik zie Scooter al staan en ik loop naar hem toe. "Hi Scooter!" roep ik blij en ik geef hem een knuffel. "Ik ben blij dat je er bent Melissa, kom ik help je wel met je koffer" zegt hij. Dan pakt hij mijn koffer en we lopen naar zijn auto. Na 10 minuten rijden komen we aan bij een enorm hotel . We stappen uit en lopen naar binnen. Scooter loopt meteen door naar de balie om de sleutel van mijn kamer te halen. "Slaapt Justin ook hier in dit hotel?" vraag ik aan Scooter als we naar de liften lopen. "Ja, zijn kamer in vlakbij die van jou, maar gelukkig is hij nu aan het repeteren in Madison Square Garden. De kust is dus veilig" zegt Scooter grinnikend. We stappen samen in een lift en lopen naar mijn kamer. Als we in mijn kamer staan zet Scooter mijn koffer neer. "Rust nu maar even uit en fris je maar even op. Ik kom je over een uur halen en dan gaan we naar Justin" zegt hij en ik knik. "Oké, tot straks" zeg ik en dan loopt hij mijn kamer uit. Ik ga op het reusachtige bed zitten en ik kijk eens rond in de kamer. Wauw het is hier enorm. Ik besluit nog een douche te nemen en wacht daarna op Scooter.


Only you... (Ft Justin Bieber, One Direction en Austin Mahone)Where stories live. Discover now