Anyone

1K 26 0
                                    

Pov Melissa

Vandaag ben ik alleen thuis want Justin moest naar de studio om aan een nieuw nummer te werken. Ik ga languit op de bank liggen met een zak chips en druk de tv aan. Zo kom ik de dag wel door, denk ik bij mezelf en dan gaat ineens de telefoon. Ik neem op en ik krijg gelijk een hyperactieve Emma aan de lijn. "Aaaaaaa!, ik ben zo blij he!" roept ze en ik begin te lachen. "Hahaha, barst maar los Em" zeg ik. "Harry heeft me verkering gevraagd! We zijn nu officeel een stel!". "Hahah ik ben heel erg blij voor je, maar hoe reageerde Niall erop?".

"Hij rende huilend naar zijn kamer, Harry is net weer naar hem toe want eerst lukte het hem niet om met hem te praten, hopelijk lukt het deze keer wel" zegt ze en ik zucht. "Ik hoop dat hij het accepteert" zeg ik. "Ik ook, maar ik moet nu gaan wat Harry is er weer, ik spreek je later, Bye!". We hangen weer op en ik kijk weer verder naar de tv.

Pov Justin

"Oke, nog maar een keer!" roept Scooter en ik zet de koptelefoon weer op. Daar gaan we weer! Ik begin te zingen en Scooter kijkt toe. Zuchtend zet ik de koptelefoon weer af. "De tekst voelt niet goed, het is niet goed genoeg en dat moet het wel zijn. Als ik een liedje voor Melissa schrijf moet het gewoon perfect zijn" zeg ik tegen Scooter. Dan pakt Scooter een schrift en geeft het aan mij. "Hier, schrijf het eerst op en als het perfect is kunnen we het verder opnemen". Ik pak het aan en zoek een rustige plek in de studio en ga daar zitten. Ik pak mijn gitaar en begin wat te pingelen om wat inspiratie op te doen. Dan krijg ik ineens een idee en begin te schrijven:

You are the only one I'll ever love

Yeah, you, if it's not you, it's not anyone

Looking back on my life
You're the only good I've ever done

Yeah, you, if it's not you, it's not anyone

Not anyone

Tevreden leg ik mijn pen neer en loop naar Scooter. "Nu is het wel goed" zeg ik en hij leest het. Als hij glimlacht en knikt, merk ik dat hij het goed vind. "Wat is de titel van het liedje?" vraagt Scooter. "Anyone" zeg ik . "Oke, blijft de melodie het zelfde?" ik knik "Ik wil het alleen wel akoestisch doen, alleen met mijn gitaar" .

Een paar minuten later zit ik weer bij de microfoon maar dan met mijn gitaar. "Ben je klaar?" zegt Scooter en ik steek mijn duim op. Dan speel ik de eerste paar tonen op mijn gitaar en begin te zingen. Het moet uiteindelijk een paar keer over maar het eindresultaat is perfect. Samen met Scooter luister ik naar mijn nieuwe liedje en ik vind het perfect "Melissa gaat het echt prachtig vinden" zegt Scooter. "Bedankt, ik hoop het echt" zeg ik en dan kijkt Scooter naar de klok. "Ik denk dat je maar weer naar haar toe moet gaan, het is al best laat". We geven elkaar nog een knuffel en dan loop ik naar mijn auto. Onderweg naar huis koop ik een grote bos rozen voor Melissa . Eenmaal thuis houd ik het achter mijn rug en loop de keuken in. Melissa is blij me te zien en geeft me een knuffel en een kus. Dan haal ik de rozen achter mijn rug vandaan "wauw, ze zijn echt prachtig! Dankjewel baby" zegt ze en ze ruikt aan de rozen. "Ze ruiken heerlijk" zegt ze en ze geeft me nog een kus. "Ik zet ze even in een vaasje en dan kunnen we gaan eten". Ik loop nieuwsgierig naar de pannen op het fornuis. "Lekker, kip!" roep ik en Melissa komt met een vaas de keuken inlopen. "Heb je honger?" vraagt ze en ik knik meteen. Als ze de bloemen in een vaas zet, dek ik ondertussen de tafel. Tien minuten later zitten we aan tafel en schep ik mijn bord vol. "Het is heerlijk prinses, zoals altijd! " zeg ik en ze glimlacht. "Hoe was het in de studio?"vraagt ze en ik begin te grijnzen "heel goed, ik heb aan een nieuw nummer gewerkt" zeg ik en ze kijkt me nieuwsgierig aan. "Mag ik al wat horen?" vraagt ze "nee, je mag nog even wachten". Ze zet een puppyface op maar ik zeg niets en op gegeven moment geeft ze het op.

"Is er hier nog wat bijzonders gebeurt?" vraag ik en ze denkt na "O ja , Emma belde me vanmiddag heel blij op omdat ze een relatie heeft met Harry!" . "Ze heeft dus eindelijk de knoop doorgehakt maar Niall zal er vast niet blij mee zijn" zeg ik. Melissa schud haar hoofd "hij was erg verdrietig maar vooral kwaad, ik weet niet hoe het nu is, want net toen ik met Emma belde, kwam Harry binnen en hij had toen net met Niall gepraat. Ik ben benieuwt of het heeft geholpen" zegt ze en ik haal mijn schouders op. "Ik weet het niet" zeg ik. Inmiddels hebben we ons eten op en ruimen we de tafel af. Dan geeft Melissa me ineens een knuffel "ik heb je gemist vandaag" zegt ze "het was weer even wennen om alleen te zijn" ik glimlach en houd haar stevig tegen me aan. "Sorry prinses, maar ik moet morgen weer naar de studio" zeg ik en Melissa knikt "je werk is heel belangrijk en je moet mij echt niet voor laten gaan". "Als het moet doe ik dat wel prinses" zeg ik en ik geef haar een kus op haar voorhoofd. 

Only you... (Ft Justin Bieber, One Direction en Austin Mahone)Where stories live. Discover now