I'll help you

981 25 0
                                    

Pov Emma:

Vandaag vertrekken we naar Australië en ik heb er heel veel zin in. Harry en ik zitten op onze speciale plek bij de waterval. Deze plek vergeet ik nooit meer want hier heeft Harry me verkering gevraagd. "Voor we weg gaan moet ik nog wat doen" zegt Harry en hij staat op. Hij stopt bij een mooie boom en haalt een scherp mesje tevoorschijn. Nieuwsgierig sta ik op en loop erheen. Hij gaat er expres voor staan zodat ik niets kan zien. Na een tijdje doet hij een stapje opzij en dan zie ik wat hij heeft gedaan. Er staat nu 'Harry loves Emma forever' in de boom gekerfd. Daar omheen zit een hartje. Blij geef ik hem een knuffel "Aaaw nu vergeten we deze plek nooit meer" zeg ik blij en ik geef hem een kus. We maken nog een selfie van ons met Harry's tekening in de boom en dan gaan we terug naar het hotel. Eenmaal in onze kamer ploffen we op bed en gaan we nog even wat tv te kijken. Dan zie ik Justin en Melissa ineens in beeld en ik zit meteen rechtop.

"Justin Bieber is vandaag ruziënd met zijn vriendin Melissa gespot voor zijn huis in Los Angeles. Vermoedelijk speelde er al wat langer iets tussen het meest bekende koppel van Hollywood. Melissa had een koffer bij zich en stapte even later in een taxi ZONDER het popidool. Ook gaan er vermoedens dat Justin zijn vriendin zou hebben mishandeld, haar ene wang was een beetje dik en blauw. Wat betekent dit voor het stel? Is het over en uit met Jelissa? Wordt vervolgt!"

Ze praten weer ergens anders over en ik kijk Harry geschrokken aan. "Wat is daar gebeurd?" zeg ik en Harry haalt zijn schouders op "ik weet het niet, maar wat ik wel weet is dat Melissa je nodig heeft". "Ja, ik ga haar gelijk bellen!" roep ik vastbesloten en ik pak mijn iphone en toets haar nummer in. "Shit voicemail!" roep ik en Harry slaat een arm om me heen. "Rustig maar, ze belt je vast wel terug" zegt hij en ik knik. "Laten we nu maar eerst onze spullen in gaan pakken" en hij geeft me een kus. Dan staat hij op en legt de koffers op het bed. Ik zucht maar ik sta uiteindelijk wel op en pak mijn koffer in.

"Hehe klaar!" zucht Harry na een half uur en hij ploft op het bed. Ik ben nog steeds met mijn gedachten bij Melissa en hij merkt het. "Ik maak me zorgen" zeg ik en ik ga naast hem zitten. Harry trekt me in een knuffel "ik begrijp het, dat doe ik ook want ik geef nog steeds om Melissa. Na alles is ze nog steeds een van mijn beste vrienden". Ik zucht "Justin kan zich soms moeilijk beheersen als hij kwaad is, dat heeft Melissa me verteld en daar ben jij ook achter" zeg ik en Harry knikt "jammer genoeg wel ja". Dan wordt er op de deur geklopt "Harry, Emma komen jullie zo?" horen we Liam roepen. "We komen eraan!" roept Harry en dan staat hij weer op. "Kom, we moeten gaan" zegt hij en ik pak mijn koffer. Samen lopen we naar de hal en leveren de sleutel van onze kamer in. Na een tijdje te hebben gewacht worden alle spullen in de bus gezet en vertrekken we naar het vliegveld. We moeten ruim een uur rijden naar het vliegveld en ik leg mijn hoofd op Harry zijn schouder. Al snel val ik in slaap.

Ik schik wakker van mijn iphone die over gaat. Snel pak ik het en zie ik dat Melissa me belt en ik neem op. "Melis, eindelijk ik had je al gebeld! Waar ben je en wat is er gebeurd?" vraag ik en ik hoor haar snikken. "Juju Justin is-" verder komt ze niet. "Rustig, vertel het me maar" zeg ik en ik hoor haar diep zuchten. "Justin is aan de drugs!" zegt ze dan en ik schrik. "Whaaaaaat? Dat meen je niet!" roep ik geschrokken. "Jawel, Lil Za kwam zelfs wat "spul" voor hem brengen toen ik alleen thuis was. Ik was zo kwaad en heb het hele huis doorzocht en ik vond nog veel meer van die troep!". "En toen?" vraag ik en dan verteld ze weer verder. "Toen hij thuis kwam confronteerde ik hem ermee en hij werd razend. Na een flinke ruzie sloeg hij me recht in mijn gezicht, ik had een bloedneus!. Ik pikte het niet en heb mijn spullen gepakt. Nu ben ik thuis in Nederland". "Wow wat een enorme lul zeg! Je slaat je vriendin toch niet!" zeg ik en ik ben echt razend op Justin. "Je hebt het toch wel uit gemaakt hoop ik?". Ze valt even stil en ik hoor haar uiteindelijk zuchten. "Nee, ik ben weg gegaan meer niet! Please help me!". "Dat doe ik, weet je ik ben nu onderweg naar het vliegveld. Als ik daar ben pak ik het eerste vliegtuig naar Nederland!" zeg ik en Harry kijkt mij vragend aan. "Echt? En Harry dan?" vraagt Melissa en ik zucht. "Jij bent nu even het belangrijkste Melis, ik kom zo snel mogelijk naar je toe!". "Je bent de beste Em!" zegt ze klinkt al iets beter. "Ik ga nu maar ophangen want ik moet nog het een en ander regelen, als ik in Nederland ben kom ik gelijk naar je toe oké?" zegt ik. "Oké , echt heel erg bedankt! Ik weet niet wat ik zonder jou zou moeten!" zegt Melissa en ik glimlach. "Hee daar zijn vriendinnen voor! Maar ik ga hangen want we zijn er bijna, bye".

Ik hang op en iedereen kijkt me vragend aan. Dan vertel ik ze het hele verhaal en ze begrijpen dat ik even terug naar Nederland ga voor Melissa. Als we op het vliegveld zijn pak ik mijn spullen en koop een ticket naar Nederland. Het vliegtuig gaat over een uur en ik moet nog afscheid nemen van de jongens. Ik geef ze allemaal een knuffel en als laatste is Harry aan de beurt. "Ik vind het echt goed dat je dit doet" zegt hij "ik ga je wel missen". Ik geef hem een knuffel "ik jou ook schatje, maar we houden contact toch?" vraag ik en hij knikt. We zoenen nog even en dan gaan we allebei een andere kant op. Harry gaat naar Australië en ik naar Nederland.

Only you... (Ft Justin Bieber, One Direction en Austin Mahone)Where stories live. Discover now