"Ik ben helemaal van jou"

972 27 1
                                    

Pov Melissa:

Verveeld staar ik voor me uit op de bank en er is niets op tv. Mijn ouders zijn niet thuis en ik ben wel toe aan wat gezelschap. Laat ik Austin eens bellen, denk ik bij mezelf en ik pak mijn iphone. "Hey Melis, wat is er?" zegt Austin gelijk als hij opneemt. "Hey, heb je zin om wat te chillen? Ik ben alleen en ik verveel me" zeg ik smekend. "Natuurlijk, ik ben er binnen tien minuten!" zegt hij en er verschijnt een glimlach op mijn gezicht. "Oké, dan zie ik je zo!" zeg ik en dan hang ik op.

Ik speel een beetje met mijn iphone en na tien minuten gaat de bel en ik sprint naar de deur. Als ik de deur open staat Emma voor mijn neus "hey, wat kom je doen?" vraag ik en ze loopt al naar binnen "ik verveelde me en ik had zin om met jou te chillen". "Oke, Austin komt ook zo" zeg ik en ze knikt en loopt gelijk door naar de keuken. Ik wil net de deur dicht doen als Austin aan komt lopen. "Hey!" zegt hij vrolijk en hij geeft me een knuffel "Je was toch alleen thuis?" vraag Austin als hij geritsel uit de keuken hoort. Op dat moment komt Emma weer aanlopen met een zak chips in haar hand. Austin schut lachend zijn hoofd en dan gaan we op de bank zitten. "Ik heb nagedacht" begin ik dan ineens en Austin en Emma kijken me nieuwsgierig aan "ik heb een afspraak gemaakt om morgen het kindje weg te laten halen". Emma zucht opgelucht en Austin zegt niets "heel goed van je Melis, ga je het tegen Justin vertellen?". "Ik moet wel, maar ik doe het als het kindje weg is want dan kan Justin er niets meer aan veranderen. Ik bel hem morgenavond wel". Emma geeft me een knuffel "het is heel dapper van je dat je dit gaat doen, het zal lastig voor je zijn". Ik knik en kijk dan naar Austin "waarom ben je ineens zo stil?" vraag ik hem bezorgt en hij kijkt me diep in mijn ogen aan "wil je dit echt?". Ik knik vastbesloten. "Oké ik geloof je maar ik wil graag dat je gelukkig bent". Dan geef ik hem een knuffel "dat ben ik ook, jij maakt mij gelukkig" zeg ik en dan zoen ik hem ineens. Een tijdje later haal ik mijn lippen van die van Austin en ik zie de twinkelingen in zijn ogen. "Maar hoe? Sinds wanneer-". Ik leg mijn vinger op zijn lippen "Ssst" zeg ik. "Zoals ik al zei, ik heb nagedacht en ik laat het kindje weghalen omdat ik van jou hou, en dan wil ik geen kind van Justin". Austin krijgt de kans niet om nog wat te zeggen want ik zoen hem weer en ik voel dat hij me stevig vasthoud. "Zijn we dan nu een stel?" vraagt hij en ik knik, "ik ben helemaal van jou". "Aaaaaaw!" roept Emma en we schieten allemaal in de lach. "Ik hou van je" zeg ik tegen Austin "ik ook van jou lieverd" zegt hij en we knuffelen elkaar.

Pov Emma:

Eindelijk is Melissa over Justin heen en is ze nu samen met Austin, hij is gewoon perfect voor haar! We zitten met zijn drieën in de woonkamer en Melissa zit dicht tegen Austin aan op de bank. We kijken naar een leuke film en dan gaat ineens de bel. "Ik ga wel!" zeg ik en ik leg mijn zak chips weg en loop naar de deur. Als ik de deur open doe, veranderd mijn humeur gelijk. "Justin?! Wat doe jij nou hier?" vraag ik geïrriteerd. "Ik kom mijn prinses terugwinnen" zegt hij vastbesloten en ik begin gemeen te lachen "nou dan ben je mooi te laat!" zeg ik op een gemene toon en hij begrijpt niet wat ik bedoel. Dan loopt hij naar het raam en kijkt voorzichtig naar binnen zonder dat ze hem zien. Ik zie dat zijn gezicht verschiet en dat hij tranen in zijn ogen krijgt. "Waarom ligt ze tegen hem aan?" vraagt hij met een trillende stem. "Wat denk je?" zeg ik grinnikend. Er rolt een traan over zijn wang en zonder te antwoorden rent hij weg. "Zo, daar zijn we ook weer vanaf!" denk ik bij mezelf. Tevreden loop ik weer naar de woonkamer en ga weer met mijn zak chips op schoot zitten. "Wie was er aan de deur?" vraagt Melissa "Iemand die me iets probeerde te verkopen" zeg ik met de nadruk op verkopen. Ze knikt en dan kijken we weer verder naar de film.

De volgende dag

"Weet je het zeker?" vraag ik aan Melissa als we het ziekenhuis binnenwandelen en ze knikt twijfelachtig. "Ik ben trots op je Melis" zeg ik en op dat moment komt een dokter de wachtkamer binnenwandelen. "Melissa Martin? Jij bent aan de beurt" zegt ze en we staan op en geven haar een hand "ik ben dokter Smit" zegt ze en dan lopen we met haar mee naar de behandelkamer. Melissa gaat op het bed liggen en moet nog een paar vragen beantwoorden. Ze krijgt ook nog wat formulieren die ze moet invullen en ik verveel me dus ik lees mee. Als alles is ingevuld doet dokter Smit het in een map. "Ik ga even wat spullen halen en dan kunnen we beginnen" zegt ze en ze loopt de kamer uit. . Als de dokter weg is, gaat Melissa haar iphone. Ze pakt hem en ik zie haar zuchten "Scooter? Wat moet hij nou weer?" zegt ze en ze neemt op. Ze praten een tijdje en dan zie ik haar gezicht verschieten. Ze schikt duidelijk ergens heel erg van. Na een tijdje hangt ze op en kijkt ze me geschrokken aan. "Justin ligt in het ziekenhuis!" ze is lijkbleek en het is duidelijk ernstig. "Wat is er met hem?"vraag ik en ze zucht " hij heeft een overdosis genomen en ligt nu in coma". Ze krijgt tranen in haar ogen "ik moet erheen". "Zal ik meegaan? "Vraagt ik en ze schud haar hoofd "ik vraag Austin wel". Ik knik, "Waar is Justin nu?" Ze denkt na "Los Angeles" zegt ze en ik knik. "Harry heeft daar over twee dagen een concert en hij zou er vandaag heen vliegen, ik vlieg wel met je mee maar als we dan daar zijn, ga ik naar Harry en dan kan jij met Austin naar Justin". Ze knikt, "dat is goed hoor, ik wil Justin niet verliezen, hij mag niet dood!" zegt ze en ik geef haar een knuffel. "Geloof me maar, hij gaat niet dood" zeg ik. Niet te geloven maar ik vind dit echt erg voor haar, en ook voor Justin want misschien komt dit wel door mij!. Ik zucht, nee ik kan hier niets aan doen want hij is zelf zo stom geweest om een overdosis drugs te nemen. Ik schik op uit mijn gedachten als de dokter weer binnen komt. Ze maakt alles klaar en Melissa gaat goed liggen. "Oké ik ga nu beginnen met de abortus". Ze wil beginnen maar dan gaat Melissa in eens rechtop zitten. "Stop! Ik kan het niet! Ik hou mijn kind!"


Only you... (Ft Justin Bieber, One Direction en Austin Mahone)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu