Babynamen

841 21 5
                                    

Pov Melissa:

Vijf en een halve maand later:

Ik ben inmiddels hoog zwanger en woon al vijf en een halve maand in LA. Emma en Niall worden steeds closer maar ze blijven toch nog om elkaar heen draaien. Gisteren hebben Austin en ik allemaal babyspullen gekocht en de babykamer is helemaal ingericht. Ik kan gewoon niet wachten tot ik dat kleine wondertje in mijn armen kan houden. Vandaag heb ik met Justin afgesproken om een naam te bedenken voor de baby. Hij is toch de vader en ik vind dat hij mee mag beslissen over de naam. Ik maak me klaar en wacht beneden tot Justin komt. Dan komt Austin de kamer in lopen "weet je zeker dat ik niet hier moet blijven?" vraagt hij en ik knik "het is Justin maar hoor!" zeg ik lachend maar Austin kijkt me serieus aan. "Ik weet wat hij jou heeft aangedaan lieverd en ik wil niet dat hij je weer pijn doet". "Dat doet hij echt niet en als dat wel gebeurt bel ik je meteen, ik beloof het". "Oké, ik vertrouw je" zegt Austin en hij geeft me een zacht kusje op mijn lippen. "Ik hou van je" zegt hij "ik ook van jou" zeg ik en dan geeft hij me nog een knuffel. Dan loopt hij de deur uit en net op dat moment komt Justin aanlopen. Ze kijken elkaar aan en dan loopt Justin langs hem naar binnen. Austin stapt in zijn auto en rijdt weg. Ik sluit de deur en als ik me omdraai staat Justin naar me te grijnzen. "Wat is er?" vraag ik en dan geeft hij me een knuffel "ik heb je gemist" zegt hij en ik krijg ineens weer kriebels in mijn buik. Nee Melissa, je hebt Austin beloofd dat er niets zou gebeuren en daar hou je je ook aan! Spreek ik mezelf streng toe en ik trek me terug uit Justin zijn knuffel. "Euhm wil je wat drinken?" vraag ik hem en hij knikt. Ik loop naar de keuken en hij volgt me. Als ik bezig ben met het inschenken van het drinken, voel ik ineens Justin zijn handen op mijn heupen. Ik begin me best wel ongemakkelijk te voelen en loop snel naar de koelkast om het drinken terug te zetten. "Hier" zeg ik en ik geef Justin zijn drinken. "Thanks! Babe" zegt hij en ik loop snel met mijn drinken de woonkamer in zodat hij niet merkt dat ik bloos. Ik ga op de bank zitten en neem een slok van mijn cola. Justin komt naast me zitten en kijkt naar mijn buik. "Je buik is flink gegroeid en ik heb zo'n idee dat het niet lang meer gaat duren voor ons wondertje wordt geboren" zegt hij en hij legt zijn hand op mijn buik. "Ja, zullen we dan maar snel een mooie naam verzinnen?" vraag ik en Justin knikt. "Wacht ik heb een geweldig idee!" roept Justin ineens en ik kijk hem vragend aan. "We verzinnen drie jongensnamen die we allebei mooi vinden en drie meisjesnamen, en daarvan kiezen we dan de mooiste namen" zeg hij en ik vind het wel een leuk idee. Alleen weet ik als enige al wat voor geslacht het wordt. We discussiëren een hele tijd maar uiteindelijk zijn we het toch met elkaar eens geworden. De drie mooiste jongensnamen zijn: "Jayden, Lucas en James" en de mooiste meisjesnamen zijn: Cailin, Melanie en Jade".

"Wil je de babykamer zien, Justin?" vraag ik en hij knikt. Ik loop naar boven en hij volgt mij. Aan de babykamer is niet te zien of het een jongen of een meisje wordt, dat heb ik expres zo gedaan zodat Austin het niet nu al te weten zou komen. De kamer is ingericht voor een meisje maar ook voor een jongetje. Justin kijkt vol bewondering rond en knikt tevreden. "Het is heel mooi" zegt hij en ik knik. Na een tijdje lopen we weer naar beneden en laat ik Justin uit. Als hij weg is plof ik op de bank, er is gelukkig niets gebeurt, denk ik bij mezelf en ik druk de tv aan. Na een tijdje komt Austin weer thuis en hij loopt gelijk de woonkamer in. Dan komt hij bij me op de bank zitten en geeft me een kus. "Hoe was het met Justin?, zijn jullie het eens over de naam?" vraagt hij en ik knik. "Ja gelukkig wel, we waren het vrij snel eens" zeg ik en dan geef ik Austin knuffel "ik ben blij dat je er weer bent schatje" zeg ik en Austin geeft me een kusje op mijn hoofd terwijl hij me terug knuffelt.

"Vergeet je niet dat Emma en Niall hier morgen komen en blijven logeren? Emma wil erbij zijn als ik ga bevallen en dat vind ik zelf ook fijn. Ze komt morgen al want dan is ze zeker op tijd. We moeten misschien nog wel een paar weken wachten maar het kan ook binnen een paar dagen gebeuren" zeg ik en Austin knikt goedkeurend. "Ik maak straks de logeerkamer wel klaar voor ze" zegt hij "ik help wel!" zeg ik maar Austin schud zijn hoofd. "Jij moet rustig aan doen voor de baby" zegt hij en hij wrijft over mijn grote zwangere buik. "Oké" zucht ik en ik geef me over.

De volgende dag

Pov Emma:

"Niall, we moeten gaan!" roep ik terwijl ik in de auto op hem zit te wachten. Dan komt hij zijn huis uitrennen met een zak chips in zijn hand. Buiten adem stapt hij in de auto. "Wat voor onderweg" zegt hij en hij wijst naar de zak chips in zijn hand. Ik schud lachend mijn hoofd en start de auto. Na een half uur zijn we bij het vliegveld en stappen in de privé jet van One Direction want die mochten we even lenen. Na een hele tijd in het vliegtuig te hebben gezeten zijn we eindelijk in LA. We gaan naar Melissa en Austin en blijven daar een tijdje logeren want ik wil er graag bij zijn als Melissa gaat bevallen. Ik wil haar steunen want dat heeft ze nodig. Eenmaal bij hun huis aangekomen stappen we uit en bellen aan. Austin doet open en glimlacht als hij ons ziet. "Kom binnen!" zegt hij vrolijk en we zetten onze spullen in de hal. "Waar is Melis?" vraag ik "die ligt op de bank omdat ze rust moet nemen voor de baby, ze staat echt op klappen nu" zegt Austin en ik knik. Dan loop ik de woonkamer in en Melissa is blij me te zien en staat gelijk op. Het gaat alleen niet meer zo snel door die dikke buik maar uiteindelijk staat ze dan toch rechtop. "Ik heb je gemist Em!" roept ze vrolijk en we geven elkaar een knuffel. "Wow, het lijkt wel of je een skippybal hebt ingeslikt! Je buik is echt enorm!" roep ik en Melissa begint te lachen. "Ja, het kan nu echt niet lang meer duren"......

Only you... (Ft Justin Bieber, One Direction en Austin Mahone)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu