You're all that matters to me

1.6K 40 0
                                    

POV Justin

Vandaag mag Melissa weer naar huis. Ze zit op haar bed en de zuster komt binnen met haar ontbijt. "Wil jij ook wat eten?" zegt ze en ze kijkt mij vragend aan. Ik knik en even later komt ze weer binnen met nog een ontbijt en geeft het aan mij. Melissa en ik eten ons ontbijt en als we het op hebben komt de dokter binnen. "Ik kom je nog even nakijken en als alles goed is mag je naar huis". Hij kijkt Melissa na van top tot teen en schrijft wat dingen op. Dan loopt hij weg en een kwartier later komt hij terug. "We hebben even overlegt en we hebben besloten dat je naar huis mag Melissa". Melissa wordt meteen helemaal blij en geeft me een knuffel. Als de dokter weg is pak ik Melissa haar spullen in terwijl Melissa zich aankleed. Een uur later zitten we in een taxi naar het hotel. We gaan naar binnen via de achteringang. Als we binnen zijn komt Scooter gelijk naar ons toe. "Fijn dat je er weer bent Melissa!" zegt hij en hij geeft haar een knuffel. "Oh en Justin hier is je iphone terug, de agenten hebben hem gisteren terug gebracht". Blij pak ik het aan en dan lopen Melissa en ik hand in hand naar onze kamer. "Ga je mee naar mijn concert vanavond?" Ze knikt ."Blijf je wel de hele tijd bij me voor het begint?". "Ja natuurlijk prinses" zeg ik en ik kus haar.

"Ben je klaar Justin?" vraagt een crewlid. "Ja, ik ben klaar!" zeg ik nadat ze voor de laatste keer mijn engelenvleugels hebben gecheckt. Ik sta vast aan mijn engelenvleugels en sta op het punt om op te stijgen. Dan komt Melissa naar me toe. Ze geeft mee een kus "zet hem op engel van me!" zegt ze en ik glimlach. "Dankjewel prinses, vanavond wordt een avond om nooit te vergeten" zeg ik en dan stapt ze achteruit. Dan word ik opgetild en zie ik mijn beliebers.

POV Melissa

Ik geef Justin nog een kus en ga dan met Scooter naar de show kijken. Het gaat perfect en Justin kijkt vaak mijn kant op. Ik ben echt zo trots op hem en een traan rolt over mijn wang. Veel liedjes gaan voorbij en dan word ik ineens meegetrokken door Scooter. "Waar neem je me mee naartoe?" vraag ik terwijl ik snel achter hem aan loop en zenuwachtig om me heen kijk. Hij zegt niets en loopt door. Dan komen we bij het podium en Scooter zegt dat ik naar Justin moet lopen. Als ik het podium opkom, zit Justin achter zijn piano. Hij glimlacht als hij mij ziet en hij komt naar me toe en pakt mijn hand. Dan neemt hij me mee naar de piano en gaat naast me zitten op de kruk. Dan begint hij een nieuw liedje 'All that matters" te spelen. Terwijl hij zingt blijft zijn blik in mijn ogen. Twinkelingen staan in mijn ogen, want het is zo mooi. Halverwege het liedje staat hij op en neemt me mee aan zijn hand naar het midden van het podium. Daar dansen we samen . Justin laat me een rondje draaien en vang me dan weer op. Ik sta nu tegen hem aan en met die pose eindigt het liedje. Dan zet Justin me weer recht en begint hij te praten. "Ik wil jullie voorstellen aan Melissa, ze is het mooiste, slimste, liefste en grappigste meisje dat ik ken. Daarom ben ik er trots op dat ik haar mijn vriendin mag noemen. Ze betekent heel veel voor me en ze zal er ook altijd voor mij zijn en ik voor haar. Ze maakt me gelukkig en ik hoop dat als ik gelukkig ben , jullie dat ook zijn en Melissa geen haat krijgt. Dan ben jij nu aan de beurt Melissa". Hij kijkt me diep in mijn ogen. "Lieve Melissa, je bent mijn alles en ik zal altijd van je houden met heel mijn hart. "All that matters heb ik speciaal voor jou geschreven want you're all that matters to me, and i never let you go". Dan kust hij me terwijl duizenden beliebers toekijken. "Ik hou van je"fluister ik in zijn oor en dan lopen we het podium af.

Backstage heeft Justin 5 minuten pauze. "Justin, zou ik een keer de OLLG uit mogen kiezen? ". "Een andere keer prinses, Toen jij in het ziekenhuis lag heb ik Avalana ontmoet. Ze is nog maar zes jaar en heef nu al kanker. Ik had haar uitgenodigd om vandaag naar het concert te komen kijken en ik wil dat zij de OLLG is vanavond". "Aw dat is zo lief van je Justin!". Snel geef ik hem een dikke knuffel en dan moet hij weer op. Bij het liedje "One less lonely girl" komt Avalana op en ik zie aan haar dat ze het geweldig vind. Justin zingt voor haar en zet een speciale kroon op haar hoofd. Als het liedje is afgelopen rent hij hand in hand met haar het podium af. Justin zingt nog een paar nummers en dan is het concert afgelopen.

Backstage ren ik op Justin af en spring in zijn armen. "Omg Justin dit was het beste concert ooit!". Justin geeft me een kus. "Het was het beste concert ooit omdat jij er bij was!". Ik knuffel hem. "Je bent lief Justin!". Samen lopen we naar de kleedkamer waar Justin zich omkleed. Daarna gaan we terug naar het hotel.

Een uur later op de hotelkamer

Justin en ik hebben net samen gedoucht en kijken nog even tv. Samen kijken we naar family guy. Ik lig dicht tegen Justin aan en ben best wel moe. Als ik naast me kijk, zie ik dat Justin in slaap is gevallen. Meteen krijg ik een glimlach op mijn gezicht, hij is ook zo schattig als hij slaapt!. Ik druk de tv uit en stop Justin lekker in en doe de lamp uit. Dan ga ik tegen Justin aanliggen en val in een diepe slaap.

Only you... (Ft Justin Bieber, One Direction en Austin Mahone)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu