"Don't Cry!"

954 23 0
                                    

Pov Melissa

We lopen weer terug naar de tent en Austin houd ingang voor mij open. Ik glimlacht en ga de tent in. Dan komt Austin ook binnen en gaat naast me zitten. "Wat gaan we nu doen?" vraagt Demi en dan haalt Emma de chocolade maskers tevoorschijn. We doen de maskers op en als we klaar zijn maakt Austin een foto van ons. "Jij moet ook een masker!" roep ik dan en Emma krijgt een grijns op haar gezicht. We doen Austin ook een masker op en dan maken we nog een groepsfoto met Austin erbij. Na zo'n twintig minuten halen we binnen de maskers van ons gezicht. "Je hebt hier nog een beetje zitten" zegt Austin en hij helpt me en wrijft met een doekje over mijn gezicht. Ondertussen is Emma naar de keuken gelopen om nog wat drinken te halen. Rebecca zet de wii aan in de woonkamer en zet Just Dans op. "Wie doet er mee?" vraagt ze en Austin en ik steken onze hand op. "Jij doet ook mee Demi!" roept Rebecca en dan zucht Demi en staat ze toch maar op. Rebecca zoekt een liedje op en we beginnen te dansen. Even later komt Emma weer binnen met wat glazen Blue Curaçao. Ze zet het op de tafel en gaat op de bank zitten. Als het liedje afgelopen is, plof ik bij Emma en Romy op de bank en drink mijn blue Curaçao in één keer op. "Dat was verfrissend" zucht ik en Austin glimlacht naar me. Emma ziet het en begint te grinniken.

Tijdje later:

Emma heeft een film op gezet en we zitten allemaal muistil te kijken. Austin zit naast me en op gegeven moment voel ik hoe hij zijn hand op de mijne legt. Snel trek ik mijn hand weg en kijk voor me uit. Vanuit mijn ooghoek zie ik dat Austin me sip aankijkt. Ik besluit het te negeren en kijk verder naar de film. Als de film is afgelopen gaan we allemaal weer naar de tent en daar trekken we onze pyjama aan. Als ik mijn pyjama aanheb kijk ik naar Austin. Hij doet zijn shirt omhoog, maar even later bedenkt hij zich en houdt zijn shirt toch aan. Mmm niet slecht! denk ik bij mezel, hij heeft een sixpack. "Waarom doe je je shirt niet uit?" vraag ik en Austin kijkt recht in mijn ogen en begint te grijnzen. "Het is nogal koud hier" zegt hij en hij grinnikt een beetje. Dan gaan we allemaal in onze slaapzak liggen en natuurlijk ligt Austin naast mij, dat wilde Emma. Emma doet alle lichten uit, op een zaklamp na en dan begint ze een spookverhaal te vertellen. Op het einde laat ze iedereen schikken en we beginnen hard te gillen. Austin begint keihard te lachen "Hahah dat jullie dat eng vinden!" zegt hij en hij geeft Emma een high five . Nadat er nog een paar spookverhalen zijn verteld gaan we slapen.

Een hele tijd lig ik te draaien en uiteindelijk besluit ik maar even wat muziek te luisteren. Ik luister een paar nummers en dan komt ineens 'Nothing like us" voorbij.

I gave you everything babe,
Everything I had to give.
Girl why would you push me away?

Lost in confusion,
Like an illusion,
You know I'm used to makin' your day.

But that is the past now,
We didn't last now.
I guess that this is meant to be.

Tell me was it worth it,
We were so perfect.
But baby I just want you to see,

There's nothing like us,
There's nothing like you and me.
Together trough the storm.

There's nothing like us,
There's nothing like you and me,
Together, oh.

Na dat stuk breek ik en begin ik zachtjes te snikken. Waarom mis ik hem ook zo erg? Snel leg ik mijn ipod weg en druk mijn hoofd in mijn kussen. De tranen stromen over mijn wangen en ik kan alleen nog maar aan Justin denken.

Na een tijdje voel ik ineens een hand door mijn haren gaan en ik schik . Dan zie ik Austin meelevend naar me kijken en hij trekt me in zijn armen. Dan begin ik nog harder te huilen en hij wrijft geruststellend over mijn rug "sst" zegt hij zacht. Na een tijdje word ik wat rustiger en voel ik me echt veilig in zijn armen. Echt raar want zo veilig voelde ik me alleen in de armen van Justin. Eigenlijk vind ik dit moment heel fijn. Austin knuffelt me maar zegt niets. Alleen een knuffel in soms al genoeg en dat is nu ook zo want ik heb nu geen zin om wat te zeggen. Ondertussen ben ik me best wel moe gaan voelen . Langzaam vallen mijn ogen dicht en val ik in een diepe slaap.

De volgende ochtend

Voorzichtig open ik mijn ogen en dan merk ik dat ik in Austin zijn armen in slaap ben gevallen. Ik kijk even rond in de tent en zie dat iedereen nog rustig ligt te slapen. Als ik mijn iphone heb gevonden kijk ik hoe laat het is en als ik zie dat het pas half zeven is, besluit ik nog maar wat te gaan slapen. Ik ga weer terug in Austin zijn armen liggen en val weer in slaap.

TUUUUUUUUUUUUUUT!!!!!!! We schikken wakker en kijken verbaast naar Emma, die keihard staat de lachen met een toeter in haar hand. "Goedemorgen slaapkoppen!" zegt ze vrolijk en Austin en ik kijken elkaar aan en beginnen te grinniken. "Heb je lekker geslapen beautie?" vraag Austin en ik begin te blozen "ja hoor" zeg ik verlegen en dan voel ik ineen keer een steek in mijn buik. Van schik ren ik de tent uit en loop het weiland in. Daar ga ik tegen een boom aan zitten en kijk voor me uit. "Gaat het?" hoor ik dan ineens en ik kijk om. Het is Austin en hij komt naast me zitten en legt zijn arm om me heen. Voorzichtig leg ik mijn hoofd op zijn schouder en ik kijk voor me uit. "Buikpijn" zeg ik en Austin kijkt me vragend aan "ongesteld?" vraagt hij en ik schud mijn hoofd. Ik weet niet waarom maar ik vertrouw hem dus ik wil het hem vertellen. "Austin?" vraag ik en hij kijkt me diep in mijn ogen "ja?". "Beloof je het nog tegen niemand te vertellen?". Hij knikt en kijkt me vragend aan "Vertel het me maar, je kan me vertouwen, ik zweer het!" zegt hij. "Pinkypromis?" vraagt hij en ik glimlach. "Oké, jij bent de eerste die ik dit vertel en ik weet het zelf ook sinds gisteren". Ik zucht en stop even met praten "rustig maar, neem je tijd lieverd" zegt Austin en ik adem diep in en uit. Daar gaat ie dan "Ik ben zwanger, van Justin!".

cm;marUȒO

Only you... (Ft Justin Bieber, One Direction en Austin Mahone)Where stories live. Discover now