"I can't trust you"

1K 26 0
                                    

Pov Emma:

Niall houdt me stevig tegen zich aan en Harry staat zonder iets te zeggen toe te kijken. "Ik vroeg je wat klootzak, wat heb je in vredesnaam gedaan!?" roept Niall nou nog bozer naar Harry. Hij kijkt naar de grond en staat met zijn handen in zijn zakken "ik-, het spijt me zo verschikkelijk Em! Ik hou van je, geloof me alsjeblieft!" smeekt Harry maar ik kijk hem niet aan. "Het was gewoon een fan en ik wilde haar een plezier doen, dat begrijp je toch wel?". Nog steeds sta ik met mijn rug naar hem toe en heeft Niall een arm om me heen "je zoent niet zomaar een fan Harry, er is meer aan de hand, dat weet je zelf ook en daarom kan ik je niet meer vertrouwen". "Je hebt wat?!" schreeuwt Niall boos naar Harry. "Nialler, rustig alsjeblieft, het betekende echt niets, ik zweer het!". "Kom Emma, we gaan weg bij die vreemdganger" zegt Niall en hij neemt me mee naar een rustige plek. Harry blijft alleen achter, zonder ons te volgen.

Niall heeft me meegenomen naar het podium en we zitten samen op het randje van het podium. "Ik zal hem leren!" roept Niall boos nadat ik hem tot in details heb verteld wat er is gebeurt. Hij is woedend op Harry "niemand doet jou zomaar pijn, anders krijgen ze met Nialler te maken" zegt hij en ik krijg weer een klein glimlachje op mijn gezicht. "Bedankt Niall, je bent echt lief voor mij" zeg ik en ik geef hem een knuffel. "Kun je me wel wat beloven?" vraag ik "natuurlijk, wat is het?" vraagt hij en ik zucht. "Jullie moeten gewoon gaan optreden vanavond, jullie moeten de fans niet teleur stellen. Doe op zijn minst alsof er niets aan de hand is" zeg ik en Niall knikt "ik beloof het Em". "Euhm pardon" horen we ineens achter ons en we kijken om. Er staat een beveiliger achter ons "jullie kunnen beter weer backstage gaan want over vijf minuten gaan de deuren open en komen er duizende gillende fans binnen" zegt hij en we knikken. We staan op en lopen naar Niall zijn kleedkamer. Eenmaal daar moet Niall zich klaar maken en kleed hij zich om. Als hij aan het inzingen is kijk ik toe en op gegeven moment zing ik zachtjes mee. "Mag ik hier blijven tijdens het concert?" vraag ik en Niall knikt "ik zou niet weten waarom niet" zegt hij en hij geeft me nog een knuffel en loopt dan de kleedkamer uit "succes!" roep ik hem nog na en hij geeft me nog een knipoog en loopt dan echt weg.

Als het concert bijna is afgelopen ga ik alvast naar de tourbus en plof daar op de bank. Ik pak een zak chips en druk de tv aan. Mijn ogen vallen zo wat dicht als de jongens de tourbus binnen komen lopen. Harry komt als laatst en gaat stil in een hoekje zitten. Dan begint hij wat met zijn iphone te spelen. "Hoe gaat het nu met je Em?" vraagt Niall en hij komt naast me op de bank zitten. Ik haal mijn schouders op "het kan erger" zeg ik en ik begin te gapen. "Je bent moe, ga maar in mijn bed liggen" zegt Niall en ik knik. Ik geef Niall nog een knuffel en dan loop ik naar Niall zijn bed. Ik klim er in en sluit het gordijntje. Als ik ga liggen hoor ik een hoop gekraak. Typisch Niall, overal eten en papiertjes. Eigenlijk heb ik best honger en ik begin van Nialls eten te eten. "Nialler, ze eet je eten op!" hoor ik Louis grinniken en kort daarna hoor ik voetstappen. Met een ruk gaat het gordijntje open en Niall probeert me boos aan te kijken "you ate my food!" roept hij en hij klimt bij me in bed. Ondertussen begin ik te grinniken en ik zie dat Niall ook moeite heeft om zijn lach in te houden. "Oké, jij bent een uitzondering op de regel, niemand mag aan mijn eten komen maar jij bent speciaal". Hij sluit het gordijntje en komt bij me liggen. Ik sluit mijn ogen en probeer wat te slapen. Als ik bijna in slaap val, merk ik dat Niall weer uit bed klimt "wat doe je?" vraag ik en hij glimlacht als hij ziet dat ik nog wakker ben. "Ik ga op de bank slapen, dat is beter voor ons allebei" zeg hij "goodnight princes" zegt hij en hij sluit het gordijntje en ik hoor hem weglopen.

Pov Melissa

Helemaal uitgeput plof ik bij Austin in bed "hey babe, hoe was het bij Justin? Is er nog nieuws?" vraagt hij en ik schud mijn hoofd. "Morgen ga jij niet naar Justin, wij gaan samen wat leuks doen, wat dacht je van het strand?" zegt hij en ik kijk hem slaperig aan "ik moet naar Justin" zeg ik en Austin zucht "je hebt even afleiding nodig, ze bellen je wel als er wat is lieverd". Ik kruip tegen hem aan "vooruit dan maar, je hebt gelijk, ik moet gewoon even wat lol maken, dat is lang geleden". Austin geeft me een kus en drukt dan het licht uit "truste beautie" zegt hij en hij neemt me in zijn armen "truste" zeg ik en dan val ik in slaap.

De volgende dag:

Austin en ik hebben net ergens wat gegeten in een gezellig restaurant en lopen nu hand in hand over het strand. Dit is inderdaad fijn, even mijn zinnen verzetten. Nadat we een heel stuk over het strand hebben gelopen, gaan we samen zitten en kijken we naar de zee. Ik leg mijn hoofd op Austin zijn schouder en pak zijn hand. "Bedankt, ik voel me echt een stuk beter" zeg ik en hij geeft me een kus. "Graag gedaan lieverd, ik doe alles voor jou". "Vind je het erg als ik straks nog naar Justin ga?" vraag ik en hij haalt zijn schouders op "als je dat fijn vind moet je het doen, ik kan je niet tegenhouden". We blijven nog een tijdje dicht tegen elkaar aanzitten en na ongeveer een uur staan we weer op en lopen we naar de auto die Austin voor een paar dagen heeft gehuurt. We stappen in en Austin brengt me naar het ziekenhuis zodat ik nog even naar Justin kan. Austin gaat liever niet mee naar binnen dus hij zet me voor het ziekenhuis af en ik loop naar binnen. Als ik naar binnen loop begroet ik de vrouw achter de receptie en loop dan door naar de liften. Eenmaal op de juiste verdieping loop ik naar Justin zijn kamer en als ik de deur open, zie ik Justin rechtop in bed zitten. Hij is dus wakker geworden en ze hebben me niet gebeld. Justin glimlacht naar zijn moeder maar zodra hij mij ziet, kijkt hij sip en draait gelijk zijn hoofd weer om. Zonder me aan te kijken zucht hij. "Wat doe jij hier?" vraagt hij en ik sta daar met een brok in mijn keel.......

on(a,bUH

Only you... (Ft Justin Bieber, One Direction en Austin Mahone)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu