I'll never let you go

996 26 1
                                    

Pov Justin

Met een klap hoor ik de deur dichtvallen en ik verstijf. "Wat heb ik gedaan?" zeg ik tegen mezelf en er rolt een traan over mijn wang. Ik moet achter haar aan, ze mag niet bij me weg! Ik twijfel niet en ren achter haar aan. "Melissa, wacht!" roep ik en dan zie ik haar verderop op het randje van de stoep zitten. Snel loop ik erheen en ga naast haar zitten. Dan wil ik een arm om haar heen slaan maar ze duwt hem weg. "Wat moet je van me?" zegt ze zonder me aan te kijken. "Ik wil alleen maar met je praten" zeg ik zo rustig mogelijk en dan zie ik dat Melissa weer huilt "er valt niets te praten, laat me met rust!" roept ze en veegt haar tranen weg. "Alsjeblieft luister naar me" dring ik aan maar dan zie ik dat ze haar oortjes in heeft gedaan. Met een ruk trek ik ze uit haar oren en ze kijkt me meteen boos aan. Ze pakt de oortje weer terug "Wtf doe jij nou?" roept ze boos "ik praat tegen je!". "Maar ik luister niet!" roept ze "ga alsjeblieft weg Justin!" roept ze maar ik blijf gewoon zitten. " Goed, dan ga ik wel" en ze loopt een paar meter verder met haar koffer en dan zie ik dat er een taxi stopt. Meteen ren ik er op af "Melissa, please blijf hier!" roep ik en dan word ik tegen gehouden door de taxichauffeur. "Valt hij je lastig?" vraagt hij aan Melissa en ik kijk haar smekend aan "ja" zegt ze dan. Ze stapt in en ik word tegengehouden. Dan laat de chauffeur me los en stapt ook in. "Ik blijf verstijft achter en kijk hoe de taxi uit mijn zicht verdwijnt. Ik ga op het randje van de stoep zitten en begin te huilen. Wat heb ik toch gedaan? Ik ben haar nu echt kwijt!

"Lieverd, gaat het wel?" ik kijk op en mijn moeder kijkt me bezorgt aan. "Mam, wat doe jij nou hier?" vraag ik maar ze krijgt geen kans om te antwoorden want ik knuffel haar meteen stevig. Tranen stromen alweer over mijn wangen en mijn moeder wrijft geruststellend met haar hand over mijn rug. "Kom lieverd, we gaan naar binnen en dan vertel je me wat er is gebeurt" zet mam en ik knik. Samen lopen we naar binnen en ze schikt als de drugs op de tafel ziet liggen. "Zijn die van jou?" vraagt ze en ik schaam me kapot. Voorzicht knik ik "ja, het spijt me mam, ik schaam me echt kapot! Ik heb alles verpest!". Ze schud haar hoofd en zucht "laten we eens rustig gaan zitten" zegt ze en we gaan in de woonkamer op de bank zitten. "Wat is er nou precies gebeurt?" vraag ze en ik zucht. "Melissa is erachter gekomen dat ik al een paar maanden drugs gebruik en toen ik thuis kwam was ze echt kwaad. We kregen een flinke ruzie en ik ging te ver. Ik kon me niet beheersen, het ging vanzelf" ik verstop mijn hoofd in mijn handen en begin weer te huilen. "Ik heb haar gewoon een bloedneus geslagen mam". Met betraande ogen kijk ik haar aan en ik wacht op antwoord maar ze zucht alleen. "Oh Justin, wat heb je je op de hals gehaald" zegt ze "ik ben teleurgesteld in je". "Ik begrijp het" zeg ik en ze kijkt me diep in mijn ogen aan "waarom gebruik jij drugs? Ik dacht echt dat je gelukkig was met Melissa". "Heel erg gelukkig, ze betekent alles voor me!" zeg ik "alleen die klote paparazzi steken hun neus steeds in mijn zaken, ik word er gek van en ik wilde me gewoon goed voelen. De eerste keer bood Lil Za me een joint aan maar ik wilde het niet. Hij bleef aandringen en ik weet niet wat me bezielde want ik deed het uiteindelijk toch. Het bleef niet bij één keer en ik deed het steeds vaker en ging steeds meer middelen gebruiken om mezelf goed te voelen". "Had het aan ons verteld, dan hadden we je kunnen helpen zonder die troep" zegt mijn moeder en ik knik "dat had ik inderdaad moeten doen maar daar kom ik te laat achter, ik ben haar kwijt mam!" roep ik en ik voel de tranen alweer over mijn wangen stromen. "Eigenlijk begrijp ik haar wel, lieverd. Vrouwen willen graag een man die eerlijk tegen ze is en jij hebt tegen haar gelogen. En ik vind dat je haar al helemaal niet had moeten slaan, geweld is nooit de oplossing Justin. Zo heb ik je niet opgevoed" zegt mam streng. "Ik wil haar gewoon echt niet kwijt, ik hou te veel van haar om het zomaar op te geven". Mijn moeder knikt meelevend "ik blijf je moeder en ik zal je helpen, maar het meeste zal je toch zelf moeten doen". "Bedankt, je bent de beste moeder die ik me maar kan wensen!" zeg ik en ik geef haar een dikke knuffel. Dan kijkt ze om zicht heen "laten we om te beginnen de boel hier een beetje opruimen" zegt ze en ik knik.

Na een uur is het huis weer netjes en hebben we de drugs weggegooid. Mijn moeder en ik ploffen uitgeput op de bank en ik druk de tv aan. Meteen zie ik mezelf op het nieuws:

"Justin Bieber is vandaag ruziënd met zijn vriendin Melissa gespot voor zijn huis in Los Angeles. Vermoedelijk speelde er al wat langer iets tussen het meest bekende koppel van Hollywood. Melissa had een koffer bij zich en stapte even later in een taxi ZONDER het tieneridool. Ook gaan er vermoedens dat Justin zijn vriendin zou hebben mishandeld, haar ene wang was een beetje dik en blauw. Wat betekent dit voor het stel? Is het over en uit met Jelissa? Wordt vervolgt!"

"Fuck!" schreeuw ik en ik ren naar het raam en zie wat bewegen in de struiken. Meteen ren ik naar buiten "Ik zie je wel, donder op!" schreeuw ik en meteen rent er een man met een camera weg "en blijf weg!" roep ik dreigend. Dan voel ik een hand op mijn schouder "rustig maar Justin, trek je er niets van aan want je bent een goed persoon". We lopen naar binnen en gaan weer zitten "ik heb honger, bestellen we een pizza?" vraag ik en mijn moeder knikt instemmend. Na een half uur is de pizza er en we vallen meteen aan. Als we het ophebben geef ik mijn moeder een knuffel "ik ben echt blij dat je er bent mam, ik hou van je" zeg ik en ik geef haar een kus op haar wang. "Ik hou ook van jou Justin, ik beloof je dat alles goed zal komen. Ik ga je daarbij helpen!".

l

Only you... (Ft Justin Bieber, One Direction en Austin Mahone)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu