"Eerst zien, dan geloven"

876 22 0
                                    

Pov Melissa:

"Ik breng je wel even naar het ziekenhuis, gewoon voor de zekerheid" zegt Austin terwijl hij me de studio uit draagt. Op dat moment komen Niall en Emma de wc uitlopen. Emma heeft wat schrammen en houdt een doek tegen haar neus. "Kan jij ons even naar het ziekenhuis rijden Niall?" vraagt Austin en hij knikt "goed idee, dan kunnen ze Em ook even nakijken" . We lopen met zijn allen naar de auto en Austin zet me voorzichtig op de bank en komt bij me zitten. Na tien minuten komen we aan in het ziekenhuis en lopen we naar de eerste hulp. We moeten heel even wachten maar ik ben al snel aan de beurt. "Waar kan ik je mee helpen?" vraagt de dokter en ik vertel hem het hele verhaal. "Laten we dan maar even een echo maken" zegt hij als ik alles heb verteld. Ik knik en doe mijn shirt een stukje omhoog. De dokter smeert wat gel op mijn buik en begint dan met de echo. Hij kijkt naar het scherm en Austin, Niall, Emma en ik houden onze adem in. Dan verbreekt de dokter de stilte. "Je hebt geluk gehad, ik kan geen afwijkingen vinden op de echo. Als je nog veel pijn hebt kan ik je wat pijnstilling geven en dan mag je weer naar huis". Blij geef ik Austin een knuffel "godzijdank! Er is niets aan de hand met mijn kindje!" roep ik opgelucht. Ik heb nog een beetje pijn dus ik krijg nog wat pijnstilling en dan mag ik weer naar huis.

"Justin heeft geluk gehad" zegt Emma als we weer naar huis rijden. "Je kind had wel dood kunnen zijn!" roept ze. "Em, het is gebeurt en hij deed het niet expres, als hij wist dat ik het was dan had hij me niet weggeduwd". "Ga je die lul nou verdedigen? Austin zeg jij daar eens wat van!" roept ze en hij zucht. "Allemaal ophouden, het is gebeurt en we kunnen er nu niks meer aan veranderen, ik vind Justin ook een lul maar ik moet met hem leren leven want hij is wel de vader van Melissa haar baby". Emma kijkt voor zich uit en zucht. "Je bent niet te geloven Melis" zegt ze en ik zucht "ik ben echt teleurgesteld in Justin hoor" zeg ik dan en Emma kijkt me aan en glimlacht "als je die lul hier maar niet mee weg laat komen".

De volgende dag:

Pov Austin:

Als verassing heb ik een paar vriendinnen van Melissa over laten vliegen voor een babyshower. Ze hadden mij gebeld en gevraagd of ik ook het een en ander wilde regelen. Emma is nu even met Melissa de stad in zodat ik met de meiden alles kan versieren. Ik heb Demi, Rebecca en Romy net van het vliegveld opgehaald en we zijn nu onderweg naar mijn huis. We stoppen snel even bij een hotel zodat ze daar hun spullen neer kunnen zetten. Daarna rijden we naar huis. Meteen haalt Rebecca wat slingers tevoorschijn , het zijn roze en blauwe slingers omdat Melissa de enige is die weet wat het geslacht is. We hangen ze op in de tuin want het is lekker weer. Als alles klaar is ploffen we neer in de stoelen die we neer hebben gezet. Dan kijk ik op mijn horloge, "ze kunnen nu ieder moment komen" zeg ik en op dat moment hoor ik de voordeur open en dicht gaan. Ik hoor ze vrolijk lachen en dan komen ze de tuin in lopen. "SUPRISE!" roept iedereen en Melissa slaat haar handen voor haar mond. "Wat is dit nou weer? Wiens idee was dit?" roept ze verast. Dan wijst iedereen naar Emma. "Dankjewel Em!" roept ze blij en ze geeft haar een knuffel. "Het was nou wel mijn idee maar Austin heeft ervoor gezorgd dat iedereen er is!" zegt Emma. Dan rent Melissa naar mij toe en geeft me een knuffel "bedankt schatje, je bent geweldig!" zegt ze en dan geef ik haar een kusje op haar lippen. "Laten we beginnen!" roept Emma en we gaan in een kring zitten.

Pov Emma:

Als we in een kring zitten tik ik Austin aan "waar is Niall?" vraag ik zachtjes aan hem zodat Melissa niets hoort. "Hij is eten halen, maar hij had er al moeten zijn" zegt hij en ik zucht. Dan is het tijd voor de cadeautjes en de mijne is perfect. Ik heb een rompertje met de tekst 'I'm not crying , i'm ordering dinner' erop. Ook heb ik een slabbetje met de tekst 'ik lijk op papa maar de dokter zegt dat het nog goed komt". Die vond ik zo geniaal dat ik hem gewoon moest kopen. Melissa pakt wat cadeautje uit en op gegeven moment zijn mijn cadeautjes aan de beurt. Melissa opent het en ze schiet gelijk in de lach als ze de cadeautje ziet "typisch iets voor jou Em!" zegt ze lachend. Na een tijdje zijn alle cadeaus uitgepakt en dan gaat ineens de bel. "Ik ga wel!" roept Melissa en ze staat op en loopt weg.

Pov Melissa:

Ik loop naar de deur en als ik open doe staat Justin voor mijn neus. "Wat ben ik blij dat jij open doet!" zegt Justin en ik zucht. "Wat kom je doen Justin?" vraag ik. "Ik kom mijn excuses aanbieden voor mijn verschrikkelijke gedrag van gisteren. Ik had nooit zo boos moeten worden op Austin want ik ben alleen maar jaloers en ik wil mijn kind niet kwijt en jou ook niet. Ik mis je verschrikkelijk en het spijt me dat ik niet goed uitkeek en je in je buik heb gebeukt. Hoe is het nu met de baby?". "Je hebt geluk gehad Justin, de baby is nog steeds kerngezond" zeg ik kort. Hij zucht opgelucht en glimlacht naar me "vergeef je het me? Please ik doe alles om straks voor mijn kind te kunnen zorgen, ik stop met de drugs en geef geen feestjes meer. Ik zal verantwoordelijk worden en altijd voor jou en de baby klaarstaan! Ik beloof het!" zegt Justin smekend maar ik schud mijn hoofd. "Laat het eerst maar eens zien, eerst zien dan geloven" zeg ik. Dan stopt er ineens een auto voor het huis en stapt Niall eruit. Hij heeft een paar tassen bij zich en loopt naar ons toe. Hij geeft Justin een afkeurende blik en loopt dan door naar binnen.

Pov Niall:

Ik heb net veel eten gehaald voor de babyshower van Melissa. Als ik bij haar huis aankom zie ik haar bij de deur staan met Justin. "Niet hij weer" mompel ik en dan stap ik de auto uit en pak de tassen met eten. Als ik langs Justin loop geef ik hem een afkeurende blik en loop dan door naar binnen. Als ik in de tuin kom zet ik alles neer en Emma komt gelijk naar me toe "eindelijk waar bleef je nou?" roept ze en ze trekt een tas open. "Wat is er Niall? Vraagt ze als ze me ziet nadenken. "raad eens met wie Melissa bij de deur staat te praten" zeg ik en haar gezicht betrekt meteen "toch niet die lul hè?" zegt ze boos en ik knik. Ze wil er heen lopen maar dan komt Melissa de tuin alweer inlopen. "Wat deed die lul nou hier?" vraagt Emma boos. "Smeken om vergiffenis en zeggen dat hij zichzelf gaat verbeteren en verantwoordelijker wordt" zegt Melissa en ze gaat zitten. Heb je hem weer weg gestuurd dan?" vraagt Emma en Melissa knikt. "Wat heb je tegen hem gezegd dan?" vraag ik en Melissa zucht. "Eerst zien, dan geloven".

Only you... (Ft Justin Bieber, One Direction en Austin Mahone)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu