"Why Justin? Why?"

846 23 0
                                    

Pov Justin:

Ik open mijn ogen en kijk om me heen. Het was een heftig feestje gisteren, denk ik bij mezelf en ik wrijf over mijn hoofd. Ik heb een enorme kater en herinner me nog maar weinig van gisteren. Hopelijk komt Melissa hier niet achter. Dan kijk ik op de klok, 11 uur. Snel spring ik onder de douche want ik moet om twaalf uur in de studio zijn. Als ik me heb opgefrist en aangekleed loop ik naar beneden om wat te eten. Ik loop naar de koelkast en zie dat er een briefje op zit geplakt. Ik lees het:

Er valt nu niet met je te praten dus daarom zeg ik het maar zo. Zolang jij je zo blijft gedragen leer jij je kind niet kennen en is Austin de vader. Doe dus maar snel iets aan jezelf voor het te laat is.

Melissa

"GODVERDOMME!" roep ik en ik scheur het briefje in stukken en gooi het op de grond. Hier komt die klootzak niet mee weg. Mijn meisje inpikken is 1 maar hij blijft van mijn kind af! Echt als ik hem in mijn handen krijg....

Van alles gaat nu door me heen en ik haal even diep adem. Dan pak ik maar een broodje en eet het op. Een tijdje later loop ik naar mijn auto en rij naar de studio. Daar parkeer ik mijn auto en loop naar binnen. Meteen hoor ik iemand zingen en ik herken die stem meteen. Ik open een deur en kijk door een spleetje. Als ik het niet dacht! Wat moet die klootzak hier? Denk ik bij mezelf. "Heey Justin, goed dat je er bent!" hoor ik achter me en dan zie ik Scooter staan. "Austin is bijna klaar en daarna kunnen wij in de studio"zegt hij en ik knik. "ik moet nog even wat halen, ik ben zo terug" zegt hij en hij loopt weg. Zuchtend ga ik op de grond tegen de muur aan zitten en speel wat met mijn iphone. Na een tijdje gaat de deur open en komt iedereen naar buiten,behalve Austin. Dit is mijn kans om die klootzak eens even een lesje te leren! Denk ik bij mezelf en ik loop de studio in. Ik sluit de deur achter me en kijk grijnzend naar Austin. Hij zit rustig zijn spullen in te pakken en merkt niet dat ik binnen ben gekomen. Ik begin te grinniken en Austin kijkt op. "Yo Bieber, jij ook hier?" Zegt hij droog. "Dus jij dacht mijn meisje en mijn kind in te pikken, nou dat dacht ik dus even niet!". Austin kijkt me vragend aan "waar heb je het over?". Dan kan ik mezelf niet meer inhouden en duw hem tegen de muur. Hij kijkt me bang aan "doe normaal joh!" roept hij en ik geef hem een stoot tegen zijn neus.

Pov Melissa:

Met Niall en Emma ben ik onderweg naar de studio om Austin op te pikken. We hebben net een hele mooie kinderwagen gekocht en ik ben er echt blij mee. Ik zit in mijn eentje achterin en Niall stuurt. Op gegeven moment zie ik dat Niall zijn hand op Emma haar been legt. Ze bloost en kijkt gelijk de andere kant op. Dan rijden we verder en dan zie ik ineens de M van de McDonald's en ik zeg niets. Helaas, Niall en Emma kijken elkaar aan en beginnen te grijnzen. Dan rijdt Niall naar de afslag. "Guys! No we hebben net gegeten!" zeg ik en Emma kijkt me grinnikend aan "dan had jij maar moeten rijden" zegt ze plagerig. "Dat kan toch niet met die buik!" zeg ik "dan had je maar niet met die lul moeten neuken!" roept Emma en zij en Niall beginnen keihard te lachen. Ik kijk chagrijnig voor me uit en zeg de hele rit niks meer. We rijden door de macdrive en Niall en Emma bestellen eten "moet je ook wat Melis?" vraagt Emma en zonder ze aan te kijken schud ik mijn hoofd. Ze haalt haar schouders op en we rijden door naar het volgende luik. Niall pakt het eten aan en we rijden even de parkeerplaats op. Daar eten ze hun eten op en dan rijden we verder naar de studio. Als we daar aankomen lopen we naar binnen. Niall ziet gelijk de kantine "ik haal wel wat drinken, ben zo terug!" roept hij en hij verdwijnt de kantine in. Emma en ik lopen door naar de studio. Ik hoor iemand schreeuwen "WTF is dat Justin?" vraag ik aan Emma en we lopen voorzichtig de studio binnen. Ik schik me rot want Justin heeft Austin tegen de muur geduwd en Austin bloedt. Ik ren er op af. "Blijf nou hier!" Sist Emma maar ik luister niet en ren gewoon door. Ik trek aan Justin zijn arm. Zonder dat hij merkt dat ik het ben, krijg ik een elleboog in mijn buik. "AAAAUUUW!" Schreeuw ik en ik val op de grond. Een pijnscheut gaat door mijn buik en er rollen tranen over mijn wangen. O god de baby! Is het enige waar ik nu aan denk en ik leg mijn handen op mijn buik.

POV Emma:

Ik zie Melissa op de grond vallen en ze grijpt meteen naar haar buik. Ik ren op Justin af en pak hem bij zijn schouders. Ik tackel hem en hij valt met een dreun op de grond. "ZORG VOOR MELISSA!"roep ik naar Austin terwijl ik wat flinke klappen uitdeel aan Justin. Austin sprint gelijk naar Melissa en hurkt bij haar neer. Justin ziet nu pas dat hij Melissa in haar buik heeft gebeukt "MELISSA!" roept hij maar verder komt hij niet want ik geef hem nog een klap. Dan duwt hij mij van zich af en wil naar Melissa toe lopen. Hij wilt opstaan maar net op tijd trek ik hem weer op de grond. Ik duw hem weer op zijn rug en begin hem uit te schelden. "LUL ZIE JE NIET WAT JE DOET! WORDT VOLWASSE HUFTER. DENK JE DAT JE ZO EEN GOED VOORBEELD BENT VOOR JE KIND!". Dan zie ik het vuur in Justin zijn ogen en begint hij mij ook te meppen. Ik voel mijn neus bloeden en geef Justin nog een keiharde klap. Hij kijkt verward om zich heen en dan wil ik hem nog een klap geven.

POV Niall:

Ik hoor een hoop geschreeuw uit de studio komen en ik ren er meteen op af met het drinken in mijn handen. Austin zit gehurkt bij Melissa en ik zie dat ze huilt. Dan kijk ik naar Justin en Emma, ze zijn aan het vechten. Snel zet ik het drinken op een veilige plek en ren er op af. Justin kijkt verward om zich heen en Emma wil hem nog een klap geven maar net op tijd houd ik haar tegen. "Niall, laat me verdomme even!" Roept ze en ze stribbelt tegen als ik haar van Justin af probeer te trekken maar uiteindelijk lukt het toch. Ik pak haar bij haar schouders en kijk haar diep in de ogen aan "Emma! Rustig!" roep ik en even later neem ik haar mee naar de wc om haar wonden te verzorgen. Justin komt later wel.

POV Melissa:

Mijn buik doet verschrikkelijk veel pijn en Austin tilt me voorzichtig op. Niall heeft Emma meegenomen en Justin staat voorzichtig op en loopt naar ons toe. "Waar was dat nou voor nodig, zie je niet wat er van komt! Rot op!" roept Austin en er springen tranen in Justin zijn ogen. "Melissa, het spijt me, het ging echt per ongeluk" zegt Justin. Ik schud zuchtend mijn hoofd terwijl ik ook nog steeds tranen in mijn ogen heb. "Waarom Justin? Waarom?". Dan draagt Austin mij de kamer uit en zakt Justin huilend op zijn knieën.

Only you... (Ft Justin Bieber, One Direction en Austin Mahone)Where stories live. Discover now