De verassing

1.8K 41 0
                                    

Pov Melissa

Ik word wakker van het felle zonlicht dat in mijn gezicht schijnt. Ik wrijf in mijn ogen en ga rechtop zitten. Dan merk ik dat Justin niet meer naast mij ligt. Ik besluit me even snel te douchen en aan te kleden. Als ik klaar ben doe ik mijn haar in een staart en loop naar de eetzaal om te kijken of Justin daar is. Onderweg kom ik Scooter tegen. "Hey Scooter, heb jij Justin gezien?" vraag ik. Hij schud zijn hoofd "Ik dacht dat hij nog bij jou was" zegt hij en ik schud ook mijn hoofd. Hij loopt weer door en ik besluit Justin te bellen.

Ik moet lang wachten maar uiteindelijk neemt hij op. "Hey babe!" zegt hij "Hey waar ben je?" vraag ik en er valt een korte stilte. "Ergens...." Antwoord hij dan uiteindelijk en ik rol met mijn ogen. "Je weet dat ik hier niet van hou Justin!" zucht ik en ik hoor hem lachen. "I know babe maar ik moet wat dingen regelen en dit ga je echt leuk vinden". "Oke nu word ik dus heel nieuwsgierig!" zeg ik met de hoop dat hij iets los laat. "Hahahahah Kom nou maar gewoon vanavond naar de concertzaal! Dan merk je vanzelf wat de verassing is!" zegt hij. "Oké baby, Love You so much!" zeg ik en ik blaas een kusje door de telefoon. "Love you to the moon and back! Bye" zegt hij.

Met een grote glimlach hang ik op en loop weer naar onze kamer. Daar plof ik op bed en druk de tv aan. Ik zapp wat en kom dan een film tegen. Ik weet niet waar het over gaat maar er is verder toch niets op tv.

Na het avondeten :

Ik kijk nog even in de spiegel. Tevreden lach ik en loop ik naar beneden. Scooter is al even weg dus ga ik met een taxi. Als we er zijn betaal ik en loop via de achteringang de concertzaal binnen. Ik kijk gelijk of ik Justin zie, maar helaas is hij nergens te bekennen. Teleurgesteld ga ik op een bank zitten. "Hey Melissa wat is er?"Ik kijk op en zie Fredo staan. "Justin zei dat ik hierheen moest komen maar hij is nergens te bekennen, weet jij waar hij is?". "Luister Melissa, Justin is echt iets heel leuks van plan maar je moet gewoon even afwachten" zegt hij en ik knik. Dan sta ik op om hem te gaan zoeken want ik wil hem graag nog succes wensen voor de show. Ik loop naar de kleedkamers en als ik Justin zijn naam op een deur zie staan, loop ik naar binnen. Meteen verstijf ik "Justin! W-wat doe je?" stamel ik als ik hem met een knap blond meisje op schoot zie zitten" . Tranen springen in mijn ogen en ik ren zonder naar hem te luisteren, de deur uit. Scooter houd me tegen en kijkt mij vragend aan. "Melissa wat is er?' vraagt hij maar ik zeg niks. Ik ruk me los en ren huilend weg, weg van de concertzaal, weg van Justin, weg van alles. "Melissa wacht nou! Je begrijpt het niet!" hoor ik Justin nog roepen maar ik luister niet en ren gewoon door.

Scooter POV:

"Melissa wacht nou, je begrijpt het niet!" roept Justin en ik hou hem tegen. "Justin, wat is er aan de hand?" vraag ik en hij zucht. "Melissa zag dat Kelly bij mij op schoot zat. Ze weet niet dat het een fan was die een meet and Greet met mij had, ik was gewoon met haar aan het praten en Melissa dacht natuurlijk dat ik vreemd ging". "Oh shit, Euhm rustig maar, ik stuur Alfredo achter haar aan, jij moet nu echt gaan optreden" zeg ik en hij knikt teleurgesteld. Dan loopt hij weg en zoek ik Alfredo.

"Yo Scoot wat is er?" vraagt Alfredo als ik hem heb gevonden. Ik zucht "Melissa is huilend weggerend omdat ze dacht dat Justin vreemd ging. Ze zag een fan bij Justin op schoot zitten in zijn kleedkamer, maar zij kreeg er duidelijk een verkeerd beeld van". " O nee!" zegt Alfredo. Hij schikt duidelijk heel erg."Fredo , wil jij haar gaan zoeken? Dan kan jij er misschien voor zorgen dat de verassing toch nog door kan gaan?" zeg ik en hij knikt. "Natuurlijk ik ga meteen en bel je als er nieuws is!". Hij rent gelijk weg. Ik loop nu richting het podium en daar wacht ik op Justin. Er zijn nu drie nummers voorbij en Justin moet zich omkleden. Bezweet komt hij het podium af en ik houd hem tegen. "Alfredo is Melissa gaan zoeken, het komt goed, dat beloof ik" zeg ik en hij knikt.

Melissa POV

Ik ren maar door en door. Ik wil gewoon weg hier. Ik kom in het hotel en pak mijn spullen. Als ik klaar ben loop ik het hotel uit. Er zijn nu weinig fans want iedereen is bij het concert. Ik loop weg van het hotel. Uiteindelijk kom ik aan bij een meertje. Helemaal kapot plof ik op een bankje. Zacht snikkend kijk ik naar de rimpels in het water. "Gaat het wel?" hoor ik dan ineens. Ik kijk om en zie een jongen van een jaar of twintig mij bezorgt aankijken. "Niet echt" antwoord ik kort en ik draai me weer om. "Ik ben David trouwens" zegt de jongen en hij steekt zijn hand uit. "Melissa" mompel ik kort en ik schud hem kort de hand. "Mooie naam" zegt hij. "Ik zie dat er wat aan de hand is maar ik begrijp het als je het me niet wilt vertellen, ik ben tenslotte maar een vreemde voor je". Ik kijk hem aan en hij lijkt me erg aardig. "Ik heb gewoon gedoe met mijn vriend, hij zei dat hij een verassing had , natuurlijk was ik erg nieuwsgierig. Alleen moest ik zo lang wachten en toen ik hem eindelijk zag, betrapte ik hem met een ander. Toen ben ik huilend weggerend, heb mijn spullen gepakt en nu zit ik hier". Ik begin weer te huilen. "Ik kan je probleem niet oplossen maar ik kan je wel een slaapplek aanbieden". Ik denk even na. Mijn moeder zegt altijd dat ik niet met vreemde mensen moet meegaan maar ik vertrouw hem. En ik wil niet terug naar het hotel. "Oké, bedankt voor je hulp David". Ik sta op en hij helpt me met mij koffer. "Mijn auto staat hier verderop". We lopen erheen en ik stap in. David doet mijn koffer in de auto en stapt dan ook in en dan rijden we weg. Na 10 minuten komen we aan bij zijn huis. We lopen naar binnen. David pakt wat te drinken en ik plof op de bank. Ik voel mijn mobiel trillen in mijn zak. Ik kijk en zie dat Scooter me belt en dat ik vijf gemiste oproepen heb van Fredo. Ik neem niet op. Teleurgesteld leg ik mijn telefoon op tafel. Justin is niet eens bezorgt om mij. Er rolt een traan over mijn wang.

Fredo POV:

Het is al de vijfde keer dat ik Melissa bel. Alleen drukt ze mij steeds weg. Ik loop het hotel binnen en loop gelijk door naar de kamer van Justin en Melissa . Als ik de kamer binnen kom zie ik dat de spullen van Melissa weg zijn. "Fuck!" schreeuw ik door de kamer. Ik besluit naar beneden te lopen. Als ik daar ben loop ik naar het meisje achter de balie. "Heeft u dit meisje gezien?" vraag ik en ik laat een foto van Melissa zien. " Ja, ze is net een half uur geleden vertrokken". Ik bedank de vrouw en loop naar buiten en ga terug naar de concertzaal. Het concert is inmiddels afgelopen.

Justin POV

Het concert is afgelopen en ik zit in mijn kleedkamer. Op de gang is Scooter druk aan het bellen. Ineens komt Fredo binnen gestormd. Meteen zit ik rechtop."En heb je nieuws?"Ik kijk hem hoopvol aan. Hij is buitenadem. "Ze is weg". "Wat bedoel je, weg?" vraag ik . Hij kijkt me hijgend aan. "Ik was in het hotel en Melissa en haar spullen zijn weg en niemand weet waarheen". Ik trap tegen de prullenbak aan, die vervolgens omvalt "Fuck, het is mijn schuld, als ik die belieber niet op mijn schoot liet zitten, was dit niet gebeurt!". "Justin, rustig we vinden haar wel" zegt Scooter die nu ook binnen komt lopen. "Ze kan niet ver zijn". Ik sta op en wil weg lopen. "Ik moet en zal haar vinden, ik heb haar beloofd dat ik haar nooit zal laten gaan". Scooter houd me tegen. "Justin je weet dat je niet alleen de straat op kan vanwege de fans en paparazzi!". Verslagen plof ik weer op de bank. "Ik wil mijn meisje gewoon niet kwijt". Tranen staan in mijn ogen. "Justin rustig, de politie is al druk aan het zoeken. " echt?" Scooter knikt. "Met wie denk je dan dat ik net de hele tijd stond te bellen, mijn oma?" Ik staar voor me uit. Ik zal je vinden Melissa! Ik pak mijn iphone en open twitter. Ik plaats een tweet over Melissa.

@Justinbieber: Have you seen this beautiful girl? Please help me!

@Justinbieber: It's not what you're thinking, please come back, i love you Melissa!

Ik doe er nog een foto bij en dan leg ik mijn iphone weg. "Laten we maar naar het hotel gaan" zegt Scooter en ik knik.

Only you... (Ft Justin Bieber, One Direction en Austin Mahone)Where stories live. Discover now