De armband

1.1K 28 0
                                    

Pov Justin

Het is ochtend en ik heb op het strand een picknick voorbereid. Ik wil Melissa verassen met een romantisch ontbijtje. Heel stilletjes ben ik het huis uitgeslopen om alles klaar te zetten . Als ik het huis weer inkom, is alles nog stil en ik denk dat Melissa nog slaapt. Ik sluip de slaapkamer in en zie dat Melissa inderdaad nog in dromenland is. Voorzichtig ga ik naast haar zitten op het bed en geef haar een kusje. " Prinses, wordt eens wakker" fluister ik in haar oor. Ze opent haar ogen en glimlacht als ze me ziet. "Goedemorgen prinses, goed geslapen?"vraag ik en ze wrijft in haar ogen. "Ja hoor, hoe laat is het?" vraagt ze slaperig en ze gaat rechtop zitten. Ik kijk op mijn horloge "het is tien uur" zeg ik en Melissa knikt. "Ga jij je maar klaarmaken want ik heb een verassing voor je" zeg ik en Melissa loopt naar de badkamer. Even later gaat de douche aan en hoor ik haar zingen. Ik sluip naar de deur en neem het op met mijn iphone, het is ook zo mooi. Dan loop ik naar de woonkamer en wacht tot ze klaar is. Twintig minuten later komt ze de woonkamer binnen wandelen. "Ik ben klaar voor jou verassing" zegt ze vrolijk. Ik sta op en pak haar hand en druk er een kus op. "Je ziet er zoals altijd prachtig uit prinses". Dan gaan we naar buiten en wandelen een stukje langs het strand tot we bij de picknick aankomen. "Tadaa!" Roep ik als we er zijn en Melissa kijkt vol bewondering naar de picknick. Ik begeleid haar naar het kleed en dan gaan we zitten. Dan beginnen we met eten en ik zie dat Melissa zichtbaar geniet. "Heb ik het goed gedaan?" vraag ik als alles op is "het is super!" zegt Melissa en ze geeft me een kus. Dan zie ik vanuit mijn ooghoek een hele mooie bloem staan en ik loop er heen om hem te plukken. "Hier, speciaal voor mijn prinses" zeg ik en ik geef hem aan Melissa. "Dank je baby!" zegt ze en ze steekt hem in haar haren. "zullen we wat foto's maken?" vraagt ze en ik vind het een goed idee. We maken een paar leuke foto's en daarna wat gekke. Dan voel ik in mijn broekzak, ik heb een gouden armband met diamantjes voor Melissa gekocht. Ik heb onze namen er in laten zetten en ik wil het haar geven als aandenken aan deze vakantie. "Prinses, dit is echt een geweldige vakantie en ik zal dit nooit meer vergeten, ik hoop jij ook niet dus heb ik iets voor je en ik hoop dat je het mooi vind". Ik haal de armband uit mijn zak en laat het haar zien. "Wauw!, dat had toch niet gehoeven" zeg ze en ze houd haar arm zo, zodat ik de armband bij haar om kan doen. " Jawel, ik wilde je iets speciaals geven" zeg ik en ze begint te blozen. "Heel erg bedankt baby, je bent de beste!" zegt ze en ze geeft me een knuffel. "Ik hou van je" "ik ook van jou" zeg ik en ik geef haar een kus. We zitten dicht tegen elkaar aan en ik glimlach al ik zie dat ze maar naar de armband blijft kijken. "Ik vind hem echt mooi"zucht ze.

Pov Niall

Als ik wakker word, denk ik meteen aan gisteravond. Ik moet gewoon met Harry gaan praten! Ik stap uit bed een neem een snelle douche. Als ik klaar ben loop ik naar Harry zijn kamer. Ik klop op de deur "yo Hazza, doe eens open!" roep ik. "Wacht even, ik heb niets aan!" hoor ik Harry roepen vanachter de deur. Ik zucht en even later gaat de deur open "wat is er Nialler?" vraagt hij en ik loop naar binnen. "Was het gezellig?" vraag ik "wat was er gezellig?" vraagt Harry. "Doe verdomme niet zo stom! Ik bedoel je etentje met Emma". "Oh ja dat was erg gezellig hoezo?". " Ze is van mij!" roep ik boos "Wow doe effe rustig Niall, volgens Emma zijn jullie gewoon goede vrienden, net als ik met haar ben". "Waarom gingen jullie dan zo romantisch dineren? Vraag ik. "Emma vroeg gewoon of ik mee ging lunchen oké!" roep Harry geïrriteerd en hij gaat op zijn bed zitten. "Je vind haar leuk he?" zeg ik en hij zit met zijn handen in zijn haren. "Ja dus, ik zie het al" roep ik. "Niall, je overdrijft!" roept Harry die nu ook boos begint te worden. "Wat hebben jullie eigenlijk allemaal gedaan gisteren? Hebben jullie gezoend?". Harry begint te blozen "O nee, het is niet waar! verdomme!" schreeuw ik en ik trap keihard tegen een kast en er valt van alles van af. "Kijk eens uit! Als er wat kapot is, mag jij het betalen" zegt Harry en hij raapt alles weer op. "Jij blijft van Emma af oké!, ze is van mij!"schreeuw ik. "Yo Niall, dat bepaal jij niet! Emma vind mij toch leuker, moet je maar opletten!". "Ik let zeker goed op haar lippen als ze me zoent!" zeg ik en ik begin te lachen. "Oké Niall, rot nu maar op!" roept Harry en hij stuurt me weg. "Ik doe er alles aan om Emma voor me te winnen, als je dat maar weet!" roep ik. Ik zucht en loop zijn kamer uit. Als ik over de gang loop kom ik Emma tegen. "Hey Niall" zegt ze en ze kijkt me vragend aan. "Zeg eens eerlijk, vind je Harry leuker dan mij?" vraag ik en er staan tranen in mijn ogen. "Niall, niet huilen zegt ze en ze wil me een knuffel geven maar ik doe een stap naar achteren. "Niall, ik weet het niet , ik heb toch gezegd dat ik tijd nodig heb!". Ze zucht en loopt door.

Pov Harry

Niall is eindelijk weer weg en ik val achterover op mijn bed. Zou Emma ons allebei leuk vinden?. Op dat moment hoor ik ze praten op de gang. Ik leg mijn oor op de deur en luister. Ze weet dus inderdaad niet wie ze leuker vind, daar ga ik eens verandering in brengen. Er is maar een speciaal plekje in haar hart en dat plekje ga ik veroveren. Misschien kan ik aan Melissa vragen wat Emma allemaal leuk vind zodat ik iets voor haar kan verzinnen. Of zou ik een van de andere jongens om raad vragen? Ik kan ook eerst naar de jongens gaan en dan naar Melissa. Dat is een goed idee!. Dat ga ik doen want Emma wordt gewoon de mijne!

B

Only you... (Ft Justin Bieber, One Direction en Austin Mahone)Where stories live. Discover now