De surprise party

1.8K 40 1
                                    

Een paar dagen later:

Pov Melissa:

Justin is vandaag jarig en Louis, Liam, Harry, Zayn, Niall en ik hebben een surprise party georganiseerd. En we hebben Emma laten overvliegen. Ze werd natuurlijk helemaal gek toen ze hier kwam en Justin weer zou gaan zien. De jongens en ik zijn in korte tijd goede vrienden geworden en we hebben veel lol samen. Vandaag heeft Justin geen optreden omdat hij jarig is. Met een smoes hebben we Justin weggelokt zodat we ongestoord alles voor kunnen bereiden voor het feest. We hebben een dansclub afgehuurd en we hebben al zijn vrienden en familie uitgenodigd. We hebben er veel zin in en ik ben nu met Niall, Emma en Harry onderweg naar de club om alles te versieren en klaar te maken voor het feest. Als we er zijn gaan we naar binnen. We hebben natuurlijk een hoop slingers en ballonnen gekocht. "Oke, Niall en Emma, als jullie nou de ballonnen opblazen, dan hangen Harry en ik de slingers op. "Ja goed idee!" roept Harry gelijk. Een paar minuten later sta ik op een krukje terwijl ik een slinger wil ophangen. Pff ik kan er net niet bij. Voorzichtig leun ik iets naar voren maar dat had ik niet moeten doen, want meteen sta ik te wankelen. "Ik vang je wel!" roept Harry en een tel later lig ik in zijn armen. Hij staart net iets te lang in mijn ogen. " Euhm je kan me nu wel weer loslaten hoor..." zeg ik en ik kijk hem ongemakkelijk aan. " Ehm ja sorry" zegt hij en hij zet me snel weer rechtop. "Zullen we maar doorgaan?". Ik knik en samen met Harry hang ik de rest van de slingers op.

POV Harry

Vanuit mijn ooghoek zie ik Melissa wankelen op een krukje. "Ik vang je wel!"roep ik en een tel later ligt ze in mijn armen. Ik kijk diep in haar ogen. Wauw wat zijn die toch mooi. Alles is gewoon mooi aan haar. "Euhm je kan me nu wel weer loslaten hoor". Ik schik op "Ehm ja sorry" zeg ik snel en zet haar weer rechtop. "zullen we maar weer verder gaan?" vraag ik. Ze knikt en samen met Melissa hang ik de rest van de slingers op.

Als ik weer in het hotel ben ga ik gelijk naar mijn suite. Diep in gedachten loop ik door de gang en ik merk niet dat Louis achter me aan komt. "Harry? Yo Harry wakker worden". Ik schik op. "Waar dacht jij aan?" Louis kijkt me vragend aan. "O niets" zeg ik droog. "oké?" zegt hij en hij kijkt me bedenkelijk aan maar gaat er maar niet verder op in "kom je nog even chillen bij de bar voor het feest begint? Iedereen is daar". " Vooruit dan maar!" zeg ik en samen met Louis ga ik naar de bar.

POV Melissa

"Hey Zayn! Emma en ik moeten ons nog omkleden, zorg jij dat Justin op tijd op het feest is?" vraag ik terwijl we gezellig aan de bar zitten. "Ja dat heb ik allemaal al geregeld. Nialler en ik hebben gevraagd of Justin mee ging stappen en we gaan hem zo ophalen bij de studio. Maar hoe laat moet Justin op het feest zijn?" vraagt Zayn. Ik denk even na "euhm 8 uur is goed denk ik, dan heb ik nog twee uur de tijd om me om te kleden en nog de laatste puntjes op de i te zetten". Zayn knikt instemmend en dan drinken we ons drinken verder op.

Na tien minuten lopen Emma en ik naar de suite van mij en Justin en onderweg word Emma helemaal gek. "Omg omg omg ik ga gewoon naar Justin zijn Suite AAAAAAA!". Lachend schud ik mijn hoofd. "Rustig nou maar Emm, als Justin je straks zo ziet gaat hij zich echt afvragen wat jij hier doet". Emma haalt even diep adem en dan lopen we de suite in. Ze kijkt haar ogen uit en springt op bed en snuift de geur van Justin op."MMM wat ruikt hij lekker" zegt ze met verliefde ogen. Ik kijk haar streng aan "handjes thuis he!" zeg ik grinnikend. Ze kijkt me aan met een puppyface "ik beloof niets! Ik moet zijn sixpack gewoon effe voelen!" zegt ze met een big smile. Ik frons en dan gaan we ons maar omkleden . Emma doet dat in de slaapkamer en ik kleed me om in de badkamer. Vanmiddag hebben we wat nieuwe jurkjes geshopt en ik hoop dat Justin de mijne mooi vind. Ik trek het aan met een paar pumps en wandel de slaapkamer weer in. Dan krult Emma mijn haar een beetje en doe ik mijn make-up. Als we klaar zijn pak ik mijn tas en lopen we de suite uit en gaan we naar beneden. Daar staan Harry,Louis en Liam al op ons te wachten.

Only you... (Ft Justin Bieber, One Direction en Austin Mahone)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu