Help!

1.4K 46 2
                                    

Een dag later

Melissa POV:

Ik open mijn ogen. Ik kijk even rond. Vannacht heb ik op de bank bij David thuis geslapen. Ik sta op en loop naar de keuken. "Goedemorgen" zegt David terwijl hij bezig is met het ontbijt. "Goedemorgen, goed geslapen?"Ik knik en ga aan tafel zitten. Ik kijk op twitter en zie dat Justin wat over mij heeft getweet.

@justinbieber: Have you seen this beautiful girl? Please help me!

@Justinbieber: It's not what you're thinking, please come back, i love you Melissa!

Hij mist me? Wil hij me terug? Ik denk even na en besluit dat ik terug moet gaan. Ik eet mijn ontbijt op en kleed me aan. Dan loop ik naar David. "Bedankt voor je hulp maar ik moet nu weer terug". David kijkt me ineens heel gemeen aan. "Dat dacht ik niet, jij blijft mooi hier!". Ik word en beetje bang en loop naar de deur. Ik wil de deur open doen. Wat? Op slot. Ik draai me om en zie David met een grijns op zijn gezicht voor mij staan. "Doe wat je wilt je kan toch niet ontsnappen, je bent nu van mij". Ik ren naar boven en bel Justin. David komt achter me aan. "Geef hier die telefoon!" roept hij maar ik ren net op tijd een kamer binnen en ga tegen de deur aan zitten . Gelukkig neemt Justin op "Omg Melisssa, waar ben jij? Ik ben zo ongerust!" zegt hij meteen. "Justin help, ene David houd mij vast in zijn huis, ik ben bang!". Ik ben doodsbang en tranen stromen over mijn wangen. "Melissa waar ben je precies?" zegt Justin maar op dat moment beukt David de deur open. "Ik ben in" zeg ik en dan trekt hij aan mijn haar en rukt mijn mobiel uit mijn hand. "Aaaauuuw neeee!!" roep ik en ik kijk hem doodsbang aan. "Hey Biebertje, dat vriendinnetje van je,blijft lekker hier!" roept hij en dan hangt hij op. Hij stopt mijn mobiel in zijn zak en komt dan op mijn af. Hij pakt me aan mijn haren. "Auw " . "Dat Bieber vriendje van je zie je nooit meer terug!" zegt hij terwijl hij gemeen lacht. Ik stribbel heel erg tegen waardoor hij mij een keiharde klap in mijn gezicht geeft. Hij heeft me nog steeds vast aan mijn haren. Ik kijk hem bang aan. "Wat wil je van mij?" vraag ik met een trillende stem. Hij kijkt me boos aan en smijt me weer tegen de muur. Met een klap kom ik neer. Alles word wazig en beweegt. Hij komt naar me toe en zijn vuist komt op me af. Ik knijp mijn ogen dicht en dan word alles zwart.

Justin Pov:

Ik lig op bed een beetje tv te kijken om een beetje afleiding te hebben. Opeens hoor ik mijn telefoon gaan. Wat Melissa? Denk ik bij mezelf en ik neem gelijk op. "Omg Melisssa, waar ben jij? Ik ben zo ongerust!" zeg ik en dan hoor ik haar huilen. "Justin help, ene David houd mij vast in zijn huis, ik ben bang!" zegt ze en ik hoor een hoop herrie op de achtergrond. "Melissa! waar ben je precies?" probeer ik haar te vragen. "Ik ben in-" verder komt ze niet en ik hoor een keiharde klap. "Aaaauuuw neeee!!"hoor ik Melissa gillen. "Hey Biebertje, je vriendinnetje blijft lekker hier!" hoor ik die David roepen en dan wordt ik weg gedrukt. TUUUUUUUUTTUUUUTUUUUUTUUUT.

Meteen spring ik op en ren mijn kamer uit. "Scooter!!" roep ik als ik hem aan het einde van de gang zie lopen. Hij blijft gelijk stil staan en ik ren op hem af. "Wow Justin wat is er?" vraagt hij en hij kijkt mij geschrokken aan. "Melissa belde me net, ze zei dat ze word vastgehouden door een of andere David!" "Wat waar is ze?" vraagt Scooter geschrokken. "Dat vroeg ik maar toen werd de telefoon uit haar handen getrokken, ze kreeg de kans niet om mij dat te vertellen". Er rolt een traan over mijn wang en ik sta met mijn handen in mijn haar. "Wat moeten we doen?. Ik hoorde haar schreeuwen van de pijn!. Ze klonk zo bang en ik wil haar gewoon redden!" zeg ik en ik kijk Scooter smekend aan. "Ik bel gelijk de politie!"zegt Scooter en hij pakt zijn telefoon. Hij loopt weg en staat wat te praten. Na een tijdje hangt hij op en loopt weer naar mij. "De politie komt nu hierheen. Ze kunnen via jou iphone die van Melissa vinden. Dan weten we misschien waar ze is".

Paar minuten later:

Ongeduldig sta ik te wachten. Ik zucht en kijk nog eens op twitter. Er zijn honderden reacties op mijn tweet. Ik negeer ze want er staat niks nuttigs tussen. Dan komen er een stuk of vier agenten het hotel binnenlopen. Scooter geeft ze een hand en legt alles uit. Dan lopen ze naar mij en stellen wat vragen. "Mogen we uw telefoon meenemen? Dan kunnen we uitvinden waar het meisje zich bevind." Ik knik en geef ze mijn telefoon. "U krijgt het zo spoedig mogelijk weer terug". Ze schudden ons nog even de hand en gaan dan weer weg. Scooter en ik ploffen samen op de bank. "Nu afwachten"zegt Scooter. Ik knik en staar weer eens voor me uit. Het enige waar ik aan kan denken is Melissa. Ik zal je vinden prinses! Ik beloof het!....

Only you... (Ft Justin Bieber, One Direction en Austin Mahone)Where stories live. Discover now