Ruzie

1.3K 42 0
                                    

Pov Melissa

Ik wil net naar bed gaan als ik Justin thuis hoor komen. Snel loop ik naar beneden en wil hem een knuffel geven. "Hou verdomme eens op met dat kleffe gedoe!" zegt hij en hij duwt me weg. Ik kijk hem vragend aan en dan loopt hij door. Hij slingert een beetje. "Justin, ben jij dronken?" vraag ik bezorgt, "Waar heb je eigenlijk gezeten, je hebt Harry toch wel heel gelaten he?". "Kap nou eens met die kutvragen!, ik heb gewoon wat gedronken met wat vrienden en ik ben echt niet dronken hoor!". Ik loop naar hem toe " Je stinkt naar alcohol Justin!, je bent echt wel dronken want zo ken ik je niet!". Hij kijkt me nu heel kwaad aan "laat me gvd gewoon met rust slet!" schreeuwt hij en hij duwt me hard op de grond. Tranen springen in mijn ogen "Hoe kun je!" roep ik half huilend naar Justin en ik kijk hoe Justin verder naar boven strompelt. Halverwege de trap valt hij bijna naar beneden en loopt dan weer door. "Ja loop maar weer weg !" schreeuw ik en dan krijg ik een van Justin zijn schoenen tegen mijn gezicht. Het komt hard aan en ik grijp naar mijn oog. "Mongool kun je niet uitkijken? Ik had wel blind kunnen zijn!". Justin steekt zijn middelvinger op en dan verdwijnt hij de slaapkamer in en draait de deur op slot. Fijn! Dat word vannacht dus op de bank slapen besluit ik. Ik pak een deken uit de kast en ik ga op de bank liggen. Ik kijk nog even in de spiegel en bekijk mijn oog. Die is morgen dus dik en blauw. Dan doe ik het licht uit en probeer te slapen. Dit word nog een lange nacht.

De volgende ochtend:

Het was een zware nacht en ik heb haast niet geslapen. Op die rot bank kan je echt niet goed slapen. Ik sta op en loop naar de keuken om te ontbijten. Het is stil in huis en Justin slaapt nog. Als ik klaar ben loop ik naar de badkamer en douche me en kleed me om. Daarna ga ik kijken of Justin al wakker is. Ik loop naar de slaapkamer en merk dat de deur niet meer op slot zit. Mmm hij is dus wakker geweest,hij moest zeker kotsen of zo. Als ik de slaapkamer binnen loop zie ik Justin nog slapen, hij ligt half onder de dekens en zijn kleren liggen door de hele kamer. Naast het bed zie ik een emmer staan, die heeft een flinke kater. Ik loop voorzichtig de kamer uit en ga naar beneden. Dan wordt er gebeld. Ik loop naar de deur en doe open. "Hey Em!" roep ik blij en ik wil haar een knuffel geven maar ze houd me tegen. "Wat is er met je oog gebeurt?" zegt Emma verbaast. "Lang verhaal, kom binnen" zucht ik. Als we op de bank zitten vertel ik haar wat er gisteravond is gebeurt. "Wow waar is Justin nu eigenlijk?" vraagt ze. "Hij slaapt volgens mij nog". Ik denk even na. "Hoe gaat het nu eigenlijk met Harry?"vraag ik en ik kijk Emma vragend aan. "O ja ik moet jou eigenlijk ook wat vertellen" begint ze. "Je was gisteravond een beetje in shock volgens Niall en je hebt dus niet gemerkt dat Justin Harry toen is gaan zoeken. Hij was zo kwaad en heeft Harry een flink pak slaag gegeven. Het spijt me Melis" zegt Emma. Ik begin te huilen "wat moet ik nou doen?" vraag ik aan Emma. "Ik zou eens goed met Justin gaan praten als ik jou was, het is echt zonde om gelijk jullie relatie te verbreken. Jullie zijn echt leuk samen en Justin deed het voor jou". Ze geeft me een knuffel "misschien is het ook beter als Harry en ik elkaar voorlopig even niet meer zien, zijn verliefdheid zorgt voor nogal wat problemen ." "Ben je boos op Harry?" vraagt Emma. "Nee, nee echt niet, hij kan hier helemaal niets aan doen. Je kan tenslotte niet zelf bepalen op wie je verliefd word. Ik hoop dan ook dat als we elkaar even niet meer zien, die verliefdheid van hem minder wordt en dat we dan als goede vrienden verder kunnen gaan". Emma legt haar hand op mijn schouder "Dat is denk ik het beste wat je kan doen, maar eerst ga je eens goed met Justin praten". Op dat moment horen we geluid op de trap. "Nou ik ga nu maar"zegt ze "Succes he!". Ze geeft me een schouderklopje en dan gaat ze weg.

Een paar minuten later komt Justin de kamer in lopen. Ik zucht diep, "Justin we moeten praten". "Ja, mag ik dan eerst even wat zeggen?" vraagt Justin. Ik draai mijn hoofd om en kijk Justin aan en ik knik. Justin zegt niets en kijkt naar mijn oog "wow heb ik dat gedaan?" vraagt hij geschrokken. "Ja, je gooide boos een van je schoenen naar beneden en die kwam toevallig tegen mijn oog aan". Justin kijkt me nog steeds geschrokken aan "Het spijt me zo prinses! Ik had nooit zoveel moeten zuipen! Ik was mezelf niet". Hij komt naast me zitten en wil me een knuffel geven. Ik duw hem weg "nee, niet doen"zeg ik "we zijn nog niet klaar, nu ben ik aan de beurt om wat te zeggen". Ik kijk hem diep in zijn ogen aan. "Luister, ik snap dat je gisteren boos was op Harry omdat hij me probeerde te zoenen, maar dan hoef je hem toch niet meteen in elkaar te slaan?" Justin kijkt me vragend aan "Hoe weet jij dat" vraagt hij. "Emma, ze was hier net en heeft alles verteld, je heb geluk dat Harry niet naar het ziekenhuis moest!". Ik zie Justin denken "ik deed het allemaal voor jou prinses, ik wilde hem gewoon een lesje leren zodat hij niet nog een keer aan mijn meisje komt. Ik had me misschien een beetje kunnen inhouden maar ik was zo kwaad op dat moment. Ik hoop dat je me hiervoor kan vergeven en dat dit onze relatie niet verpest!" hij keek me smekend aan. " Beloof je, je voortaan een beetje in te houden? En pas je op met alcohol?"vraag ik aan Justin. "Ja ik beloof het! Alles voor mijn prinses!" zegt Justin. "Kom hier" zegt hij en hij trekt me in een knuffel. "Oh en ik krijg een massage en jij kookt vanavond!". Justin geeft me een kus "afgesproken prinses, jij gaat vandaag lekker ontspannen en ik doe alles voor je!". En hij geeft me weer een knuffel. "Ik hou van je prinses"Zegt hij. "Ik ook van jou" zeg ik en ik zoen hem.

We zitten een tijdje zo op de bank en dan gaat Justin douchen. Ik besluit Harry even te sms'en. Ik heb namelijk besloten dat het beter is hem voorlopig even niet meer te zien. Dat is beter voor ons allebei. Op mijn gemak type ik een bericht in:

Lieve Harry,

Ik wil dat je weet dat ik niet boos ben om wat er is gebeurt. Wel heb ik besloten dat het beter is voor ons allebei om elkaar voorlopig even niet meer te zien. Ik hoop dat daardoor jouw gevoelens voor mij minder worden en dat we dan in de toekomst als goede vrienden verder kunnen gaan.

Houd je sterk!

Melissa

Ik lees het bericht nog een keer door en druk dan op verzenden. Het zal zwaar voor hem zijn maar het is echt beter zo. Ik druk de tv aan en ga op de bank liggen. Even later komt Justin binnen "Ik ga even naar de supermarkt prinses". "Is goed baby, en wat gaan we eten vanavond?". Justin drukt een kusje op mijn lippen "Dat is een verassing!" zegt Justin en dan loopt hij de deur uit. Ik moet grinniken, hij altijd met zijn verassingen!. Er is weer eens niets op tv dus ik loop maar wat te zappen. Ik laat MTV maar opstaan. Veel van het programma krijg ik niet mee want ik heb vannacht nauwelijks geslapen en ben echt kapot. Langzaam vallen mijn ogen dicht.

Ik schik wakker van de deur die dicht valt. Justin is zeker thuis. Snel loop ik naar de keuken en zie Justin met de boodschappen. Als hij mij ziet begint hij te grijnzen en komt hij op me aflopen. Hij tilt me op en geeft me een kus. Dan loopt hij met me de keuken uit en gooit me op de bank en gaat dan bovenop mij zitten. "Zo, en nu kom jij de keuken niet meer in tot het eten klaar is!" Ik kijk hem ondeugend aan "En als ik dat wel doe?". Justin begint te grijnzen "Dan zal ik je moeten kietelen". Hij begint me heel erg te kietelen terwijl hij nog steeds bovenop mij zit. "Nee hahahah Justin hou op! Hahahaha, ik zal braaf zijn!". "Beloofd? Vraagt Justin en hij trekt mij shirt omhoog en begint kusjes op mijn buik te geven. "Ja hahaha stop nou dat kietelt! Hahahah! Ik zweer het, ik kom pas naar de keuken als jij me roept!". "Dan is het goed" zegt Justin en hij doet mijn shirt weer goed en gaat van me af. "Dan ga ik nu maar koken" Zegt hij en hij loop de keuken in.

Een half uur later komt Justin de kamer inlopen "het eten is klaar prinses". "Eindelijk, ik rammel!" roep ik en ik wil naar de keuken rennen. Justin houd me tegen en doet zijn handen voor mijn ogen. "Aaaw baby moet dit nou?" vraag ik. "Ja, zo is het veel leuker" zegt Justin en ik voel hoe hij me naar de keuken begeleid. "Mmm het ruikt al heerlijk!" roep ik blij. Dan begeleid Justin me naar een stoel. "Oke nu mag je kijken" zegt Justin en hij haalt zijn handen van mijn ogen. "Mmm biefstuk!" roep ik blij. "Is mijn prinses tevreden?" vraagt Justin. "Ja helemaal" roep ik blij en we beginnen te eten. Justin heeft het echt romantisch gemaakt. Op tafel staan kaarsen en de lampen zijn uit. De radio staat zachtjes aan en het eten is echt heerlijk.

Na het eten ploffen we op ons bed en gaan we daar tv kijken. Justin zit achter me en ik leun naar achteren op zijn borst. Zachtjes masseert Justin mijn schouders, dan gaat hij naar mijn rug. Als hij net boven mijn kont is gaat hij weer naar boven. Met gesloten ogen geniet ik van de massage. Als Justin klaar is drukt hij voorzichtig kusjes in mijn nek. Als hij bij mijn oor is fluistert hij "I love you prinses". "I love you to" zeg ik en ik draai mijn hoofd om en kus hem. 

Only you... (Ft Justin Bieber, One Direction en Austin Mahone)Where stories live. Discover now