Overboard

2.2K 55 7
                                    

Ik ben nu ongeveer een week bij Justin en we hebben al veel leuke dingen gedaan. Natuurlijk moet Justin ook veel repeteren en zich concentreren op zijn concert in Madison Square Garden. Er komen ook wat vrienden van Justin optreden. Jaden Smith en Miley Cyrus. Jaden en Miley komen morgen en ik vind het leuk om ze te ontmoeten.

Het is nu ongeveer 10 uur in de ochtend en ik loop naar beneden om met Justin en de rest te ontbijten. Onderweg naar de eetzaal kom ik Justin al tegen. "Goedemorgen! Goed geslapen?"vraagt hij en ik glimlach "Als een roos, en jij?". "Ik heb ook goed geslapen" zegt hij en dan lopen we de eetzaal binnen. Voor het ontbijt eten we een croissantjes met jam en een gekookt ei. Het is echt heerlijk en na het ontbijt besluiten we om nog even naar Justin zijn suite te gaan voordat hij moet repeteren. Onderweg komen we langs de kamer van Scooter. We horen hem praten aan de telefoon en hij klinkt niet blij. Justin gaat met zijn oor bij het sleutelgat zitten om Scooter beter te kunnen horen. "Justin doe dat nou niet" fluister ik maar hij is veel te nieuwsgierig.

Hij zit een tijdje te luisteren en ineens zie Justins gezicht betrekken. "Wat is er Justin?" vraag ik bezorgt en hij zucht. Precies op dat moment, horen we Scooter richting de deur lopen. "Weg hier!" sist Justin en hij trekt me zijn suite in. Nog geen minuut later wordt er op de deur geklopt het is Scooter. "Justin kom je naar beneden, je moet repeteren!" roept hij . "Ik kom eraan" zegt Justin en ik kijk hem nog steeds vragend aan. "Wat is er nou aan de hand?" vraag ik want ik zie duidelijk dat hij ergens heel erg van baald is. "Iemand kon niet naar mijn show komen in MSG, Scooter zei dat hij wel een oplossing zou bedenken maar ik maak me best wel zorgen. Deze show is zo belangrijk voor mij, en alles moet gewoon perfect zijn" zucht hij en ik knik meelevend. "Justin kom nou!" horen we Scooter weer roepen. Justin zucht en loopt richting de deur en ik volg hem. Als we beneden komen staat Scooter ons al op te wachten. Ik zie duidelijk dat hij bezorgt is. "Justin , ik werd net gebeld door Miley. Ze is ziek dus ze kan helaas niet meer komen" zegt hij meteen en Justin kijkt naar de grond. "En hoe gaan we dit dan oplossen? We zouden samen 'Overboard' zingen?" vraagt hij teleurgesteld . Scooter haalt zijn schouders op "ik weet het nog niet, maar we vinden wel een oplossing". Ineens kijkt Justin op en begint naar mij te grijnzen. "O nee wat ben je van plan Justin" zeg ik en ik en zie de bui al hangen. Justins blik gaat van mij, naar Scooter, en dan weer terug naar mij. "Melissa kan goed zingen" zegt hij dan ineens. "Ik zing Overboard gewoon met haar". "Oh nee Justin echt niet. Dat durf ik niet en ik kan helemaal niet goed zingen!" zeg ik en ik doe een stapje achteruit. Ik raakt al in paniek bij de gedachte aan optreden voor zoveel mensen. "Rustig Melissa ik weet dat je het kan" zegt Justin en hij kijkt mij smekend aan met zijn puppy oogjes. "Aaaaw Justin, oké stop je weet dat ik daar geen nee tegen kan zeggen" zeg ik zuchtend. Scooter schud zuchtend zijn hoofd "mag ik Overboard alsjeblieft met Melissa zingen?"vraagt Justin smekend en Scooter denkt na. "Laat eerst maar eens zien hoe jullie het doen en of jij echt zo goed kunt zingen" zegt hij en dan geven Justin en ik elkaar een knuffel.

Een half uur later in MSG.

"Start de muziek"roept Scooter terwijl Justin en ik op het podium staan. Ik probeer me te ontspannen want ik moet beginnen. De muziek start en ik adem diep in en uit en begin te zingen. "It feels like we've been out at sea. So back and forth that's how its seems......

Justin en ik zingen het hele liedje en vanuit mijn ooghoek zie ik Scooter met open mond kijken. Voor mijn gevoel gaat het heel goed en ik vind het eigenlijk heel erg leuk om op te treden met Justin. Als het liedje is afgelopen klapt Scooter hard in zijn handen. "Wauw! Justin, je had gelijk, Melissa ik ben blij dat jij er bent. Je bent onze reddende engel!" Ik voel dat ik helemaal sta te stralen en dan kijk ik naar Justin. Hij geeft me een dikke knuffel. "Bedankt Melissa! Ik ben zo trots op je!" zegt hij.

We lopen het podium af en gaan wat drinken. In de middag chillen we nog wat in Justin zijn kleedkamer tot er op de deur word geklopt. Het is Jaden. "Yo bro!"zegt Justin en hij geeft hem een box. Even later roept Scooter dat Justin en Jaden het liedje Never Say Never moeten repeteren. We lopen richting de zaal en Justin en Jaden gaan repeteren. Ik ga bij Scooter zitten in de zaal om naar de repetitie te kijken. Als ze klaar zijn klap ik heel hard in mijn handen en ik zie dat Justin een big smile heeft op zijn gezicht. Ik loop alvast backstage terwijl Justin nog tips krijg van Scooter. Eenmaal in Justin zijn kleedkamer plof ik op de bank. Ik voel dat ik best wel moe ben en val in slaap.

Justins POV

Na de repetitie loop ik naar mijn kleedkamer en zie Melissa slapend op de bank liggen. Dan roep ik Ryan (hij is er ook nog) en zeg dat hij het licht snel moet laten knipperen. Heel zachtjes sluip ik naar Melissa toe en dan schud ik haar heel hard heen en weer en roep kei hard:"Braaaaaaaaand!!!!". Melissa vliegt overeind ."Whaaaaat !!!!" roept ze en Ryan en ik schieten in de lach.

Melissa's POV:

"Braaaaaaaaaaaaaand!!!" wordt er in mijn oor geschreeuwd en ik schiet overeind. "Whaaaaaat waaaar?" roep ik en kijk om me heen en zie Ryan en Justin keihard lachen. Ik kijk ze boos aan. "Niet leuk Justin! Ik krijg je nog wel!" zeg ik en ik zucht. "Ja vast!" Zegt Justin lachend. "Ik ben de koning van de grappen!". "Nee dat ben je niet! Ik ben veel beter!" roep ik en Justin kijkt mij uitdagend aan. "Whaaat echt niet!"zegt Justin en hij wil op me afkomen om me te gaan kietelen maar ik ren weg." Kom hier Melissa!". "Nee je krijgt me toch niet!"

Ik ren zo hard ik kan weg voor Justin. Ik kijk achter me en zie Justin op mij afkomen. Ik ren nog steeds maar ik let niet op. Ineens Boem! Ik val op de grond en zie dat ik tegen iemand ben aan gebotst. "Scooter hey!, we waren euhm....". Verder kom ik niet want hij onderbreekt me en is duidelijk niet blij met onze achtervolging. Justin staat er inmiddels ook bij. "Wanneer houden jullie nou eens op met die kinderachtige spelletjes! Justin, ga je klaar maken, je moet over een uur op! Jij ook Melissa!" zegt hij en hij loopt weg. Justin en ik kijken elkaar aan en schieten in de lach. Op dat moment komt Ryan aanlopen. "En wat is er nu weer zo grappig?" vraagt hij. "Niets"zeggen Justin en ik tegelijkertijd. "Ik zal jullie humor nooit begrijpen" zegt Ryan en dan loopt hij weer weg.

"Zullen we ons dan maar klaar gaan maken?"vraagt Justin. "Oke is goed maar wacht ik heb een probleem!" zeg ik en Justin kijkt mij vragend aan. "Wat is er dan Melissa?" vraagt hij. "Ik heb geen kleding om in op te treden!". "Oooh dat , kom maar eens mee want ik heb aan alles gedacht."

We lopen richting zijn kleedkamer. Als we daar zijn doet hij de deur open en loopt naar de kast. Hij haalt er een mooie jurk uit. Het is een blauwe jurk met allemaal kleine diamantjes. Het jurkje is best wel kort maar niet te kort. Dan haalt Justin ook nog een paar blauwe pumps uit de kast. "Wauw" zeg ik en ik sta met open mond te kijken. "Dit is echt een droomjurk! Hoe wist je dat Justin?" "Ik weet alles!"zegt hij en hij geeft me een knipoog. Ik pak de Jurk en de pumps aan en loop naar mijn eigen kleedkamer om me klaar te maken.

1,5 uur later

Justin is al even bezig met het concert en ik sta met knikkende knieën backstage te wachten tot ik op moet. Ik kijk nog een keer in de spiegel. Die jurk en pumps passen echt perfect. "Melissa je moet op!" hoor ik Scooter roepen. Ik loop naar de achterkant van het podium en ik hoor Justin nog zingen. Een paar seconde later komt hij het podium aflopen om zich om te kleden. "Succes" zegt hij en hij geeft me nog snel een knuffel en dan start de muziek. Ik hoor de beliebers gillen terwijl ik het podium oploop. Ik begin mijn deel te zingen en de hele zaal zingt mee. Als ik het eerste couplet en refrein heb gezongen komt Justin op en zingt zijn deel. De beliebers beginnen dan nog harder te gillen. Als Justin zijn deel heeft gezongen zingen we het laatste deel samen. Ik heb het idee dat ik helemaal sta te stralen. Ik zie Justin lachen en hij geeft me een knipoog. Als het liedje is afgelopen gebaart Justin dat ik nog niet weg moet gaan. ik blijf nog even op het podium staan. "Dit is mijn beste vriendin Melissa. Ik ben super blij dat ze Miley zo snel kon vervangen en ik hoop dat jullie het ook geweldig vonden". Hij geeft me nog een knuffel en dan ga ik het podium af.

"Wauw goed gedaan!"hoor ik iemand zeggen zodra ik backstage kom. Ik draai me om en zie Pattie en Jeremy staan. "Dankje"zeg ik. "Ik vind jou en Justin best een schattig stelletje"zegt Pattie. "Haha nee we zijn gewoon vrienden en tenslotte heb ik al een heel lief vriendje, Jason" zeg ik en ze knikken. Dan loop ik weer door naar mijn kleedkamer en schiet daar wat makkelijke kleding aan. Dan loop ik de zaal in en kijk de rest van het concert.

Een paar dagen later:

Het is de dag dat ik weer naar huis moet. We staan nu op het vliegveld en ik moet over vijf minuten het vliegtuig in. "Ik ga je missen"zegt Justin en hij begint te blozen""Ik jou ook,maar nu gaan we bellen en skypen"."Beloofd" zegt Justin. Ineens komt hij wel heel dicht voor me staan. Hij doet zijn armen om mijn middel en komt dichterbij. Hij sluit zijn ogen en zoent me. "Euhm Justin stop!" zeg ik en ik duw hem weg. "Justin ben je gek? Ik heb een vriend en als er nu iemand een foto heeft gemaakt denkt hij vast dat we iets hebben!". "Sorry, ik kan het niet helpen, ik vind je echt heel erg leuk en ik ben verliefd op je!". Hij staat nu heel verlegen met zijn handen in zijn zakken naar de grond te kijken. " Sorry dat ik meteen zo boos werd Justin! Maar we blijven beste vrienden oke?" "Ik zal het proberen"zegt Justin. Ik geef hem een knuffel en dan moet ik echt het vliegtuig in. Eenmaal in het vliegtuig zit ik bij het raam. Ik zwaai Justin uit en dan stijgen we op.....

Only you... (Ft Justin Bieber, One Direction en Austin Mahone)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum